Şimdi Ara

Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
16
Favori
23.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rdr 1.oyunuda kurulu Dragon age'nin 1 numarali faniyim :) Öteleyemem.

sendemi derken ne demek istedin :d

• Absnthe kullanıcısına yanıt

Oyun Dragon age origins'ten sonra İlk kez kendisine inanilmaz cekti demişsin.Normalde gömüyor olman lazım ondan dedim :)

• Şu topitoş işlerine girmişler yalnız o belli, bunu da kasıtlı birileri yaptırıyor oda belli, çünkü bunun aslında albenisi de yok yav bir karaktere neden they densin, kimi oyuna çekecek bu, bir kitle oluşturulmaya çalışılıyor maalesef sermaye tüccarlarının amacı cinsiyet sorununu ortadan kaldırıp herkese aynı malı satabilmek aslında uzun bir konu... bunun bilincinde oynarsanız oyun gayet emek edilmiş bir rpg gibi duruyor

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt

Gercekten ilk kez zevk aldım oyundan , oyunu objektif olarak oynadimo yüzden. Yoksa asla zevk almazdim ) seni anladim merak etme o yöne gelince ne desem boş.. Boşver takılma oyna gec ) Bunun gibi bir sürü oyun var.. Ama cidden Şac modu muazzam olmuş.

• Oyunu bende çok beğendim. Hikayesi aksiyonu o çaresizlik atmosferini vermesi falan harika olmuş. Savaşmak oldukça tatmin edici olmuş. Yetenek çeşitliliğini az buldum.

• Oyun giriş bölümünü bitirdim, aksiyonu bol yarı linear yapısı hoş olmuş, parti dövüş sistemi tam kullanmadım daha ama oda biraz basitleştirilmiş gibi, şuan için gözümde aksiyon macera oyunu gibi duruyor

Birde en büyük gördüğüm eksi yanı dövüşlerde çok fazla efekt var, vuruş hissiyatını baltalıyor açıkçası kimin kime vurduğu belli olmuyor bazen, belki modlarla düzeltilir ilerde... dragon age inquisition veya origins kadar olmasa da oynatacak kendini sanırım

Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 5 Kasım 2024; 2:53:30 >

• çok iyi oyun yapmışlar kalipsonun türkçe yamasını yükleyin oynayın beklemeyin, yama gayet güzel anlamadığım hiç bir yer olmadı çeviri ile.

ben dai den daha çok beğendim bunu. elbette arada 10 yıl var mekaniklerin daha rafine olması normal.

bol bol diyalogların olduğu sağlam bir aksiyon macera oyunu olarak bakarsanız çok keyif alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 5 Kasım 2024; 10:17:8 >
  • Moon Studios CEO'su Dragon Age: The Veilguard İçin Ağır Konuştu
    Kavgada söylenmez

Ori oyunlarının ve No Rest for the Wicked'in geliştiricisi Moon Studios'un CEO'su Thomas Mahler, BioWare'in kısa süre önce yayınlanan RYO'su Dragon Age: The Veilguard'ı çok ciddi sözlerle eleştirdi.

Mahler, Twitter'da şunları yazdı:

"Ben 80'lerde büyüdüm - o zamanlar genç bir çocukken bile, TV programlarının her zaman düşük çaba ürünü çöpler olduğunu düşünürdüm.

Çünkü o zamanlar her dizi mümkün olduğunca politik olarak doğru olmaya çalışıyordu. Tüm diziler mutlu aileler hakkındaydı, her zaman mükemmel bir tablo çizmeye çalışıyor en ufak bir tartışmaya yol açabilecek bir konudan bahsetmemeye özen gösteriyorlardı.

Sonra Simpsonlar ve Fresh Prince of Bel Air (bizde de TRT ekranlarında yayınlanmıştı) başladı ve bu şeyler birdenbire radikal gelmeye başladı çünkü bu dizilerdeki yazarlar arada sırada gerçek konulara yaklaşmaya cesaret ediyorlardı.

Ve bunu her denemeleri unutulmaz bölümlerle sonuçlandı - bunun nedeninin yazarların kendi deneyimlerinden bazılarını da yansıtmayı başarmış olmaları olduğunu düşünmek istiyorum.

