< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
Bu diyalog gerçekten var mı oyunda yoksa yapay zeka falan mı bu? İnanmak istemiyorum, bu kadar da değildir yahu.
-
Hogwarts Legacy'i beğenen bunu da beğenir. Yayıncı tayfanın oturup oynayacağı oyun yapmışlar işte. Beğenen beğenir, oynayan oynayacak sabah akşam woke diye tartışmak kimseye bir şey kazandırmayacak.
-
Lirik oynarken biraz izledim de yeni hareket sistemi falan güzel görünüyor. Combat tarafı gördüğüm kadarıyla taktikselliğini biraz daha kaybetmiş ama oynarken sıkmayacak gibi hissettirdi. Başarılı yaptığı işlere odaklanıp, bitirilip kenara koyulacak bir yapım izlenimi verdi.
-
Evet gerçekten var. Arkaya sadece gülme efekti konulmuş hali bu.
-
Türkçe Yaması var mı?
-
59k kişi sadece Steam de oynuyor şu an. Woke bilmem ne diye ağlayan devam etsin, oyun baya satmış.
-
Teşekkürler yanıtınız için hocam. Açıkçası oyun yağıyor bu ara. Şimdilik life is strange oynuyorum. Rdr1 i tr yamayla oynama planım var. Horizon zero dawn da geldi. Bu oyuna sıra ne zaman gelir bilemiyorum 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun kendini oynatiyor..Bir youtuberde izledim.. Şacmaliklara takılmazsaniz oyun güzel. Türkçe destegi getirmeyen firmaya burdan boydan selam. Lanet olasicalar! :p
-
Oyun denuvo ile korunmuyormuydu malum yere düşmüş 81 gb bu hafta zor iner herkes abanmıştır :D
-
bu arada tester'ın tüm söyledikleri çıktı :) meğer adam yalan söylemiyormuş gerçekten.
-
inqusition DLC si gibi. biraz daha grafik geliştirme tamam. konusunu v.s görünce bakılır ama bu fiyatlara zor. torrent gelince ancak.
-
Performans acisindan harika, her sey ultrada 110-120 aliyorum genel olarak. Bugune kadar gorulen en iyi sac gorunumu bu oyunda var an itibari ile. Son olarak kadinlarin memeleri erkek gibi, oyuna cikan ilk mod memeleri buyutme modu olmali, yarin cikar diye tahmin ediyorum. Ben sevdim oyunu valla acimadan oynuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asmongold oynuyor şu an. Zorla transgender oldu Oyun sizi transgender olmaya zorluyor
-
oyun belli ki beğenildi. ps tarafında 5 üzerinden 4.5, steam'de ise yüzde 78'e kadar çıktı. bence 85'e kadar çıkar yorumlar ve çok olumlu statüsüne ulaşır. ama anlık oyuncu sayısında çok az. insanlar 70 bin oyuncu sayısına olumlu bakıyor ama değil, starfield bile 330 bin oyuncuya ulaşmıştı gamepass'te olduğu halde. bakalım hafta sonu ne olacak, eğer hafta sonu da bu aralıkta kalırsa oyuncu sayısı, bu oyun max. 5mn satar.
-
-
Başıma bir iş gelmeyecekse bende 3 saat civarı oynadım beğendiğimi söyleyebilirim ve optimize çok iyi olmuş grafikler çok güzel görünüyor tam next-gen sanırım oyun motoru Frostbite inanılmaz bir motor.
Yalnız bu ara çok oyun çıktı, hangisini oynayacağımı şaşırıyorum şu RDR yi elden çıkarayım. Veilguard'ın da Türkçe yaması mutlaka çıkar.
-
Olaylara genelde mantıklı ve tarafsız olarak baktığını düşündüğüm Legendary Drops kanalının oyun hakkındaki yorumu.
Bugün inanılmaz derecede iyi bir yayın vardı.. Dün mü? Biz. Neyse Dragon Age the Veilguard'ı oynadım. İşte neredeyse 8 saatlik oyunla ilgili ilk düşüncelerim.
Bir video oyunu olarak derecelendirme? 10 üzerinden 5-6
Anlatı odaklı bir RPG olarak derecelendirme mi istiyorsunuz? 10 üzerinden 2-3
Bu abur cubur eğlencesi, gerçek bir risk yok, sizi meşgul edecek ve içine çekecek hiçbir şey yok, her şey performansa dayalı ve Disney filmlerinde milyonlarca kez duyduğunuz alıntılar ve repliklerle yüzey seviyesinde. Yani "Çok sessiz...çok sessiz"
Yazım ve anlatım, bu tür oyunları oynamanızın nedenidir ve bu kadar zayıf olmasına rağmen, büyük satış noktalarının özellikle son birkaç yılda bu kadar sağlam referans materyallerine sahip olduklarında buna 9'lar ve 10'lar verdiklerini gördüğümüze hala inanamıyorum. .
Oynanış mı? Bu abur cubur. Sizi eğlendirecek, parlak ve gösterişli tutacak kadar kullanışlıdır, ancak Genshin Impact gibi bir şeyi oynayarak alacağınızdan daha iyi değildir ve bu tür oyunların daha iyi iş çıkardığını iddia ediyorum.
Aydınlatma/VFX/Grafikler? Ortamlar MUHTEŞEM; aydınlatmayı, dokuyu, gölgelendirmeyi ve çeşitliliği seviyorum; ancak Disney/Pixar karakterleri tüm estetiği bozuyor. Neredeyse oyunun tamamen gölgeli hale gelmesini veya benzersiz bir şey yapmaya çalışmasını dilerdim.
Beni eğlendirdi mi? Elbette. Bunu hatırlayacak mıyım, dikkat edecek miyim, yoksa umursacak mıyım? Hayır. Görev hedefleri arasında sürekli gidip gelme, dünyaya aşina olamama, grubunuzla geçireceğiniz zamanın yetersizliği, kaliteli yazı ve karakter animasyonlarının buna uygun olmaması. Bunların hepsi inanılmaz derecede aceleye getirilmiş ve unutulabilir bir deneyim yaratıyor, sonuçta bu oyunun olmasını beklediğim şey.
-
saçma sapan açık dünya oyunu olmaması ile dikkatimi çekti, denemek lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X