Şimdi Ara

Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
17
Favori
22.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam abartmıyor musunuz sanki warhammer evreni ha epi topu bununla birlikte 4 oyunu var

• Yav arkadaş tamam emek edilmiş bir sürü iyi yanı var ama bu nasıl rpg, bu nasıl dragon age gözünüzü seveyim, düşman dan loot bile düşmüyor kardeşim

• evohan kullanıcısına yanıt

Hocam malesef oyunu yapan ekibi yeni nesil olunca , Acemilikleri oynadikca belli oluyor :) Aldigin itemi bile görev ortasinda degiştirememek gibi cok aciklari var. Evine gidip gardrop'ta degiştirerek ana oyunda degişiyor ) Artık eleştirmeyi pas geciyorum.. Oynanabilir güzel oyun. Ben begendim , görevler güzel .Sadece bir kaç şehirdeki binadan binaya sicrama tahtasi gibi bir şehri hangi beynin icadi onu merak ediyorum..bukadar igrenc bir şehir yapilamaz arkadaş :) Originse bakıyorum.. Originsi yapan adamin Tecrübesi cebinden 20 tane Veilguard cıkartir )

• Absnthe kullanıcısına yanıt
    Valla bunu oynadıkça, açıp dragon age inqusition oynayasım geliyor, ne üretim yapardık onda düşmandan bir özel parça düşsede gidip yeni bir geliştirme yapsak diye valla özletti kendini

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tüm company görevlerini yaparak ilerliyorum, hiçbirini atlamıyorum. Chapter 10 dayım ve oyun kısaca sıkıcı. Level 30, devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 7 Kasım 2024; 21:15:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunun hala işlemci sorununu çözememişler. Oyun hala işlemcileri çok fena ısıtıyor. Shader alırken %100 kullanım yapan işlemci 77 dereceyi geçmiyor ama oyunu açınca 80-83 derece arasında çalışıyor hem de kullanım %50-60 oranında olduğu halde ısınıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouTuber Endymion'ın iddialarına göre; oyun lansman haftasında sadece 500 bincik satabilmiş, satışlar resmen rezalet durumda. ea play pro ile sadece 20 bin kişi üyelik alıp oynamış. fiziksel satışların yüzde 14'ü çıkış öncesi iptal edilmiş, dijital satışlarda da 30 bin kişi oyunu iade etmiş. star wars outlaws'da ilk ayında sadece 1 milyon satabilmişti. tahminim veilguard'da ancak o kadar satar ve büyük ticari başarısızlık olarak kayda geçer. hem bioware hem de ea tarihinin en başarısız oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R7Game -- 8 Kasım 2024; 17:29:13 >
  • Batman kullanıcısına yanıt

250 mn dolar bütçe doğru değil, o tamamen sallama bir iddia. :) zaten oyunun 250 mn. dolar ile yapılmasının mümkünatı yok. tahminim pazarlama bütçesi falan da dahil 100 milyon civarıdır.

• Batman kullanıcısına yanıt

inqusition'ın bütçesi fazla olabilir çünkü bir sürü açık dünya vardı o oyunda. bioware ne kadar sıçarsa sıçsın ea hiç bir şey yapmıyor bu firmaya. çünkü bioware'i kendi elleri ile bitirdiklerini biliyorlar.

• Oyun bitti. Tüm companion ve Dread wolf görevlerini tamamladım sanırım iyi olan 2 şey bunlardı. Oyun 12 bölüm itibari ile hızlandı. Kalan kısımları ise beğenmedim.

Benden en fazla 6.5 - 7 puan. Ea tek kelime ile rezalet bir yolda. Bioware ıda dibe çekiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 9 Kasım 2024; 14:20:15 >
  • Hırsız olmayan hırsız guild gümletti

Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU]
    Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU]x (formerly twitter)
    ZODIAC MOTHERFUCKER (@ZODIAC_MF) on X
    https://x.com/ZODIAC_MF/status/1854976308813742267
  • Oyun gamepad ile oynanışa ağırlık vermiş. Klavye mouse ile başlamıştım ancak kontroller hiç hoşuma gitmemişti. Şimdi gamepad'e dönünce çok rahatladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

Oyunun hala işlemci sorununu çözememişler. Oyun hala işlemcileri çok fena ısıtıyor. Shader alırken %100 kullanım yapan işlemci 77 dereceyi geçmiyor ama oyunu açınca 80-83 derece arasında çalışıyor hem de kullanım %50-60 oranında olduğu halde ısınıyor.
    O biraz soğutucunlada ilgili ben 2k dlss kalite, ışın izleme açık, sabit 100 fps oynarken 13600k 60 dereceyi geçmedi

• Oyunu 1-2 saat oynadım kesinlikle bu oyun bir Dragon age oyunu değil. Dragon age geçtim bir bioware rpg’si de değil bunların dışında değerlendirirsek eğlenceli olmuş ama. Başka bir firma yapıp başka bir isimle çıksaydı satışlar daha iyi olurdu

• evohan kullanıcısına yanıt

Yok hocam nette bakarsanız AMD işlemciler bu oyunda çok sıcak çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moonquad kullanıcısına yanıt
    Burda paylaşmıştım nexus mod da oyun için işlemci ile ilgili yamalar var bir bakın

• Oyunun tek sıkıntılı kısmı diyalog seçenekleri. Onun dışında eksik diyebeliceğim bir şey önemli bir şey yok. Oyunu her şeyi yaparak ilerliyorum. Neredeyse tüm haritaları fulledim ve ekibiminde son görevleri kaldı (gayet kaliteli yan görevler fakat arap atı gibi sonradan açılıyorlar) Onun dışında asıl çar büyücü spellblade olmasına rağmen savaşçı ve rogue olarakta oynadım hepsi birbirinde gayet farklı ve derinler. Woke olayına girmeseler birkaç kişi sadece rpgsine laf edip onun dışında gayet övülürdü oyun. Yazık ettiler. Yılın oyunu adaylarına girmeyi hakediyor.

Onun dışında Dragon Age özünü kaybedeli zaten 2'inci oyunla oldu zaten bu oyunla falan da değil. Eskiler zaten bilir 2 ve İnquisition için de deniyordu bu eleştiri zaten. Ben oyunun bu şekilde çıkacağını bildiğim için hayal kırıklığına uğramadım ki oyunun Origins gibi çıkacağını beklemekte komik bir durum şu zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyondG -- 10 Kasım 2024; 22:45:54 >

• Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.