Şimdi Ara

DRAGON AGE: INQUISITION | PlayStation 4 (2014 Yılın Oyunu) (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
20
Favori
55.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki tane görev vardı, Wyvern miydi neydi bu yaratığı öldürmem lazımdı, hatta birinde Vivi için birşey alacaktım, ama 2 bölgede de bu yaratığı bulamadım, yabancı forumlara da baktım bazıları da benim gibi bu durumda müzdarip var mı bir bilgisi olan ?

EDIT: oyunu bitiren ya da 20+ lvl olan arkadaşlar zahmet olmazsa mevcut silahlarının dps ve run lerini yazabilirler mi? ayrıca armor ratinleri de.. bir bakalım kimde neler varmış? kayda değer olan ama ana karakter olmayan diğer karakterlerin de silahlarını paylaşabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NesetUraL -- 12 Ocak 2015; 11:57:54 >
  • burada yazılanları okuyunca iştahım kabarıyor valla, 35 dolarken almıştım ps4 de usul usul yatıyor, diablo, ac4 black flag ve infamous first light aradan çıksın rahat kafa ile uzun süre başka oyun almadan bunu oynayacağım
  • NesetUraL kullanıcısına yanıt
    Vivienne'de 140DPS'lik bir staff var. Başka bir şeye de gerek olmadı, nightmarede bitirdim çok rahat bir şekilde.

Sadece ejderhanın elementine göre resistance ve melee defense ekipmanı lazım takıma, olmasa da olur ama çok uzun sürer çarpışmalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canikoblivan kullanıcısına yanıt
    ya merak ettiğim kim nasıl stafflar bulmuş, biz yeni başlayanlar öğrenenler neler yapmışız.. yoksa şu an elimdeki silah ve armorlarla bende oyunu hard modda bitiririm çok rahat, üst limiti merak ediyorum sadece.. bu arada 3 ejderha kestim 13-14-15 levellermiş büyüğüne denk gelemedim hala :)
    Nightmare dışındaki tüm zorluk seviyelerinde istediğin partiyle istediğin ekipmanla bitirebilirsiniz oyunu dert etmeden.

Nightmare'de ise rahat bir oynanış için Vivienne (KE/Barrier) ve Blackwall (Weapon&Shield/Champion/Vanguard) şart, gerisi mühim değil. Bu iki isim olmadan ciddi ekipman ve taktiksel oynanış şart.

• canikoblivan kullanıcısına yanıt
    doğrudur ama herşeyde taktiksel kamerayı kullanmak acayip sıkıcı oluyor keza diğer parti üyelerini tek tek kontrol etmekte, yapay zeka bu anlamda zayıf kalmış. Bakalım diğer arkadaşlarda neler varmış?
  • Wicked Hearts wicked eyes gorevi baya uğras istiyor 1 mekan icinde bu kadar uzun gorevi yaptıran yapımcılara helal olsun

Benim dediğim nightmare için geçerli, hoş ben Vivienne ile oynadığım için hiç kullanmadım taktiksel kamerayı. Gerçek bir RPG gibi oymamak isteyenler başka bir parti kombinasyonuyla nightmare moduna girişebilirler kamerayı kullanarak.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    O balo görevinde dönen ihtiras, şehvet, iftira ve olaylar döngüsü Türk dizilerinde yok gerçekten. RPG oyunları tarihine geçmeli, muazzamdı orası.

• quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

O balo görevinde dönen ihtiras, şehvet, iftira ve olaylar döngüsü Türk dizilerinde yok gerçekten. RPG oyunları tarihine geçmeli, muazzamdı orası.

Valla ingilizcem yettiği kadarıyla bir seyler yaptım ama en sevdiğim gorev oldu kendisi dedigin gibi bir an kendimi Fox tv dizilerinde hissettim su gorevden 1 dizi cikar

Forum çoktu galiba . Mark of death i biraz biraz çözdüm 3K damage gordum şimdilik

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    aynen birşeyler oldu bende yazamadım, tam balolu bölüm mü o diyecektim

KE olmadan gitmiştim oraya sondaki abla çok zorladı kaçmıştım sonra KE olunca bir daha gittim off off
  • Blackwall'ın hikayesini bitirmeyenler için spoiler içerir.

116 saat oynayınca oyuna ve karekterlere öyle bağlanmışım ki, Blackwall'ı oyun boyunca partyde tutarken, yalan söyledeği ve Grey Warden olmadığı ortaya çıkınca üzerindeki tüm ekipmanı alıp kendisini Skyhold'da bıraktım. Hızımı alamayıp arada gidip kendisiyle de bu konuda konuşurken tersledim. İdam da ettiremedim seviyorum adamı, resmen kazık yediğimi hissettim özetle.
  • nlp N kullanıcısına yanıt

içim acıdı resmen, koydu adamın yalanı bana da baya.. karakter öyle güzel işlenmiş ki hayran kalmamak elde değil

• quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Nightmare dışındaki tüm zorluk seviyelerinde istediğin partiyle istediğin ekipmanla bitirebilirsiniz oyunu dert etmeden.

