Şimdi Ara

Dragon Age: The Veilguard (2024) PC ANA KONU (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
16
Favori
23.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam senden tek şey istiyorum. Dragon age İnqisition gibi Tekrar eden yan etkinlik şacmaligi varmi ? Yan görevler basma kalipmi ve son olarak HİKAYE ilerleyişi nasil ?

• Absnthe kullanıcısına yanıt

Oyun malum oldukça uzun bir oyun, ben şu an için beni rahatsız edecek bir yönüne denk gelmedim bu konuda. İlerledikçe görüşüm değişir mi bilmiyorum ama şu an yoğun bir dönemden geçmeme rağmen oyunu tam anlamıyla beni içine çekti ve vakit ayırıp oynamak istiyorum. Diyaloglarda beni rahatsız eden bir şey var ama hala çözemedim. Öyle Origins olgunluğunda bir text beklemiyorum tabii ki ama bunda eksik ya da yanlış bir şey var gibi, tarif edebileceğim bir kelime bulamıyorum. Garip olacak ama bize biraz kaba tabir ile aptal muamelesi yapılıyor oyunda. Dragon Age: The Veilguard (2024) PC ANA KONU 

Baldur gate 3 baya iyi yalnız.Sağlam RPG arar olduk.

• ucube oyun hakettiğini buldu..

Dragon Age: The Veilguard (2024) PC ANA KONU
    Unutulmaz müthiş bir deneyimdi
    Şöyle unreal engine 5 ile bir remake yapsalar var ya tadından yenmez
    Umarım ölmeden şu oyunu bir kere de remake oynarız :))
    Veilguardda bu cinsiyet belirsizliği işi bozuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanıcı skoru ve inceleme skorları arasında dağlar kadar fark var neden acaba

https://www.metacritic.com/game/dragon-age-the-veilguard/

• evohan kullanıcısına yanıt

58.saniyedeki diyaloğa bakın. " But once I was able to be honest with myself, it was a relief to figure out I was trans "

Steam'in oyun için koyduğu etiketlere bakın. %0,5 lik kısım için içinden geçilmiş başka bir yapım daha.

Bu ürün için popüler kullanıcı tanımlı etiketler:

LGBTİ+

Dragon Age: The Veilguard (2024) PC ANA KONUAsmongold Clipsyoutube
    Asmongold Clips / Asmongold Reacts To: Asmon decides he's trans in Dragon Age The Veilguard On this Asmongold Clips Youtube Channel you'll never quit finding all the funny Asmongold Moments with Mcconnell and the best Asmongold Highlights from the most popular games, like: Baldur's Gate 3, Helldivers 2, Starfield, Blizzard Diablo 4, The War Within & Hardcore Classic WoW, the record breaking MMORPG FFXIV, Path of Exile 2, sneak peeks from Gameplay of the upcoming Riot MMO and playthroughs of many other popular games like Monster Hunter, Final Fantasy 16, Elden Ring and more. Also Asmongold Reacts to a lot of content, such as World Record Speed Run of games, Drama and videos of some of the most interesting creators like penguinz0, Internet Historian, Emiru, Dunkey and more. Asmon is also known for his "The True Story of Asmongold", "Asmongold $2 Pizza" and "Asmongold $2 Steak", "Asmongold Room and House Tour" videos, the legendary Transmog Competitions and Mount Off competitions, Ban Appeals, Media Share streams, Reddit Recap Reactions and much more. ► Asmongold TV: https://www.youtube.com/@AsmonTV ► Twitch: https://www.twitch.tv/zackrawrr Editor: Daily Dose of Asmongold Contacts: https://twitter.com/DAsmongold dailydoseofasmongoldyt@gmail.com
    https://www.youtube.com/watch?v=evJdQioY_DI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 2 Kasım 2024; 1:47:11 >
  • Nerde morrigan veya lelliana ile romance yapmak için deli gibi uğraştığımız muhteşem oyun.Nerde neden bana she diyorsun they de diye kızan karakterleri olan oyun

Woke kanseri malesef çok fena şekilde yayılıyor.Film ve dizi sektörünü nasıl mahvettilerse gözlerini oyun sektörüne diktiler

• Worth A Buyyoutube
    Dragon Age The Veilguard Review - Utterly Ruined
    https://www.youtube.com/watch?v=xy0lRKqt_Hw&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asmongold Clipsyoutube
    Dragon Age: Veilguard Numbers Are Not Looking Good..
    https://www.youtube.com/watch?v=LmgGM8stzWM&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 2 Kasım 2024; 5:26:30 >
  • oyun ciddi anlamda işlemciye abanıyor. 11700KF'yi ortalama %70'de kullanıyor yer yer %85-90 kullanımlara vuruyor. inanılmaz fazla.

