Şimdi Ara

Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
16
Favori
23.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam hiçbir iş gelmez salla 😄 Milletin yorumlarını ben hiç takmıyorum bile. Eleştirimi de yapar çatır çatır da oynarım. Life is strange hakkında da olumsuz yorumlarım bakidir. Ama seriyi seviyorum aldım oynuyorum da kime ne 😀 Galatasaray ı da eleştirdiğim birçok nokta var napacam izlemeyecek miyim maçlarını 😄 Ya da takımı mı bırakacaz 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valla ya, sabah aksam woke diyenlerin bg3 icin olup bitmesi daha komik. Bg3'de trans karakter yaratilabiliyor, bg3'de escinsellik mevcut ve mumkun, bg3'de karakterin vucutlarinda degisiklik yapilmiyor, orasini burasini arttiramiyor, kisamiyorsun.

Bu oyun neyse aynisi bg3'de de var nerdeyse aralarinda pek bi fark yok. Tamam DA'da bazi dialoglar cringe ve gozumuze dayatiliyor ama bir iki dialog icin koskoca oyundan vazgececek degiliz.

Art stiline gore muazzam bir grafik, atmosfer ve performans sunuyor. Ne denuvo var, ne ea app dayatmasi var, ne mtx var, ne de pahali erken erisim var. Karakter yaratma ekrani cogu oyuna gore daha detayli ve ozgur. Linear oldugu icin gram baymiyor, ubi ve bir cok open world oyunu gibi kendisini tekrar eden seyler, bolgeler vs yok. Combati zevkli, smooth ve skilleri gosterisli.

Oyun 10/10 degil ama kesinlikle oynanmayi hak ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun dünyası çok güzel hoşuma gitti, renkli renkli oynarken içimi acıyor. Yeni ekran kartımla görsel şölen yaşıyorum, gözler bayram ediyor. Şu oyunu konsol da oynasam yarım oyun gibi gözükürdü. Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] Life ıs Strange'ı oynamak nasip olmadı, indiremedim bile. Of daha STALKER 2 ve Indiana Jones gelicek. Oyun yok diye kafayı yiyordum bir ara, şimdi ise ne oynayacağımı şaşırıyorum. Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] 

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum ben de aynı durumdayım hocam. Yalnızca AAA oyun oynayan, en kaliteli en kral indie oyunlara bile dönüp bakmayan biri olarak (atari oyunu gibi geliyor maalesef 😄) oyun yok diyodum ben de ta ki Ekim ayına kadar 🙂 ekran kartı ne aldın bu arada hocam güle güle kullan

• Teşekkürler hocam. 4070 SUPER kullanıyordum 4070 Ti SUPER a geçtim. İki model vardı aklımda biri 37k ya Gigabyte Windforce ama bu model biraz sıcak çalıştığını duydum. Bende 40k ya MSI GAMING X SLIM WHITE modelini aldım. 2K DLAA + FG ile uçuyor oyunlar.

• Şimdi bu art stile göre bu ejderha disney karakteri gibi mi duruyor? Oyun karanlık atmosferi çok güzel sağlıyor bence, hatta bu art stil ile gore yolunu tercih etselermiş de muazzam olurmuş, şuana kadar sevmediğim en büyük şey gore çok minimal.

Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU]
  • Türkçe yama çıksa da biz de aksak dili ağır baya

• Kage. kullanıcısına yanıt

Bunların karanlık atmosferden anladığı parlaklığı olabildiğince kısan ve siyahtan ve tonlarından başka bir şey bulunmayan şeyler. Salla hocam, keyifli oyunlar Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] 

• ign türkiye
    Dragon Age: The Veilguard, EA'in Steam'deki en büyük tek oyunculu açılışı oldu
    https://tr.ign.com/dragon-age-veilguard/126080/news/dragon-age-the-veilguard-eain-steamdeki-en-buyuk-tek-oyunculu-acilisi-oldu

• oyun klavye, fare ile mi daha iyi gamepad ile mi acaba?

• Kage. kullanıcısına yanıt

konudan bağımsız ama şu ejderhalar olmasa fantastik edebiyat/oyun/sinema ekmek yiyemeyecek yemin ediyorum.

kadim bir gamer atasözü der ki; "bir oyunda ejderha varsa ben onu keserim aga."

• Bu oyun CPU'yu yakacak Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] 

• Oyun beklentileri karşiliyor, Umarim en yakın zamanda TÜRKÇE yaması gelir.. Tetikdeyiz :)

• Absnthe kullanıcısına yanıt
    Originse yaklaşmış mı bizim için önemli olan ölçüt bu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende biliyorsunki Origins'in Tirnagi olamaz. Kan'ı arka planda tutan oyun asla Origins'in gölgesi olamaz.

Gölgesi mi :) adının anılması bile origins'e haksızlık olur. Şaka bi yana tabi ki kıyas için mecbur anıyoruz adını.Origins bambaşkaydı ahh ahh.Hala diyorum son çıkan 2 oyun dragon age değil.İsmi dragon age ama...

• Oyunu bugün oynama fırsatım oldu sonunda. Açıkçası beni memnun etti diyebilirim. Diyaloglar biraz garip hissettiriyor ama oynanış çok hoşuma gitti. Evet, o eski taktiksellik kalmamış doğal olarak ama bu hali de beni tatmin etti. Özellikle yeni hareket sistemi çok daha rahat hissettiriyor. Benim canımı sıkan en büyük şey oyunun şu yılda hala AMD için FSR3.1/Frame Generation desteğiyle çıkmamış olması. Ciddi anlamda canımı sıktı bu durum. Birkaç ayar ile performans sorunu yaşamadan oynayabiliyorum şu an ama neden daha iyisi olmasın ki değil mi?

Kısacası vakit ayırmak isteyeceğim bir oyun olmuş benim için, umarım ilerledikçe saçmalamak yerine daha fazla başında tutmayı başarır da keyifle bitiririz.

@Gaara34 Klavye & Mouse ile rahatça oynuyorum, gamepad ile birkaç dakika oynayıp K&M ile devam ettim. Combat sırasında taktik ekranı fare ile daha rahat hissettirdi.

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt

Cok cok uzak bir yakında Dragon Age Origins Remake Bombasi gelicek.. 2 senede içinde bir umudum var :) en ufak emara görürsem duyuracagim.. (duyuramamda ipucuveririm :D )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 1 Kasım 2024; 23:7:24 >

Keşke gelse hocam.O kadar özledim ki ilk oyunu.Sanırım toplamda 5 defa bitirdim.Artık beni remake paklar.

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt

Eger gelirse, Yer yerinden oynar.. Baldur gate 3'ü tarihe bile gömebilir demek isterdim ama buda efsane be :) .. GOTY Garanti.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.