Şimdi Ara

Dragon Age Inquisition Kasma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dragon age de kasma sorunları yaşıyorum anlık fps düşüleri çok oluyor kamerayı çevirdiğimde anlık kasmalar filan oluyor çözüm varmıdır ?

Sistemim
    intel core i5 2.67 ghz
    gtx 650 ti oc boost
    4 gb ram
    işletim sistemi windows 7 ultimate 64 bit

• 4 gb ram yetmiyor oyuna sanki. Benim 4x2 gb vardı, birisi cortladı bir süre önce. Ps4 var diye yenisini almadım ve şu an (ve en başından beri) kasıyor oyun.
    8 gb ram standart artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thausael -- 22 Aralık 2014; 20:53:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thausael

4 gb ram yetmiyor oyuna sanki. Benim 4x2 gb vardı, birisi cortladı bir süre önce ps4 var diye yenisini almadım ve şu an (ve en başından beri) kasıyor oyun.
    8 gb ram standart artık.

Minimum sistem gereksinimlerinde 4 gb yazıyordu oyunda lowda bile kasıyor ne yaptıysam bulamadım çok da oynamak istiyordum baya hevesim kaçtı update mi beklemek zorundayım
  • NumLock48 N kullanıcısına yanıt
    İşte, minimum sistem ihtiyaçlarında minimum performans ve minimum keyif mantığında çalışıyor. Bir de account kısmından veri transferini kesmeyi dene. dragon age keep falan yazan kısımlardaki tikleri kaldır. Bir yerlerde faydası oluyor diye okumuştum. Pek zannetmiyorum ama denemek bedava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thausael

İşte, minimum sistem ihtiyaçlarında minimum performans ve minimum keyif mantığında çalışıyor. Bir de account kısmından veri transferini kesmeyi dene. dragon age keep falan yazan kısımlardaki tikleri kaldır. Bir yerlerde faydası oluyor diye okumuştum. Pek zannetmiyorum ama denemek bedava.

İşe yaramadı en iyisi update beklemek o zaman ramide değiştirmeyeceğime göre ama başka çözüm bilen varmı ?
  • Oyunu 1280x720 gibi sinematik çözünürlükte açmayı dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

Oyunu 1280x720 gibi sinematik çözünürlükte açmayı dene.

zaten öyle diğer ayarlarda lowda kasmalar var hala çözümünü bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kasmasınn Sorunu i5 750 işlemci kullanıyorsn sanırım 1156Pin
    Ghz oarak Düşük kalıyor ve dual core işlemci bu oyun için Takıla takıla Mininmum standart anlıyacagın

Rahat oynanış için

i3 3250 veya i5 3470 3570 veya i7sers üst Model br işlemc şart

Ayrıca Ti boost OC kartı bende kullandım zamanında Shaders Gflops ve Pixel değerleri Oldukça düşük
    Texture rate GHZ MHZ(Bandwit)olarak üstün bir kart 192bit olması bir Eksi

Fakat rahat oynanış içinde o yukarıda yazdıgm işlemciler yanında 1280Shader Unitli 256Bit Min.2800+Gflops 35gb+Pixel ve 3milyona yakın veya daha fazla Transistör bulunan Ekran kartları almalısın

Hangiler dye soracak olursanda 7870 ToP V2 Pitcairn deil Tahiti GPUlu olsun. 7950 7970
    Gtx670, 680- GTX 760

R9 280 veya 280X bu kartlar ile Ultra olmasada tm özellikler High yaparak 70+Fps alırsın
  • sistemini güncelle sadece bu oyun için değil artık çıkan çıkacak bütün oyunlar minumum 4gb ram 4 çekirdek işlemci istiyor kendimden örnek vereyim pentium g620 hd6750 4gb ram ile açmaya çalışınca menüde kasıyor fps yerlerde sürünüyordu paraya kıydım i5 3470 r9 280 4 gb ram aldım tesellion kapalı herşeyi ultrada 40+ fps ile açıyor(1920*1080) elinde sonunda sana o sistemi değiştirtecekler şimdi değişitir bu başyapıtı rahatça oyna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.