Şimdi Ara

DRAGON AGE: INQUISITION | PlayStation 4 (2014 Yılın Oyunu) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
20
Favori
55.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yine de bir dene ama ejderhaları gerçekten olması gerektikleri gibi yapmışlar, zor.

Normalde nasıl olur kestiremiyorum ama şu halimle çiģnerim herhalde =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Okçu olduysan kesinlikle Assassin olman gerekiyor.

Mark of Death + Hidden Blades + Long Shot + Mark of Death Trigger = 15-20k hasar.

Off off off 15-20 K

Cok teşekkürler valla bu oyunun hakkı bu olmamalı bu konuda 3-4 kisi degil 30-40 kisi konuşmalıydı . Saglam oyun single da sürükleyici baya

• canikoblivan kullanıcısına yanıt
    sen 10 ejderhayı da kestin sanırım ?

ben sadece bir tanesi ile karşılaştım bugüne kadar, daha önceki sayfalarda yazılan dev ile ejderha kapışması, keçili bir görev vs hiç denk gelmedi bana, ya çok başındayım oyunun ya da az keşif yaptım bilemiyorum..
  • NesetUraL kullanıcısına yanıt
    Yok hepsini kesmedim, daha dün başladım ejderha denemelerime =)

• quote:

Orijinalden alıntı: NesetUraL

sen 10 ejderhayı da kestin sanırım ?

ben sadece bir tanesi ile karşılaştım bugüne kadar, daha önceki sayfalarda yazılan dev ile ejderha kapışması, keçili bir görev vs hiç denk gelmedi bana, ya çok başındayım oyunun ya da az keşif yaptım bilemiyorum..

Oyun ile ilgili bir spoiler yok ejderha ile devi gordum ama sizin anlattığınız mı bilmiyorum . Oyunun hikayesi ile ilgili degil nerede gördüğümüzü yazdım sadece

Haritanın ustune dogru Storm coast var war table dan actiysaniz eger ben orada gormustum 1 ejderha bir sey ile kapışıyordu devdi galiba . Uzaktan at ile izledim valla 3 km den alev topu atacak gibi korkuttu beni 1-2 fotograf çekip kaçtım

Haritanın kıyı kesimindeydi

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    tamam akşam bakınayım oralara biraz belki banada denk gelir merak ettim baya
  • cevaplar için teşekkürler tekrar. heykel görevi uzun iş o zaman onu bırakıym ben bütün yan görevleri bitireyim diyordum ama kalsın şimdilik :) zaten 3 görev filan kaldı ilk haritada,

yanlız şu kilitki kapıyı açmam lazım haritanın az bir kısmı kaldı ve orada bir görev var, (ana görev miydi hatırlayamadım şimdi) diğer tarafa geçemedim bu yüzden. hatta görevde netten telefondan bakabildiğim kadar biraz açıklamaya baktım, reddiff solas ve diğer karakterlerle konuş şu seçenekleri seç falan diyordu,

b.u arada okçu fena vuruyor evet , ama ben şu an oyunun başındayım ana karakter mage olduğundan mecburen iki mage ili oynuyorum main karaktere elektirk ve ateş, diğer mageye de buz ve heal özellerini açtım ama heal için adam akıllı bir skill görmedim , buz işe yarıyor , varrioru da tank yaptım, tek warrior ile zor oluyor iki warrior bir mage ve bir okçu ile devam edeceğim, ilerde tabi.

• bigbooss kullanıcısına yanıt
    Heal yeteneği yok aslında, sadece düşen elemanı kaldırıp koruma sağlama var. Knight Enchanter heallayabiliyor ama Focus harcıyor o da.

İdeal parti tek warrior, support mage ve 2 dps sınıfından oluşuyor bu arada. Dps sınıflarını menzilli olarak kullanman mantıklı olur; hem düşmanı sana yaklaştırmayıp tüm ilgisini tankta tutarsın, hem de kitelayabilirsin istediğin düşmanı gerektiğinde.

bağışla lütfen, , az çok oynarım ama çok üst bilgim yok

bu durumda bir mage (ana karakter zaten), bir okçu, bir kniht enc, diğeri ne olmalı warrior, mage , ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 8 Ocak 2015; 17:24:06 >
    Ana karakterini Knight Enchanter yap, yanina Blackwall (Champion), Solas (Spirit/Frost/Rift) ve Sera/Dorian/Cole/Varric alabilirsin dps için.

Ana hasarı sen vereceksin zaten.

