borderlands 3 turkce yama link varmi verirsiniz lutfennn < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dragon Age: Inquisition %100 TÜRKÇE YAMA V2 (MAKİNE ÇEVİRİ) (13. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: sezgin87borderlands 3 turkce yama link varmi verirsiniz lutfennn
ana sayfadaki indir butonuna bas orda var.
-
Merhaba yayımladığınız bu yama, Steam'deki Dragon Age™ Inquisition GOTY Edition sürümüne uyuyor mu?
-
Pathfinder: Kingmaker'ı çevirmeyi düşünüyor musun?
-
Merhaba, yayınladığınız çevirilerden memnunum ama sizinle bir site paylaşmak istiyorum belki biliyorsunuzdur, "turkceingilizce.gen.tr" bu sitenin cümle çevirileri çok iyi. tavsiye etmek için üye oldum foruma :D iyi günler, çeviriler için de teşekkürler.
-
kardeşim emekleriniz çok taktir ediyorum yalnız merak ettiğim bir şey var, divinty 2 çevirisi ve bu farklı yöntemler mi denendi acaba bu oyunda çeviri gerçekten çok iyi ama öbür oyun bunun çok aşağısında sizce nedeni nedir
-
dostum merhaba sims 4 oyununu duymuşsundur daha önce sims 4 çeviri ekibinde bulundum faakat çok fazla sıkıntı çıkıyor ekipler arasında.sims 4 ün çevirisi basit oluyor ama her ek pakette 3000e yakın satır oluyorveya kelimeler oluyor.Son çıkabn ek paketi çevirmek istiyorum yardımcı olur musun dil dosyası elimde var.Senin makine çevirisi dediğin toplu bir çeviri yapabilir mi ? normalde tek tek çevirince malesef ki o 3000 satır çok uzun sürüyor.Birlikte Sİms 4 snowy escape paketi olan son çıkan ek paketi sadece çevirebilir miyiz ? Lütfen cevabını bekliyorum saygılarımla.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ömer9595dostum merhaba sims 4 oyununu duymuşsundur daha önce sims 4 çeviri ekibinde bulundum faakat çok fazla sıkıntı çıkıyor ekipler arasında.sims 4 ün çevirisi basit oluyor ama her ek pakette 3000e yakın satır oluyorveya kelimeler oluyor.Son çıkabn ek paketi çevirmek istiyorum yardımcı olur musun dil dosyası elimde var.Senin makine çevirisi dediğin toplu bir çeviri yapabilir mi ? normalde tek tek çevirince malesef ki o 3000 satır çok uzun sürüyor.Birlikte Sİms 4 snowy escape paketi olan son çıkan ek paketi sadece çevirebilir miyiz ? Lütfen cevabını bekliyorum saygılarımla.
3000 satırlık dosyayı at dicemde fazla sürmez o hocam kendin bile yaparsın.
atarsan çeviririm linki buraya koyarsın.
-
merak ettiğimden soruyorum GPT-3 için başvuru yaptınız mı hocam yoksa translate yama üzerinden mi çalışmalarınıza devam edeceksiniz @Team NINJA
-
Bunun yerine var olan yamalarınızı güncelleseniz daha iyi olmaz mı? Anlamsız olan yerleri düzeltebilrsiniz mesela çok iyi olur açıkçası.
-
burdan nasıl atıcam bilmiyorum yardımcı olur musun dosyayı atayım sana,özelden kabul et istersen arkadaşlık attım
-
quote:
Orijinalden alıntı: ömer9595burdan nasıl atıcam bilmiyorum yardımcı olur musun dosyayı atayım sana,özelden kabul et istersen arkadaşlık attım
dosyayı rarla bir siteye yükle linki buraya at.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
NieRAutomata türkçe yama varmı hocam yıllardır beklıyordum sonra bi grup yapmış 25tl den satıyorlar
-
dostum linki buraya koydum sims 4 snowy escape dil dosyası bi bakar mısın ? haberini bekliyorumn tüm sims 4 ekibi olarak seviniriz.
https://dosya.co/xv14j8sbfs15/Strings_ENG_US_sims_4_snowy_escape.rar.htmlKod
Yığını: -
quote:
Orijinalden alıntı: ömer9595dostum linki buraya koydum sims 4 snowy escape dil dosyası bi bakar mısın ? haberini bekliyorumn tüm sims 4 ekibi olarak seviniriz.
https://dosya.co/xv14j8sbfs15/Strings_ENG_US_sims_4_snowy_escape.rar.htmlKod
Yığını:yeni gördüm msj ı.
https://dosya.co/n85yz7iow7r5/Strings_ENG_US.package.html
buyur yedeğini almayı unutma dosyanın.
-
inanamıyorum şoktayım şu an bunu nasıl 1 saat içinde çevirebildin.Lütfen banada gösterir misin ?Rica ediyorum sims 4 de ki çevirilmemiş paketleri tamamlamak istiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ömer9595inanamıyorum şoktayım şu an bunu nasıl 1 saat içinde çevirebildin.Lütfen banada gösterir misin ?Rica ediyorum sims 4 de ki çevirilmemiş paketleri tamamlamak istiyorum.
buradaki tool u indir.
Releases · Kuree/Sims4Tools · GitHub
sonra burAdaki
https://dosya.co/nolpfzlmtzi7/sims_text_tool.rar.html
daha sonra bunu indir ve kur.
AutoIt Downloads - AutoIt (autoitscript.com)
önce 1 sıradaki ile dil dosyasını export et.
sonra 2 sıradki ile metin belgesine dönüştür ordan düzenle ve kapat.
tekrar 1.sıradaki ile import et.
-
dostum ya dil doyasını export edemiyorum.Verdiğin linkdeki programları kurdum.Dil dosyamı masüstüne yapıştırdım hazırda dursun diye.Sıra geldi senin işlemere sims 4 export diye bir uygulama var tıklıyorum bir pencere çıkıyor (.stbl) yazıyor.Masaüstünde dil dosyamı görmüyor.Nerede hata yapıyorum sana zahmet tekrar yazr mısın?
-
hocam borderlands 3 türkce yama nerden bulabilirim yardımcı olurmusun
-
Grim dawn çevirebilir misiniz gpt3 ile?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X