Sonra 90'ların sonunda The Sopranos başladı ve birdenbire dizilerin çöp olmak zorunda olmadığı anlaşıldı. Bölüm formatı aslında karakterler, yaşadıkları sıkıntılar vs. hakkında daha fazla fikir vermek için kullanılabilirdi.

Ve bu noktadan sonra da bu şekilde devam etti - The Wire, Breaking Bad, vs. gibi mükemmel drama sunan daha fazla dizi gördük.

Şimdi oyunlara baktığımızda, politik doğruculuğun taş devrine geri döndüğümüzü açıkça görüyoruz. Az önce Dragon Age oyunundan bir oynanış videosu izledim ve yazımın bu kadar çocukça ve korkunç olması akıl almaz bir durum. Her şey sterilize edilmiş ve insanlıktan çıkarılmış gibi hissettiriyor.

Neden bir anda bunun iyi bir şey olduğunu düşünmeye başladığımızı anlamıyorum. Bir yazar olarak işiniz içten, ilginç ve gerçek şeyler hakkında yazmak, insanları yarattığınız o dünyanın içine çekmektir ve eğer yapabileceğiniz en iyisi buysa siz zaten yazar olmamalıydınız.

Bu kadar sert konuşmaktan nefret ediyorum çünkü bu insanların iyi niyetli olduklarından eminim, ancak sanat amatörler tarafından yaratıldığında, temkinli davranmak zorunda kaldığımızda ve zor konulara yaklaşmaya cesaret edemediğimizde olan budur - sanat yerine tatsız ve kötü bir ürün elde edersiniz.

Yazmaya her zaman önce insani bir açıdan yaklaşın, kendi deneyimlerinizden yararlanın ve riskli görünebilecek konulara yaklaşmaya cesaret edin - çünkü sihir genellikle kendimizi savunmasız bırakmayı kabul ettiğimizde gerçekleşir."

https://oyungezer.com.tr/haber/moon-studios-ceosu-dragon-age-the-veilguard-icin-agir-konustu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anonymous yapacakmış da vazgeçmiş de 1 milyon kelime varmış da ölme babam ölme Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU]  yapsalar ne olacak araya 10 yıllık oyunlarıda aldığından 6 aya çevirirler zaten. kalipsonun çevirisi mis gibi zaten oyunun dilide ağır değil deepl çeviri yeterli çeviriyor.

• Oyun zaten tamamen yeni nesil oyuncular için yapılmış olduğu besbelli. Origins de ki karanlık atmosfer seçimler hikaye falan bu oyundan beklenmemeli kesinlikle. Oyun hack and slash türüne dönmüş bir nevi hikayesi öyle ağır değil seçimler desen tezat resmen diyalogları hiç söylemiyorum bile. Bu oyunu oynarken dragon age serisi oynuyorum değil de normal bir askiyon oyunu oynarmış gibi bakmak lazım diye düşünüyorum. O zaman daha katlanılabilir olabilir.

Ayrıca anonymous zor falan diyormuş da starfield çevirirken poe çevirirken bu kadar nazlanmıyorlardı. Şimdi buna neden nazlanıyorlar(tabii ki cukka için).

• The Veilguard isn't the open-world diye geçiyor.

En azından dragon age inquisition gibi Semi-open olaydi geniş haritada gezinip yaratık boss falan kesmek zevkli oluyor.

Veilguarda da bütün oyun Koridorda geçiyormuş hissi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 5 Kasım 2024; 14:10:33 >
  • Jedi_master adlı arkadaşımız oyun çıkmadan önce oyun inşallah batar, yok olur, woke şu woke bu diyen bi arkadaşımızdı, o bile deneyimleyip sevmişse kimse gelip buraya oyunu oynamadan woke çöpü, şu çöpü bu çöpü diye yorum atmasın boş yere Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] 

• whitetree kullanıcısına yanıt

Katiliyorum. Veilguard gibi gelmesi elzem bir yama icin nazlanmalarini gectim, kac gun oldu bir Zero Dawn Remastered yamasini bile uyarlayamadilar. Bu ay aboneligi iptal edecegim ben. Turkiyede zaman icinde bozmayan bir olusuma rastlasam disimi kiracagim zaten.

