Şimdi Ara

DRAGON AGE: INQUISITION | PlayStation 4 (2014 Yılın Oyunu) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
20
Favori
55.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Ana karakterim de Asassian archer im az once asas knight i craft ettim ve oldum ancak 14 levelim ama Haritadaki canavarlar bir anda 16 Lvl oldu gibime geliyor .

Emerald groove da 12-13 Lvl iken simdi 16 lar .

Acaba ben bu haritanın zor yerine geldim diye mı boyle yoksa Asas olunca zorlasti mı oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar nedense mob lar 16 Level oldu neden acaba ? Ben 14 levelim niyeyse her canavar 16 oldu ve zor kesiyorum
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Oyunu hiç oynamadım ama önceki sayfalarda hangi bölgelere kaç levellerde gideleceğine ilişkin bir yazı görmüştüm. Demek ki bölgeden bölgeye mobların levelleri değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Oyunu hiç oynamadım ama önceki sayfalarda hangi bölgelere kaç levellerde gideleceğine ilişkin bir yazı görmüştüm. Demek ki bölgeden bölgeye mobların levelleri değişiyor.

Onu ben de buldum ama moblar bir anda Level atladı ve zorlasti gibi

Ama bende de hata varmis biraz kafama gore keşfetme amacı gezip zor haritalar da takılmisim .

• Suana kadar hic bir sorum cevaplanmadi buda son sorum bir umut cevaplanir umarim influence puani ne ise yarar ve power +7 diye bisey var bu surekli artiyor bu ne ise yarar.

• charli293 C kullanıcısına yanıt
    Üstadım görevleri alabilmek için o puana ihtiyacın var, ne kadar haritadaki yan görevleri yaparsan o kadar puan birikir, puan biriktirmezsen ana konuda ilerleyemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charli293

Suana kadar hic bir sorum cevaplanmadi buda son sorum bir umut cevaplanir umarim influence puani ne ise yarar ve power +7 diye bisey var bu surekli artiyor bu ne ise yarar.

Influence senin perk puanların için Power ise war room daki operasyonlar için

Valla oyunu oynayan çok heralde bir de çoğu kişi seriye bu oyunla başladı benim gibi o yüzden biz de bilinçsiz oynuyoruz neredeyse .

Oyunu bilen tek tük üye var onlar da 7/24 cevap veremez doğal olarak kendi yağımızda kavruluyoruz bakalım oyunu çözeyim de ben de yardımcı olurum

• Cok tesekkurler cevaplar icin benim power 22 oldu sonra kullanirim onlari artik,yan gorevler oyaliyor baya level atlamak cok zor oyunda kolay atlamak icin bir yontem var midir peki.

• Power 260 küsur bende. Yan görevler ve riftlerle çok kolay alınıyor.

Sadece Hissing Wastes kaldı gitmediğim bölge, ana konuya odaklandım artık level 22'yim.

Ejderha 3 tane kaldı, kalanlar da yavrularını çağırıyorlar ve yapay zeka saçmalıyor iyice.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 10 Ocak 2015; 17:35:39 >
  • Oyunu denemek isterim, satmayi yada takaslamayi dusunenler varsa pm lutfen.

• Alirken biraz pisman olur gibi olmustum simdi basindan kalkamiyorum :)

• Vivennryi aldim buz buyusu bastim paso bir okcu ve bir warrior daha katildi dimdi kunight encharted yapmam.lazim bir o.kaldi bunun icin gorev almam. Lwzimmis sanirim ama o gorevi alamadim bir turlu

lrvel 10 um hic ejderha kesemedim gucum yetmiyor

• Oyunu 116 saat oyun süresiyle bitirdim. Neredeyse bütün görevleri yaptığım için bu kadar uzadı ayrıca fast travelı da pek kullanmadım.

10 dragonu da kesmeme karşın bana da kupa vermedi.

