Şimdi Ara

Dragon Age: Inquisition %100 TÜRKÇE YAMA V2 (MAKİNE ÇEVİRİ) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
323
Cevap
15
Favori
82.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizde mi OpenAI GPT-3'i kullanıyorsunuz yoksa başka bir yöntemle mi çeviriyorsunuz hocam, meraktan soruyorum eleştirmek gibi olmasın zartzurt'un yamalarındaki cümle yapıları daha anlaşılır olduğunu gözlemledim bu yamadakine kıyasla ondan merak ettim.

• Arkadaşlar türkçe yama translate mi yada şu open ai mıydı neydi o saçmalık mı bilgisi olan varsa dönüş yaparsa çok sevinirim ona göre oyunu satın alacağım.

• Team NINJA kullanıcısına yanıt

Merhaba yapay zeka ile çeviri yapıyormuşsunuz.Endless legend diye bir oyun var oynu oynamak istiyorum ama ingilizcem yeterli değil. Bana sizin gibi nasıl yapabilleceğimi anlatır mısınız yada müsait olduğunuzda yapmak isteyip istemediğinizi söyler misiniz? Ona göre oynu rafa kaldırıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayhanTokcanYılmaz -- 6 Ocak 2021; 1:57:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba yapay zeka ile çeviri yapıyormuşsunuz.Endless legend diye bir oyun var oynu oynamak istiyorum ama ingilizcem yeterli değil. Bana sizin gibi nasıl yapabilleceğimi anlatır mısınız yada müsait olduğunuzda yapmak isteyip istemediğinizi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KayhanTokcanYılmaz

Merhaba yapay zeka ile çeviri yapıyormuşsunuz.Endless legend diye bir oyun var oynu oynamak istiyorum ama ingilizcem yeterli değil. Bana sizin gibi nasıl yapabilleceğimi anlatır mısınız yada müsait olduğunuzda yapmak isteyip istemediğinizi ?

yardımcı olurum tabiki ama 2tb hdd gitti içinde oyunlarım vardı tool lar.tekrar bulursam yardımcı olurum.

ninja gaiden 2 GreedFall çevirmiştim ikiside bitmişti onlarda gitti.

şuan için ps4 oyunlarına çevirdim pc tarafında pek birşey düşünmüyorum şuanlık.

nioh 2 ve final fantasi 7 remeka bir arkadaşla uğraşıyoruz bakalım.

olursa konusunu açıcaz.

Geçmiş olsun. Greedfall için tekrardan bir umut yok mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 6 Ocak 2021; 22:9:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: STENSTEN

Geçmiş olsun. Greedfall için tekrardan bir umut yok mudur?

@sinnerclown ile yapıcaz bişiler bakalım.elinde baya bir proje var sinner ile başka bir oyun için pc de uğraşıyorum birde ps4 oyunlarına bakıyorum.

yusuf arkadaşda nioh2 ve ff7 remeka yapacak bakalım ne olacak.

ps4 e port yapıyor musunuz oyunları nereden indirebiliriz ps4 için......nioh 2 için beklim biraz tam başlayacaktım çeviriyi görünce şaşırdım inşallah sorun çıkmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

@sinnerclown ile yapıcaz bişiler bakalım.elinde baya bir proje var sinner ile başka bir oyun için pc de uğraşıyorum birde ps4 oyunlarına bakıyorum.

yusuf arkadaşda nioh2 ve ff7 remeka yapacak bakalım ne olacak.

Alıntıları Göster

İnşallah hocam bir bir yamaları yayınlayacağız.😉

pc tarafına düşünmüyorum demişsiniz ama buna bi güncelleme gelir mi peki? Ona göre bekleyeyim bikaç ay, sonra oynarım.

• Oyun indirimde alıcam fakat bnm pcde oyundan atıyo sistem yetmezliği değil ryzen 5 3600 rtx 2070 Super var fakat işlemciden midir yamadanmo bilmiyorum oynayamadım oyunu
  • @fatih387 dragona bir güncelleme gelmez.

@erkinakkas hocam orj halindede atıyormu oyun ?bir ona bakın atmıyorsa ozaman sürüm farkından olabilir belki.hiçbir şekilde olmazsa yardımcı olurum her türlü çalıştırırız.

Hocam eaplay im varken indirmiştim orjde denedim mi hatırlamıyorum fakat yamayla en fazla menüye kadar gelebilmiştim
  • @Team NINJA

öncelikle teşekkürler yama için. oyunu bugün kurdum, bir saat kadar oynadım. konuyu ise şimdi gördüm. ilk mesajda oyunu kaldırıp tekrar yüklemekten bahsedilmiş, bu elzem mi acaba?

zira hem ilerlememin hem de kurduğum modların kaybolmasını istemem. yamayı halihazırdaki ilerlenmiş ve modlu oyuna kursam sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EceliYakın -- 16 Şubat 2021; 9:18:22 >
  • @untypicalgemini gerek yok silmenize ben en temizi olsun diye yazdım.

yedeğinizi almayı unutmayın.

@erkinakkas sürüm farkı olabilir tam olarak emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 16 Şubat 2021; 22:51:43 >

teşekkürler cevap için. deneyeyim hemen.

hocam maalesef yama çalışmadı. halihazırda devam eden bir save üzerine kurdum diye mi acaba? dediğiniz gibi ana oyunun dosyalarını belirttiğiniz yere, update klasörünü de oyunun klasörüne atıp değiştirdim.

ilk mesajda bahsettiğiniz baştan kurma olayı oyunu kaldırmayı mı kastediyor? steam üzerinden oynuyorum, temiz kurulum için kaldırıp tekrar mı indirmem gerekiyor? yahut başka bir nedenle çalışmamış olabilir mi?

• Dragon Age: Inquisition Deluxe Edition E GÖRE UYARLANDI sürüm farkındanda olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 21 Şubat 2021; 19:30:30 >

benim sürüm goty olduğundan mı fark yani? bu da çalışmadı zira. önce ana oyunu sonra dlc içindekileri (ve tam tersini) kopyalayıp denedim fakat ikisi de sonuç vermedi.

goty sürüm için uyumsuz ise fazla zorlamayayım.

• indirme linki kırık indirebileceğim başka link var mı teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.