• Adam akıllı rpg sayısı bir elin parmaklarını geçmezken, şimdi bir tanesini daha kaybettik. Koskoca seri nereden nereye gelmiş. Şu diyaloglara bak Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] Origins'te falan elf kabilesini katlederken, artık aman şu gücenir, şu kırılır diye oyunlarda salak falan bile diyemiyorsun Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] Sjw, dei ve woke bu endüstrinin zehri resmen.

Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU]NikTekyoutube
    Dragon Age: The Veilguard is the newest release from Bioware and I have been playing this Game recently and going back and forth with Dragon Age: Origins. I have to say that Origins has much more versatile conversation options which make it a better RPG Game, but I want to hear your opinion on this. Which one do you think is better?
    https://www.youtube.com/watch?v=7XqjZbCACvA

• Oyunu biraz önce bitirdim. Tamamen ana hikaye birde Solos'un geçmişe ait yan görevimsileri yaptım. Ana hikaye beni tatmin etti diyebilirim çok büyük beklenti içerisinde oynamadığım için keyifle bitirdim. Bunlar dışında oynanış, görseller, atmosfer ve grafikler çok iyiydi. Çoğu oyun sorunlu çıkar normal de ama bu oyunun hiç kusuru yoktu. Sadece başlarken golgelendirme bekleme süresi o da 2dk bile sürmüyordu.

• Fiddler0 kullanıcısına yanıt

abi bu oyun özünde live service, 2021'e kadar da live service olarak geliştirildi. bu sanat tasarımı,karakter tasarımı ve savaş sistemi vs. her şey o dönemden kalma. mesela karakter kontrolü neden yok? çünkü karakterlerimizi online'da diğer insanlar yönetecekti. bioware live service'i iptal ettik, veilguard'ı sıfırdan yaptık diyor ama yalan söylüyor. çünkü 2020'de oyunun live service fragmanı var, git bak o fragmana şu an oynadığımız oyunun ta kendisi. yani 2021'de live service oyundan vazgeçtiklerinde veilguard sıfırdan yapılmamış, var olan oyunun live service özellikleri kaldırılmış. zaten her şeyi ile bas bas bağırıyor ben live service oyunuyum diye. bu sebepten dolayı çok takma, mesala ben takmıyorum ve bu oyunu kabul etmiyorum. live service'den dönme dragon age falan oynamam ben. bir gün tam anlamıyla single player olarak geliştirilen bir dragon age olur, o zaman alır oynarız.

• Chapter 8 deyim ama dragon age bu değil, olmamalı da bence. woke vs bunları geçiyorum.

Bu oyun rpg değil, bu oyunda dragon age havası yok, görevler kaliteli değil, companionlar vasat.

Seriye saygımdan dolayı devam ediyorum. Oyuna başladığımdaki az da olsa olumlu hava gidiyor. Bitince tekrar değerlendireceğim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyun son yılların modası olarak geç açılıyor herkesin haberi olsun. En az bir 7-8 saat oynanmalı ve 20-30 saat oynamış olanlar varsa ne dediğimi çok iyi anlayacaktır.

Ayrıca grafikleri başarılı buldum ea nın kendi motoru frostbite doğru tercih olmuş. İyi ki gidip ue5 çöpüne bulaşmamışlar. Elbette görsellik ue5 kadar iyi değil ama en azından ue5 gibi düz yolda giderken fps düşmüyor.

En kalabalık şehre gidiyorsun uzak mesafe çizimi oldukça iyi etrafta dolu npc var ama fps stabil daha ne olsun. ue 5 olsa 40 kere drop girer üzerine bir de canavar gibi nvme ssd de şehre girerken shader yükler Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 6 Kasım 2024; 0:17:42 >
  • Jedi_masterr kullanıcısına yanıt
    Evet oyun motoru Dragon Age Inquasition la aynı, ondada çok sağlıklı ve güzel görselli bir oynanış sunuyordu, bu oyunda öyle olmuş, ilk oynayışta aynı motor olduğunu anlamıştım zaten

Ama UE5 okadar da kötü değil ya :) Robocop ve Hellbalede 2 de harika grafiklerle gayet sağlıklı bir oynanış görüştüm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.