Şimdi Ara

DRAGON AGE: INQUISITION | PlayStation 4 (2014 Yılın Oyunu) (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
20
Favori
55.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: kilicalipasa

Arkadaşlar bu vivienne nerede yav. O kadar foruma baktım bulamadım. Nasıl alıcaz onu party ye. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Bir de skill sıfırlama gibi bir olaydan bahsedilmiş, skill leri sıfırlayınca skill point olarak geri mi dönüyor.

Aynen dostum skill point olarak .

Vivienne

Val royaux mu neydi ya orada ek gorevler açılacak sen Sera yi buldun mu ? Neyse bulmadiysan orada 2 gorev açılıyor haritada anlarsın zaten hemen onun dibinde World map de

Dostum başını şişiriyorum kusura bakma ama val royaneux daki görevi yapınca sera yı bulduk. Vivienne yi hala bulamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Arkadaşlar bu vivienne nerede yav. O kadar foruma baktım bulamadım. Nasıl alıcaz onu party ye. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Bir de skill sıfırlama gibi bir olaydan bahsedilmiş, skill leri sıfırlayınca skill point olarak geri mi dönüyor.

Aynen dostum skill point olarak .

Vivienne

Val royaux mu neydi ya orada ek gorevler açılacak sen Sera yi buldun mu ? Neyse bulmadiysan orada 2 gorev açılıyor haritada anlarsın zaten hemen onun dibinde World map de

Dostum başını şişiriyorum kusura bakma ama val royaneux daki görevi yapınca sera yı bulduk. Vivienne yi hala bulamadım

World map de onun bi üstündeki görev olması lazım eğer yoksa gerekli Operationları falan yapmamışsındır heralde bilemiyorum ki

• TheCustomizer kullanıcısına yanıt
    Nightmare zorluk seviyesinde ve partide OP (KE ve Arc/Ass) bir class olmadan oynadınız mı oyunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki oyunlarda ( Origins'de mi 2 de mi tam emin değilim) finish move'lar vardı. Mobları öldürürken güzel son vuruşlar yapıyordu sanırım dragon age 2'de vardı, onlar da olsaydı diye düşünüyorum.

Ben rogue oynuyorum. Diğer parti üyeleri Vivienne, Varric ve Cassandra. KE çok mantıksız bir karakter onun yerine Blackwall ile oynuyorum 2hand yaptım eğlenceli oluyor.
    Bir mage şart aslında barrier skill'i için.

Partide KE ve arc/ass olmazsa yani sadece warrior ve mage ile oynayacağım, zorluk ayarını değiştirmedim hiç nightmare'ı deneyebilirim. Ya da 2. defa tekrar başlarsam o zaman denesem de olur. Böyle olunca taktiksel kamerayı kullanmak zorunda kalacağım galiba?

Oyunda daha çok ilerlemedim şimdiye kadar warrior zırhları dışında hoşuma giden zırh olmadı. Hele rogue için mavi zırhlar var iğrenç :) Eşcinsel gibi oldu karakter.

Mage spellerini beğenmedim birkaç combo spell olsaydı keşke. Divinity Original Sin diye bir oyun vardı, en son RPG olarak oynadığım bilen varsa iyiydi mage skilleri.

Senaryosu güzel ilgi uyandırıcı. Yan görevler de bol. Oyunda oldukça fazla vakit geçirilebiliyor istenirse. Hatta bazen yan görevlerden hikayenin nerede kaldığını unutuyorum.

Grafikler çok iyi, ufak tefek hatalar gözardı edilebilir (Uzakta yürüyen birinin piksel piksel yürüyor gibi görünmesi, havada duran cesetler).

• canikoblivan kullanıcısına yanıt
    dostum Roque-Assassin de mark of death skillinin mantığını tam çözemedim yardımcı olurmusun?
  • NesetUraL kullanıcısına yanıt
    Önce düşmanına işareti koyacaksın, daha sonra da tüm grubun ile maksimum hasar vereceksin hedefe, joypad titrediği anda da tekrar mark of death yapacaksın.

Muhtemelen insta-kill.

Balo gorevinden sonra düşüncelerini tekrar alayım =)

Nightmarede gerçekten taktiksel yaklaşmak şart, zaten ya taktik yapacaksın ya da archer/assassin ile tek tek kitelayacaksın veya KE ile doğrayacaksın herkesi. Ağır vuruyorlar. Ben en son Baldur's Gate oynarken ejderhalardan bu kadar keyif almıştım. Resmen karşınızda heybetli duruyorlar, hele Western Approach'takinin kapışmaya gelişi resmen tek kelimeyle epik olmuş.