Kesinlikle yılın oyunu olmuş. Ben bir de bu oyun gelmeden Dragon Age Orgins, Dragon Age Awaking ve Dragon Age 2'yi de sırayla oynayınca neredeyse son iki ay Dragon Age dünyasında yaşadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nlp -- 11 Ocak 2015; 8:03:17 >
  • İkinci oynamamı da Hard da bitirdim. Bu sefer 114 saat sürdü. Sıra geldi Nightmare de bitirmeye.

Dragon kupası ilk oynamamda hepsini kestiğim halde açılmamıştı ama ikinci oynamamda ilk dragonu keserken açıldı. Garip.
  • Oyunda metal ve leather nerden buluyoruz.

• Yılın oyunu olmayı sonuna kadar haketmiş. Muhteşem bağlamışlar her şeyi. Her karakter, "karakter" sahibi. Kimse laf olsun diye konmamış. Harika bir oyun, bir başyapıt.

Balo bölümü efsane.. finali inanılmaz; başından beri çok sinyalini verdiler ama yine de yazılardan sonrasını kaçırmayın.

Anlamayanlar için;

Solas, eski bir elf tanrısı olan Drean Wolf imiş, Flemeth'i (Mythal) abzorbe ederek artık bünyesinde 3 tanrı barındırıyor. Olaylar olaylar..

DLC ile harcanmamalı, yeni oyun isteriz!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 11 Ocak 2015; 23:13:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Yılın oyunu olmayı sonuna kadar haketmiş. Muhteşem bağlamışlar her şeyi. Her karakter, "karakter" sahibi. Kimse laf olsun diye konmamış. Harika bir oyun, bir başyapıt.

Balo bölümü efsane.. finali inanılmaz; başından beri çok sinyalini verdiler ama yine de yazılardan sonrasını kaçırmayın.

Anlamayanlar için;

Solas, eski bir elf tanrısı olan Drean Wolf imiş, Flemeth'i (Mythal) abzorbe ederek artık bünyesinde 3 tanrı barındırıyor. Olaylar olaylar..

DLC ile harcanmamalı, yeni oyun isteriz!!

Dostum senin dedigin gibi asasın yaptım ek skili . Archer asasın im yani mark of death actım ama daha 10 K damage göremedim ya

Mark of Death'in amacını kavrayamamışsın sanırım. Düşmana bu hedefi koyduktan sonra joypad titreyene kadar verebileceğin en yüksek hasarı vermelisin, ve joypad titrer titremez tekrar Mark of Death'i tetiklemelisin. Otomatik yapmasına izin verirsen minimum hasar verirsin; ancak kendin tetiklersen vermiş olduğun tüm hasar katlanarak tek seferde bir daha patlar düşman üzerinde. Hele kritik hasar verirsen herkese tek atarsın normal zorluk seviyesinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Mark of Death'in amacını kavrayamamışsın sanırım. Düşmana bu hedefi koyduktan sonra joypad titreyene kadar verebileceğin en yüksek hasarı vermelisin, ve joypad titrer titremez tekrar Mark of Death'i tetiklemelisin. Otomatik yapmasına izin verirsen minimum hasar verirsin; ancak kendin tetiklersen vermiş olduğun tüm hasar katlanarak tek seferde bir daha patlar düşman üzerinde. Hele kritik hasar verirsen herkese tek atarsın normal zorluk seviyesinde.

ben normal skill gibi basıyordum onu ya hic dualshock titremedi normal bıçak atıyor sandim ben diyorum ya işaret niye koymuşlar skill in adını

Tamam dostum ben bi youtube dan izleyip uygulayayım yine Basını sisiririm yapamazsam

Taktiksel kamerayı kullanıp herkesi ayrı ayrı kontrol ediyorsan zaten oyun başlamadan bitmiş sayılır bu skill ile.

Normal zorluk seviyesinde 2-3 dakika içerisinde ejderhaları harcarsın.

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.