Nightmare'de ise rahat bir oynanış için Vivienne (KE/Barrier) ve Blackwall (Weapon&Shield/Champion/Vanguard) şart, gerisi mühim değil. Bu iki isim olmadan ciddi ekipman ve taktiksel oynanış şart.

hacım vivienne yi aldım güzel, sonra skilleri sıfırladım ve vivienneyi kinight encharted ( yanlış yazabilirim ) yaptım, kinight encharted skillerini fulledim 12 levelim 2 puan kaldı onu da bariyere harcadım , gittim ilk bölümdeki ejderhaya yattım geri geldim , takıma bir kere heal bastım bsir daha heal basamadım , yakın dövüşte yavaşlatma kullandım asayı yakarak kılıç gibi kullandığı skill var paso onu kullandım ama yin yenildim, hani bu knight encharted yenilmezdi ben mi bilmiyorum abi nedir bu olay şimdi. ??

Blackwall ı da campion yaptım.
    sera okcu , ok skili olarak en altta kalp işareti olan bir skill var onla 800 -1 k atıyorum 10 k nasıl atacağız ? iki oklu bir skill var onu açmadım daha

az bi yardım etsen diyourm nerede hata yapıyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 13 Ocak 2015; 9:23:30 >

• bigbooss kullanıcısına yanıt
    Level 12 olarak ejderhalara girişmen biraz mantıksız, en düşük ejderha level 14 oyunda ve spirit ağacından barrier için diğer yetenekleri almalısın yoksa o barrier dayanmaz; ejderhanın elementine göre de zayıf noktası olan diğer elemente biraz girmekte de fayda var (ateşse buz, buzsa ateş)

Dediğim gibi, hangi skillin ne işe yaradığını anlayacak derecede yabancı dil yoksa oyundan gerçekten keyif almanız ve ilerlemeniz zor. Her skillin bir yeri ve zamanı var. Yani Solas / Sera / Dorian / Cole ile support yapmalısınız, düşman sürekli sundered/poisened/weakened olmalı ki 10-15k hasar verebilesiniz ağır vurucularınızla. Tamamen farklı sınıflar arası yapılan sinerji ataklarına bağlı.

Vivienne'in küresinin dışında kalacak büyüklükteki düşmanlar yavaşlamaz bu arada, hiç kullanmayın devlere ve ejderhalara karşı

Ayrıca Vivienne ölümsüz dediysek o kadar da energy blade tuşunu spamleyerek ayakta kalacak hali yok. Tek tabanca takılacaksanız Vivienne'i donatmanız lazım; barrier yeteneğini arttıran yüzük, focus veren amulet ya da staff -ki staffta 140+ dps olmazsa olmaz tek başına olacaksan- ve yüksek melee defense. Ejderhanın elementine resist eden ekipman da Blackwall ya da Vivienne'de olmalı ki ayakta kalsınlar püskürtmeler esnasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 13 Ocak 2015; 9:34:43 >

@canikoblivan dediği gibi, senin kullandığın staff, kılıç ve ek olarak armorlar güçsüzdür, ben 12 lvl ile Vivi,Bull bir de Solas idi sanırım o party ile o ejderhayı rahat kesmiştim ama bende KE özelliği vardı Spirit Blade ile barrieri korumayı başarmıştım, taktiksel kamera ile Vivi'ye de spirit blade ile saldırmasını ayarlamıştım.. bir kere bile heal basmadım ne de partye full heal atmadım..

bir de stafflarda barrier damage bonus diye birşey var o da barrieri korumana yardımcı oluyor.. bulursan öyle bir staff kullan..
  • @canikoblivan cevap için teşekkür ederim. barier skillerini güçlendirip öyle denrim bir daha o zaman. armor şematikleri aradım ama bu güne kadar 3 lü şema bulabildim bunların 4 lüsünü nereden alabiliriz acaba ?

@NesetUraL KE özelliği nedir hacı ?
    Knight Enchanter kısaltması..
  • Bu elementleri toplamak yerine satın alabileceğimiz bir yer var mı ? Oyunu ikinci kere oynayınca toplamak çok sıkıcı geliyor. Shardları bile toplamıyorum zaten resist haric bişi verdiği yok adam gibi.
  • Health potion konusunda yardim edermisiniz bitti bulamiyorum saticida yok

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.