Aynı oyundan mı bahsediyoruz hocam ne demek 12-20 saatte her şey bitiyor. Ben daha en başlardayım, neve'nin şehrindeyim dock city, ondan önce crow şehrine gittim yani tutorial sonrası verdiği 2 görev bunlar direkt, henüz 3 tane kapalı companion var daha onları recruitleyeceğim, her şeyi yaparak ilerliyorum 10 saati devirdim bile daha %20 sindeysem yine iyi, yanlışınız var. |
Dragon Age: The Veilguard (2024) PC ANA KONU (21. sayfa)
-
-
Hocam nasil kısa yahu ? Oyunun ana hikayesi 40 saat. Oyunun bütün görevlerini tamamlamak 100 saat sürüyor?eminmisiniz :)
not : Ana hikayede bazi görevleri yapmadan bodoslama hikayeyi komple bitirecek görevleri yapmanız halinde 13 saatte oyun bitiyormuş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 2 Kasım 2024; 19:38:33 > -
kardeşim yapay zeka ile baştan sona parça yapılıp film çekiliyor artık bir çevrimi yapılamayacak :) OpenAi ile yapılan RDR2 oyun çevirisini dene bakalım neler göreceksin el ile çevriden farkı yok nerdeyse
bu oyunu da deepl ile çevirip düzenlemişler şuanda
https://forum.donanimhaber.com/dragon-age-the-veilguard-turkce-yama--159910782
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 2 Kasım 2024; 19:52:57 > -
Oyundaki woke muhabbetini bir kenara bırakırsak oyun iyi mi sizce arkadaşlar? Oynanış olarak veya grafik olarak fena olmasa da benim için bu tarz oyunlardan en büyük beklentim elle tutulur bir hikaye. Özellikle bir oyun uzunsa, oynamak için gereken motivasyonu bana göre hikaye ve diyaloglar verir. Mesela Baldur's Gate 3 bunu muazzam yapmıştı. Zaten benim için zirvedir. BG3'e bu konuda 10/10 dersek Veilguard'a vereceğiniz puan ne olurdu? Kendi açımdan, hikayesi, diyalogları ve sürükleyiciliği 8/10 veya hadi zorlasan 7.5/10 altındaki singleplayer oyunlara uzun süreler ayırmamayı tercih ediyorum.
-
düzenlendiği zaman fena olmuyor ama düzenlenmediği zaman bir boka benzemiyor. piyasada dolaşan rdr 2 çevirisi anonymous'a ait, kendileri rockstar ile problem yaşadıkları için makine çeviri ekiplerine verdiler yamayı.
-
öyle bir haber dolaştı ama sonradan makine çeviri olan kaldı piyasada halen
-
ya dostum sen bana niye zorla sikindirik translate çevirisini sevdirmeye calısıyorsun onu anlamadım ? :) bana göre bok gibi işte. sen seviyorsan al oyna ne diyebilirim ki ? zaten düzenlendiğinde fena olmuyor ama düzenlenmediğinde bir boka benzemiyor diye yazdım. sen düzenlenmemiş halini bir oyna bakalım iyi diyebiliyor musun. düzenlendiği zaman zaten el çevirisi oluyor, translate değil. sonuçta ellerinle düzeltiyorsun yanlış olan her şeyi :)
-
kardeş sen oynama sana oyna diyen olmadı :) makine çevirilerin gayet iyi olduğunu anlattım ben yukarda zaten tekrar etmeye gerek yok
-
Oyun sürekli 3-4 saatte bir directx error hatası verir mi? Çıldırmak üzereyim
-
1-2-3 Oynadım
- İki kere bitti
- Sonuna geldim bıraktım
- %75 oynadım bıraktım
- %30'dayım bırakıyorum.
Bunu sanırım silicem çünkü çok sıkıcı hale geldi.
-
Spell&ShieldyoutubeDragon Age The Veilguard: I Am Not Really Feeling It..Yethttps://www.youtube.com/watch?si=Qia2QpCk_pgprDC0&v=qYvfb4MExPc&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
4070 ti yada süper sistemde oynayan varmı? 2K da hangi ayarlar önerirsiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
DF ClipsyoutubeDragon Age: The Veilguard PC Best Settings - Digital Foundry Optimisedhttps://www.youtube.com/watch?si=C6tyW5QXnb-IZxyv&v=Kc0262pENmo&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam bazı arkadaşlar bu makine çevirisinde oldukça başarılı, bence oynamadan hemen ön yargılı davramayın, şans verin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 3 Kasım 2024; 11:12:9 > -
TeknoSeyiryoutubeCall of Duty: Black Ops 6'dan Rekor, Dragon Age: The Veilguard Tartışmaları/ Oyun Gündemi #23https://www.youtube.com/live/3cigffys2kQ?si=blOkHt2iVYJzHIbU
Dragon Age: The Veilguard'i anlattigi bölüm 49. dakikada başlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 3 Kasım 2024; 11:46:5 >
-
EA Pro Mısırdan alıp 39 dolara yıllık işi çözdüm. Dragon Age harika olmuş. E Fifa 25 de fena değil. Ea Pro yolu düz gitti bu sefer. Hadi bakalıım.
-
Daha önce Dragon age tecrübem olmadı 1 saat kadar oynadım son zamanların en iyi kaplama kalitesine sahip oyunu diyebilirim Disney varı karakterleri var denmiş bu benim çok hoşuma gitti oynanış belli ki çeşitlenecek grafikler ve ışıklandırma harika.
Ayrıca saç fiziği üst düzey olmuş oyunda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunu şöyle bir açtım ilk bakış için grafikler muzzam duruyor, daha son nvidia driver ı yüklemedim ama performans da iyi gibi, 4070 super le yüksek ayarlar, 2k dlss kalite, ışın izleme seçiçi... %90 gpu kullanımı 100 fps civarı geziyor, FG açınca çok rahatlıyor kart, kullanım %60 lara düşüyor 100 fps de, ve FG ile ilgili stutter da gözlemlemedim
Şimdi üstte paylaştım hocam ama yeni oyun için sürücü çıkmış onuda yükleyin ben daha yüklemedim
Ek olarak performs için saç detayı ve alan derinliğimi kapayabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 3 Kasım 2024; 12:39:1 >
Oyun o kadar iyi olmuş ki başından kalkasım gelmiyor bağımlısı oldum. Dünyası inanılmaz güzel, kusursuza yakın. BioWare yapmış valla helal olsun. 👍
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X