Şimdi Ara

Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
16
Favori
23.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama bioware bu oyuna dlc çıkarmıyacakmış tüm ekibi mass effect'in yeni oyununa kaydıracaklarmış. bu iyi haber en azından indirim beklemeden alınabilir. zira ileride dlcler için ek ücret ödemeye gerek yok.

• evohan kullanıcısına yanıt

Texture flickring yapıyor ve blue screen veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silent hill 2 den sonra gerçekten cıvıl birşeye ihtiyacım vardı oyunun renkleri beni çiçek bahçesine götürdü sanki bayıldım lan oyuna böyle hiç planım da yokken şu oyun beni kendine bağladı LGBT sjw şu bu asla umrumda olmaz böyle şeylere de takılmam keyfime bakarım taş gibi oyun iyi bir sisteminiz varsa tam bir görsel şölen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • moonquad kullanıcısına yanıt

Bu oyundamı ? 566.03 denediniz demi oyuna özel bir driver, bir tık performansını iyileştiriyor, eski driver ı güvenli modda ddu ile kaldırıp yenisini kurmayı deneyin isterseniz

• evohan kullanıcısına yanıt

Yok hocam öncesinde çıktığın da kurdum. Ddu ile yapıyorum. Neredeyse tüm oyunlar da aynı sorunu yaptı.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
  • Dragon Age'yi ne hale getirmişler rezalet ötesi bir iş çıkarmışlar. Yapay zekaya yaptırsan bu kadar kötü proje çıkmaz. Üzücü.

• MARCO kullanıcısına yanıt

Anonymous yamasını bekliyordum ama o uzun süre çıkmaz gibi. Gerçi ufak bir indirim de yerdi o sırada fena olmazdı. Şuan yığınla oyun var oynamam gereken Dragon's Dogma 2, Red Dead Redemption ve Baldur's Gate 3 gibi + Inquisition dönebilirim tekrardan -vaktinde 50 saat büyük keyifle oynamıştım- aciliyeti yok yani. Ama er geç oynamam gereken bir oyun onun farkındayım.

Bu DeepL yamaları bayağı iyi oluyor diyorlar genel olarak. Dandik translate gibi çevirmiyor galiba?

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Gayet iyi sorunlu olan yerleri el ile çeviriyorlar şuan v3 güncellemesi yapılmış baya oturmuştur artık Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] 

• Oyundaki karakter modellemeleri, seslendirmeler fortnite evreninden fırlama gibi stilize edilmiş. Bu Dragon Age değil başka bir oyun olmuş. Woke çukuruna batan bir başka oyun daha malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 4 Kasım 2024; 12:9:54 >
  • tepkilere ve yorumlara bakılırsa bu oyunu dlc zamanı bedava verebilirler, oyuncu sayısını yüksek tutmak için.

• Oyun oldukça iyi çıktı hiç beklemiyordum. 3 gündür aralıksız oynuyorum AMD Adrenaline göre 21 saat oynamışım.

Grafikler ve atmosfer çok iyi olmuş özellikle büyük şehirlere gidince oyun şov yapıyor. Uzak çizim mesafesi ve detayları özellikle başarılı.

Combat ve keşif hissiyatı şahane ve grupla adam pataklamanın en keyifli olduğu oyunlardan biri.

Yan görevlerde var ve oldukça iyiler. Bazılarını şehirlerde gezerek buluyorsunuz bayağı sürprizler gizemler var. Yan görevleri mutlaka yapın çünkü ödüllendiriciler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 4 Kasım 2024; 16:54:16 >
  • Jedi_masterr kullanıcısına yanıt

bütün forum boyunca oyuna sallayan sen bile sevdin ya herkes sevebilir.

• KaraSvari64 kullanıcısına yanıt

oyuna dlc gelmeyecekmiş diye okudum bir yerlerde.

ekleme: hatta şimdi aklıma geldi, tüm şeyimizle yeni mass effect'e odaklanacağız demişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EceliYakın -- 4 Kasım 2024; 17:33:15 >
  • Iyi oyundur belki bilemiyorum ama benim sevdiğim dragon age Ile alakası kalmamış serinin,ilk oyundaki atmosferin yanına bile yaklasamaz,sarı saçlı bir kral vardı ilk oyunda ,onun ölümünü gördüğümüz bir bölüm vardı,sadece o bölümdeki hissedilen duygu müzik vs bile su oyunun tamamıni ezer geçer

• Tremere117 kullanıcısına yanıt

king cailan. logHAİN'in ihaneti sonucunda kaybetmiştik kralımızı :(

• aynen güzel sallamıştık ama sağlam oyun yapmışlar. çeşitli hikayeler, keşif ve companionlarla beraber combat bunları seven herkes bu oyunu da beğenir.

• Arayan varsa steam kodu var elimde, kullanmayacağım fazladan geldi.

Mevcut steam fiyatının altına satabilirim, teklif için mesaj atabilirsiniz.

• Oyunu deneyimledim. Oyun Dragon age origins'ten sonra İlk kez kendisine inanilmaz cekti.. ben böyle sürükleyici hikaye ve grafiksel şölen beklemiyordum! Combatlar eskiye nazaran cok daha iyi olmuş. Begendim! Serisinin içinden oylama yaparsak Origins'e en yakın oyun olmuş ! Kesinlikle oynayin , oynatin :)

Morrigani görmek ayri bi güzeldi :)

Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU]

• Absnthe kullanıcısına yanıt

Sendemi hocam :(

not:Red dead redemption undead nightmare bitirdikdikten sonra bende başlamayı düşünüyorum.İyi kötü bi denicem bakalım.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.