Şimdi Ara

Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
16
Favori
23.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Foxx Mulder

Oyun o kadar iyi olmuş ki başından kalkasım gelmiyor bağımlısı oldum. Dünyası inanılmaz güzel, kusursuza yakın. BioWare yapmış valla helal olsun. 👍

Kesinlikle hocam acımasızca eleştiriyorlar gibi geliyor bana ama bakalım ilerisi nasıl atmosferine bayildim hakikaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

Sosyal medya da felaket eleştiriliyor ama ben tam tersi bayıldım ön yargım vardı ama anladım ki gereksiz. Şuan 10 saat'i devirdim harika gidiyor aşırı keyif alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foxx Mulder kullanıcısına yanıt
    Hocam ilerde oynamayı düşünüyorum şimdilik elimde çok oyun var ama merak ettiğim birkaç husus var. Rpg aşığı biri olduğum için oyundaki diyalogların neredeyse hiçbir etkisi olmamasına çok üzülmüştüm. Peki yan görevler ne durumda? Ot çöp toplama tarzı berbat görevler var mı? Yoksa w3 kalitesinde olmasa da insanı saran yan hikayeler mi var? 🙂

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Yan görev yapmıyorum hocam. 😀

• evohan kullanıcısına yanıt

Bu oyunda saç ile ilgili herhangi bir ayarı kısıp, kapatsak elimiz yanar. Oyun tarihinin en gerçekçi saç fiziği ve saç grafiği bu oyunda var, 30fps düşürse yine ellemem  

• Kage. kullanıcısına yanıt

Saçlar inanılmaz iyi. Hikaye tartışılır ama oyun bana göre kusursuz kesinlikle.

• Kage. kullanıcısına yanıt
    Yani duruma göre kısılabilir oynanışta pek göze batıcak bir durum olmadığı için önerdim, bu arada çokta yenilikçi bulmadım saç fizikleri normal geldi bana 😄

Karakter ekranına bayıldım ama aşırı detaylı, sadece malum travesti tipli şeylerde çıkabiliyor ortaya ona dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 3 Kasım 2024; 16:29:16 >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

yan görevler genellikle companion ağırlıklı oluyor. onlar ile arkadaşlık ilişkin arttıkça onların görevlerini yapabiliyorsun. bu oyun bg3 ile aynı rpg mantığını kullanıyor. yani her görev sonrası yoldaşların ile yeni diyaloglar açılıyor ve onlarla arkadaşlık ilişkini arttırıyorsun. eğer dümdüz görev nereye ben oraya oynarsan çok şey kaçırırsın. dragon age veilguard yoldaş ağırlıklı bir oyun.

• Bu oyun neden nvidia kartlar da durmadan çöküyor.

• PhilipTandy kullanıcısına yanıt

Henüz bakmadım ama bioware e kim soktuysa bu virüsü, kendini intihara sürükledi bu firma. Yazık oldu efsane bir firmaya daha.

• Batman kullanıcısına yanıt

Dünyayı yöneten gizli vatandaşların bazıları ağır cinssiz olsa gerek ki her yere bunu sokmaya çalışıyorlar.

• Sweet baby parmağı var oyunda. Oyuncular genel olarak bu danışmanık firmasına ayar oluyorlar.

Aslında ben oyunu sevdim, rpg sever olarak bayılmadım ama sevdim. Gömüldüğü gibi değil. 75 civarı işler benden şimdilik.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Başladım oyuna ilk dövüşleri yaptım, fizikler ve dövüş sistemi tekil olarak iyi, oynatır bu açıdan ama takım oyununu göremedim daha tabi varsa veya yeterlimi

Bu arada forumda paylaşılan düzenlenmiş makine çeviri çok iyi bu arada kurun mutlaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 4 Kasım 2024; 0:21:8 >
  • moonquad kullanıcısına yanıt

Bende hiç çökmedi.

Oyun gameready driver var yüklediniz mi

• evohan kullanıcısına yanıt

Hocam son driver bende sorun yapıyor ama ben sorunu buldum DLAA dan kaynaklı oluyormuş.

• Oyunu en yüksek ayarda oynuyorum. Şuan en başindayım , ama şunu acikca söyleyebilirimki.. Grafiksel şölen harika! Ayrıca piyasadaki bütün oyunlari oynamiş biri olarak. Dragon age Veilguard , Bunca yıldır oyunlarda EKSİKLİGİNİ Hissettigim ŞAÇ modunda DEVRİM yapmiş.. Şuana kadar tüm zamanlarin en iyi şac modu inanilmaz olmuş.Oyunu bitirince geniş acıklamasını yapacagim.Şuana kadar gözlemim oyun harika olmuş. Ben begendim.

Olabilir kardeşim 2k dlss de deneyin, son driver ne sorunu yaptı bu arada

• 4070 ti Süper ile oynuyorum 2K Dlss Quality FG da oyun 120 de akıyor. Grafikler sanat eseri gibi oyunun başları bile aksiyon dolu. Hayran kaldım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar gaza getirdi beni. Türkçe yaması gelsin de bakalım. Öncesinde bir Inquisition maratonu belki. O oyun da hiç eskimemiş geçen on yılda.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.