• Sırf "Woke" olduğu için yılın oyunu bile seçilebilir. Şaşırtmaz :) Rezalet bir oyun

• Bu muhabbeti bunu sürekli insanlara dayatmaya çalışıp normalleştirmeye çalışanlar yapıyor, ve kendilerine en büyük zararı da yine kendileri veriyor. Trans olup da her yaptığı oyunu, sanatı, video, film vs ne olursa böyle şeyleri dayatmayan ve tamamiyle normal yapan kişiler de mevcut. Böyle akılsız yönetmenler de sırf kendisi trans diye milyonlar oynayacağını bildiği için arada bir dayatıyor ki normalleşsin herkes için amaçları bu. Fakat gördülüğü gibi normalleşmesinden çok insanların translara, eşcinselliğe vs bakış açısı değişiyor ve iyice düşman kesiliyorlar. Bence yaptıkları çok yanlış katılıyorum, ama dediğim gibi ben çok takmıyorum benim gibi takmayanlar da oynayıp eğlenmeye bakıyor işte fakat yine de yaptıkları çok yanlış.

Oyunu dün bayağı oynadım, eski dragon ageler gibi hissettirmiyor, hikayesi dahil. Fakat yeni ip gibi baktığım zaman çok eğlenceli, açıkcası Bioware bunu Dragon Age yapmaktansa farklı bir IP olarak çıkarsaydı, ne bu kadar tepki alırdı ne de zibilyon tane laf yerdi. Bence en az yine bu kadar satarlardı zaten, sonuç olarak Bioware sürekli oyun çıkaran bir firma değil ve ismi duyulmuş bi firma, her türlü satardı nasılsa Dragon Age'e benzemiyor, niye DA diye dayatıldıysa Dragon Age: The Veilguard (2024) PC ANA KONU 

• Sadece kullanıcı puanlamalarına bakarak oyun alınmayacağını birçok oyuncu biliyor artık. Bir oyuna 0, 1, 2 gibi puanlar vermek demek onun oyun bile olmadığı, oynanamadığı vs. anlamına gelir. O yüzden tepki oylarının sonucu beni ilgilendirmiyor.

Ama buna karşın oyunlara belli sebeplerden dolayı tepki oyu verilmesini destekliyorum. En azından oyuncuların bir kısmının neye hayır dediğinin yapımcılar tarafından görülmesi lazım.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

Ben oyunu biraz dragon age 2 ye benzettim sanki oda baya tepki almıştı aksiyon yönü sıradan tps gibi olduğu için ama denemeden bir şey demeyeceğim yine de

• Şurda bi lord of the rings havası almadım değil he, yok mu oynayan başka konularda herkes resim fırlatır burda kimse atmıyor. Hiçbiriniz mi oynamıyorsunuz yav Dragon Age: The Veilguard (2024) PC ANA KONU 

Dragon Age: The Veilguard (2024) PC ANA KONU

Oyun açılıyor belli bi noktadan sonra, hala daha çok başlarında olmama rağmen güzel açıldı. Yan görevler vs var, bayağı gidilecek mekan var, başlarda çok linear gidiyordu da iyi açıldı.

• Sıvı soğutucu olmasına rağmen diğer oyunlara göre 5-6 derece fazla çalışıyor. Oyun motoru baya işlemci sömürüyor aynısı BF de böyleydi o da Frostbite motoru ile yapılmıştı. Ama ben bu motoru çok beğeniyorum grafikler harika görünüyor, görsel şölen yaşıyorum. Dragon Age: The Veilguard (2024) PC ANA KONU 

• Maximum 70-75 alacak bir oyun oynayın geçin zevkinize bakın, popüler kültürün kölesi olmayın.

• Batman kullanıcısına yanıt

Bu oyunu topitoşlar ele geçirmiş yani

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.