linkte bir sorun yok. |
Dragon Age: Inquisition %100 TÜRKÇE YAMA V2 (MAKİNE ÇEVİRİ) (15. sayfa)
-
-
Merhaba ben dragon age inqisition'un türkçe yamasını indiricektim ama emin olmak için soruyorum virüs bulaşma ihtimali var mı?
-
Öncelikle yama için teşekkür ederim, emeğinize sağlık. Ancak benim bir sorunum var.
Türkçe yamayı kurduğumda yama çalışıyor. Yamayı kaldırıp modları yüklediğimde modlar çalışıyor. Ancak yama ve modları aynı anda çalışmıyor bir türlü.
Modlar çalışırken ya oyun ingilizce oluyor tekrardan ya da (genellikle) oyunu başlattıktan sonra oyun yükleme ekranında sonsuz bir şekilde takılıyor, ana menü gelmiyor.
Aklıma gelen her şeyi de denedim. Oyunu temiz bir şekilde yeniden kurdum, önce modları sonra yamayı yükledim, önce yamayı sonra modları yükledim, yama üstüne sadece 1 tane mod yükledim, hiçbirisi olmadı malesef. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stargazer17 -- 23 Mart 2021; 7:33:25 > -
İki gündür uğraşıyorum yardım edebilecek kimse yok mu arkadaşlar?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Stargazer17İki gündür uğraşıyorum yardım edebilecek kimse yok mu arkadaşlar?
hangi modla oynuyorsun bendede mod var ama şuan tek sıkıntı fast travel bazı yerlerde siyah ekran oluyor onn haricince sıkıntı yok
-
hocam hiçbir modu kabul etmiyor ki. sizden farklı bir şey mi yaptım acaba? discordunuz varsa veya özel mesajdan bilgi alışverişinde bulunalım isterseniz.
-
makine ceviri discort selfettin :) yardım ederiz
-
fare için mod vardı denedinmi onu ?
-
Dragon ace yamasını indirdim normalde oyun açılıyor ama yamayı yükleyince açılmıyor bir çözümü varmı acaba bildiğin
Birde ben de dlclerin yamasını atacağım yerdeki isimler farklı Dragon Age Inquisition DELUXE EDITION bendeki sürüm bu sirim farkındanmı acaba
-
Yama ne kadar kaliteli olsada modları desteklemiyor. Modlarla birlikte açmaya çalışırsanız -dil dosyaları değiştiğinden ötürü- ilgili itemlerin, kıyafetlerin, ekipmanların vb. kaynak adları değiştiğinden oyun bir türlü kendine gelemiyor ve sonsuz loading ekranıyla karşılaşıyorsunuz. Yamayı kaldırıp aynı modlar ile girdiğiniz vakit ise oyunda hiç bir sorun çıkmıyor. *Canavar bir pc ile denenmiştir.* Bilginize.
Onun dışında ben mod filan yapmam direkt düz oynarım diyorsanız gayet başarılı olmuş. Çevirmen arkadaşlar ana sayfaya bu kısa bilgiyi ekler iseler modlu oynayacak oyuncular vakit kaybetmemiş olurlar.
Edit: Önce mod sonra yamayı, önce yamayı sonra modları yüklemek gibi envai çeşit çözüm türevi denenmiş lakin sonuç alınamamıştır. Yinede triple A bir oyuna türkçe desteği getirmek için verdikleri emek takdire şayandır ve kanımca desteği hakediyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazerjuo -- 27 Mayıs 2021; 17:53:55 > -
tşk not ekleyeyim ana ekrana.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Team NINJAtşk not ekleyeyim ana ekrana.
''Modlu oyuncularda indirsin en fazla tıklanma kasmış oluruz ne olacak'' gibi bir düstur edinmeyip dürüst davrandığınız için ben teşekkür ederim. Bu tavır ve duruş riyakarlığın tavan yapmış olduğu şu dönemde daha da kıymetlidir. Çalışmalarınızda Allah kolaylık versin. Başarılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazerjuo -- 27 Mayıs 2021; 18:13:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hazerjuoYama ne kadar kaliteli olsada modları desteklemiyor. Modlarla birlikte açmaya çalışırsanız -dil dosyaları değiştiğinden ötürü- ilgili itemlerin, kıyafetlerin, ekipmanların vb. kaynak adları değiştiğinden oyun bir türlü kendine gelemiyor ve sonsuz loading ekranıyla karşılaşıyorsunuz. Yamayı kaldırıp aynı modlar ile girdiğiniz vakit ise oyunda hiç bir sorun çıkmıyor. *Canavar bir pc ile denenmiştir.* Bilginize.