• eyvallah
    kinght için direk hiratadan görev gideceğim bu gün , hadi bakalım hayırlısı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 8 Ocak 2015; 17:31:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Orijinalden alıntı: Souvrock

Sen The Witcher 2 oynamadın mı yahu, öyle hatırlıyorum?

X360 da baslamistim da ilerlemeden biraktim zamaninda simdi PC de oynasam mi diyorum Withcer 3 ün tüm videolarini ezberledim ilk iki oyunu bilmiyorum.

Ilk Witcher'in hikayesini okuyup ikinci oyunu bitirsem is yaparmi acaba?

Inqusition credits sonrasi sahne:

Bu arada Solas'in olayi nedir önceki mesajda da yazdim anlamadim o davayi.

Solasın olayı derken tam olarak neyi bilmek istiyorsun ? Son sahnede yaşanan olay oyunun devam edeceğine dair birşeydi,yani belli birşey yok sadece teoriler var oyuncular tarafından tahmin edilen o kadar,yapımcılar tarafından yapılan herhangi bir açıklama yok.Bana sorarsan oyunu devam ettirmek için yapılan bir olay işte çok önemli,esrarengiz bişeyler çıkacağını sanmıyorum(solasın içine güçlü eski bir tanrının girebilice bazıları fen'haral olabileceğini düşünüyor ölmesine rağmen bazılarıda flement diyor daha bir sürü teori var fakat bunlar bazıları araştırırsan bulursun zaten herkez ortaya bir teori atmış),yeni bir oyun geleceği kesin çıkınca nerler olacağını görücez.Bence gereksiz birşeydi öyle bir olayla devam ettirmeye çalışmak,yeni bir hikaye daha iyi olurdu tadında bıraksalardı keşke.

• Her dunyada 1 ejderha, toplam 10 ejderha mi var oyunda

Bir haritada (adını tam hatırlayamadım karlı olan diyeyim)3 tane birden ejderha var. Yanlış hatırlamıyorsam biri 17 leveldi galiba onu kestim. Biri 20 leveldı, diğeri ise bakmadan kaçmak zorunda kalmıştım. 105 saattir oynuyorum, her görevi yaptığım için bu kadar uzun oldu sanırım.
  • Benim gibi oyunu oynayamayan ama senaryoyu merak edenler icin bir site vs var mi??

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

X360 da baslamistim da ilerlemeden biraktim zamaninda simdi PC de oynasam mi diyorum Withcer 3 ün tüm videolarini ezberledim ilk iki oyunu bilmiyorum.

Ilk Witcher'in hikayesini okuyup ikinci oyunu bitirsem is yaparmi acaba?

Triss'in pozları hakkında muhabbetimiz vardı 360 başlığında oradan aklımda kaldı oynadığın. İkiyi mutlaka ve mutlaka oyna, bitir ama üçü oynayacağın platformda bitir, Save Import olayını BioWare gibi yapacaklar. TW 2 baştan aşağı şaheserdir, bir çok noktada Inquisition'dan daha iyi olduğu kısımları da var.

• arkadaşlar ben çok yavaş oynuyormuşum ona karar verdim. 25 saat olmuş daha hinterlandsdan dışarı çıkmadım. gitmediğim girmediğim köşe bucak kalmadı, yok shards dı falandı filandı gezdim durdum vallahi.
    sonuçta bir oyunum var bundan başka yok biraz ondan da kaynaklanıyor aslında.

biraz daha fazla incelemeden gitmeye karar verdim.

@nlp ben daha bir dane gördüm :) onu da kesmedim, demedim , sanırım her haritada bir ejderha var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 9 Ocak 2015; 9:13:51 >
    hinterlands teki ejderhayı 12 lvl (Vivi,Solas,Bull) party ile kesmeyi başardım.. hemde çok zor olmadı, barrieri korumayı sürekli başardım bir tane bile heal pot almadım, normal zorlukta oynuyorum diye mi böyle oldu acaba? ben hard yapayım zorluğu bu knight enchanter olayı basitleştirdi sanki oyunu geleni geçeni indiriyorum
  • NesetUraL kullanıcısına yanıt
    Normalde cidden kolaymış o zaman =)

Tebrikler, dün ben de indirdim birkaç tanesini level 20 grup ile =)

sana hepten kolay geliyordur artık tam gücüne ulaşmış party ile

oyunu ilk defa oynuyorum mantığını inceliklerini kapana kadar normal oynarım diyordum sanırım normali aşmam lazım artık, daha zevkli olacaktır hard mode.. iyi itemler çıkmadı ona bozuldum biraz..
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.