Tales of arise'ye translate yama yapmayı düşünüyor musun? |
Dragon Age: Inquisition %100 TÜRKÇE YAMA V2 (MAKİNE ÇEVİRİ) (16. sayfa)
-
-
arkadaşlar bu dragon age 3 yaması neden yok anlamadım ulaşamıyorum da yamaya bastığım zaman
-
Yama sahibi kaldırdı çünkü. Buradan indir: https://www.dosyaupload.com/kd27
-
Neden kaldırdı acaba var mı bilginiz diğer yamalar da yok ?
-
teşekkür ederim kanka olursa bu yama bilgilendireceğim.
-
Denedim ancak Steam versiyonunda açılışta sonsuz döngüye girdi, yamayı kaldırınca düzeldi
-
Benim bir sorum var. Malum Animus'un yamasını artık indiremiyoruz. Yama dosyalarının da en.toc ve en.sb olduğunu biliyoruz. Düz mantık yaparaktan, hali hazırda animus'un yaması yüklü biri en.toc ve en.sb dosyalarını paylaşsa kullanamaz mıyız? Hiç İngilizce bilmeyen için makine çeviri iyi hoş da dili çok katlediyor maalesef.
-
ana oyun çeviri dosyaları birebir aynı, bir de DLC'leri yapmışlar sanırım.
https://gameolog.net/turkce-yamalar/dragon-age-inquisition-turkce-yama-detaylari/
-
Hocam bu animusun çevirisi mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Değil, ana oyun çevirisi bu konuya ait. Gameolog da DLC'leri çevirmiş ama nasıl bilmiyorum. Animus'un çevrisi internette yok galiba.
-
Teşekkürler bir yolunu bulup animusun çevirisine ulaşmak lazım
Valhallayı kurtardık sıra bunda :)
valhallayı nasıl kurtardınız hocam. Yayınlayacaklarını söylediler hala beklemedeyiz
-
Makine çeviri yamayı araklamış hocam :)
Hadi ya nese oynicak oyunlar var şuan biraz daha bekleye bilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elinizi çabuk tutun ilerde yama uçabilir
Makine çeviri kendi sunucusundan indiriyor yamayı:)
Ben yedeğimi alıyım o zaman uçsa bile formda bu kadar insan var birinden bulurduk genede 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl isterseniz :)
Gamepass yüzünden satın aldığım oyunları oynamıyorum ki habire yeni birşey geliyor bakmak durumunda kalıyorum. Atomic heart bitircem sonra wo long geçicem. Valhalla bu gidişle gamepass gelince anca sıra gelecek. Dragon age cok uzun sürcek diye elim gitmiyor. O kadar vakit ayırabilir miyim bilmiyorum. Nese daha fazla konuyu karıştırmıyım :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X