Onun dışında ben mod filan yapmam direkt düz oynarım diyorsanız gayet başarılı olmuş. Çevirmen arkadaşlar ana sayfaya bu kısa bilgiyi ekler iseler modlu oynayacak oyuncular vakit kaybetmemiş olurlar.
Edit: Önce mod sonra yamayı, önce yamayı sonra modları yüklemek gibi envai çeşit çözüm türevi denenmiş lakin sonuç alınamamıştır. Yinede triple A bir oyuna türkçe desteği getirmek için verdikleri emek takdire şayandır ve kanımca desteği hakediyordur.
anladım ama mod yokki bende ben direk yükledim oyunu delux editions onunla birliktemi gelmiş oluyor başka bir sürümmü yüklemem lazım
-
Divinity 2 yamasını güncellemeyi düşünüyor musun? Inquisition neyse de Divinity 2 çeviriniz gerçekten çok sıkıntılı bazı yerlerde. Anlaşılmıyor.
-
Kim diyor modlarla çalışmıyor diye, 11 tane mod yüklü ve gayet sorunsuz bir şekilde oynuyorum. Dai mod manager ile mod yüklüyorsanız yüklemeyin dai mod manager çok sıkıntılı bir program, en güzeli Frosty Mod manager. Dai mod manager dosyaları ana oyunun üstüne yazıyor haliyle dil dosyalarıda değişiyor, frosty hiçbir yere yazmıyor sadece değişkenleri baz alıyor oyun açılırken değişkenler değişiyor geri kalan herşey ana oyunun dosyasından alınıyor Türkçe yama da bozulmuyor. Çoook eski modlar hariç genelde tüm modları destekliyor frosty. saç ve yüz yaması, asa, kılıç, zırh modları, iksir modları, uçma modu, tüm şemalar zanaat malzemelerini dükkana veren mod, bir kaç tane de küçük detaylar için mod kullanıyorum ne oyunda bozulma var ne sonsuz yükleme ekranları. sıkıntısız bir şekilde 2 kere bitirdim. oyun gayet güzel, çeviri yer yer yorsada genel itibari ile gayet anlaşılır seviyede, beni en çok rahatsız eden yer Yaratıcı yerine Yapıcı, Your Worship'i Bazen tapınak, Tapınma, Tapma, gibi birden fazla anlamda yazıyor onun harici ben sıkıntı yaşamadım. Tekrardan teşekkürler çeviri için. İnanmayan olursa gelsin TW vereyim kendi denesin.
Edit: Ayrıca mod yüklediğiniz halde başlangıç yükleme ekranında takılı kalıyorsa, (sizde nerede kurulysa) C:\Oyunlar\Dragon Age Inquisition\Update\Patch içindeki package.mft dosyasını metin belhesi ile açın Version'u 13 ve üzeri şekilde ayarlayın kaydedin ve oyuna girin açılıyor. Tekrar edeyim Dai mod manager kullanmayın, Frosty Mod Manager kullanın.Dragon age origins ve dragon age 2'deki seçimleri inquistion'a aktarmak için save editor kullanabilirsiniz, açıklamalarda neyin ne olduğu yazıyor kendi sisteminize göre uyarlayıp oyuna girdiğiniz zaman dünya ayarladığınız gibi oluyor. Programı kullanmak için java gerekiyor, https://gtrainers.com/load/d/dragon_age_inquisition/dragon_age_inquisition_world_history_save_editor/276-1-0-639
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabqu22 -- 5 Haziran 2021; 1:31:31 >
-
Bu çevrilerin xbox series s gibi konsollara aktarılma şansı var mı?
-
Merhaba , yorumlara bakındım ama göremedim yama makine çeviri mi acaba ?
-
Evet makina çeviri ama hikaye ve olay örgüsünü gayet iyi anlıyorsun. Önemli diyaloglar iyi çevrilmiş, sadece kendi aralarında yaptıkları espri şaka tarzı yerlerde bi afallıyorsun onun harici oyunu 3 kez bitirdim ve gayet de memnun kaldım. Yaratıcı yerine Yapıcı diyor tek gözüme batan bu oldu bir şans ver seversin belki.
-
teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imparator632 -- 28 Eylül 2021; 2:50:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X