Ben yapay zeka dışında bir kusur bulamadım, grafik delisi asla olmadım ve gayet tatmin edici buldum eski jenerasyona da çıkış yapan bir oyuna göre.

dün 12 lvl ejderhada denedim, taktiksel kamera ile herkese atack verdim kendime de mark of death dedim, sonra o işaret kırmızı sarı bir tona dönüştü sağ alttaki göstergede, tüm party saldırdık ama hiç titremedi joypad derken o işaret inaktif oldu tekrar dolmaya başladı, biryerde birşeyleri kaçırıyorum ben sanırım..
  • Titremesi için o karakteri kontrol ediyor olman gerekiyor sanırım. Renginin değişmesi hedefin işaretlendiği anlamına geliyor zaten. Ağır hasar verdikten sonra tekrar tetikleyeceksin ve katlanacak o ana kadar verdiğin tüm hasar.

Eğer sen tetiklemezsen kendi kendine tetikliyor ve düşük hasar veriyor.

karakter benim kontrolümde zaten, olmadı youtube vs bir yerden izleyeyim bakalım nerede eksik kalıyorum..
  • ingilizcem cok sınırlı gende almamı önerirmisiniz shadow of mordor la bu oyunu düşünüyorum.aslında rpg sevmem ama bu oyunda beni çeken birşeyler var ingilizcemide geliştirirmiyim sizce dragon age oynarken? birde dragon kesme görevlerinde dark souls 2 deki gibi online oyuncular yardıma geliyormu
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    Hiç bulaşma derim bu oyuna, online kısmı ana oyundan bağımsız. Shadow of Mordor oynayabilirsin.

• Hiç şüphesiz 2014'ün en iyi oyunu. PS4 aldığımda konsola birlikte sipariş edeceğim.

• Herkese merhaba oyun başlangıcında CE-34878-0 hata kodunu alan varmı daha önce. Şuan 30 gb indi ama oyun açılmıyo bu hatayı veriyo.
  • Merak ettim şimdi balo görevini :)) Birkaç gündür oynamıyordum bir bakayım :)

Bir sonraki oynadığımda nightmare zorluğunda KE olmadan deneyeceğim teşekkür ederim :)

Konuyla alakasız olacak kusura bakmayın. Hocam Baldur's Gate'i tavsiye eder misiniz. 1. 2. oyunu var galiba hangisinden başlamak lazım. Şu anda heroes VI oynuyorum, biterse ( çok uzun :) ) oynarım belki.
    Baldur's Gate'i her seferinde dile getiririm, iyi bir İngilizce varsa, Planescape Torment ile birlikte oynayabileceğin en derin fantastik oyundur kendileri. Resmen edebi değeri olan bir eserdir benim için.

Serideki oyunlar Enhanced Edition adı altında tekrar piyasaya sürüldü; grafiklere aldırmazsan (ki hala efsanedir bana göre Infinity Engine), inanılmaz bir maceraya hazır ol derim. Bioware'i Bioware yapan oyunla en kısa zamanda tanışman dileğiyle.

Düzenleme: Bir de D&D kurallarına ve 2nd Edt. sistemine aşina olman gerekli. Aksi takdirde oyunun içerisinde kaybolman kaçınılmaz. THAC0, saving throw gibi kavramlarla aran iyi mi? =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 23 Ocak 2015; 17:00:20 >
  • selam herkese. yazılanları vakit buldukça okumaya çalışıyorum. genel olarak olumlu yorumlar yapılmış. da origins, da 2, skyrim, diablo 3 vs. rpg fanı olarak oyunu almayı düşünüyorum. multiplayerı konusunda fikirleriniz nelerdir? 140 tl civarı bulunuyor sanırım internette. yalnız benim cihaz ntsc. uyum sorunu yaşar mıyım?birde psn fiyatını bilen var mıdır?
  • jux23 J kullanıcısına yanıt
    Multiplayer hiç olmasaymış da olurmuş, single kısmı efsane olmuş, 100 saate yakın oynanış vaadediyor, ki DAKeep uygulamasıyla her oynayışında farklı şeylerle karşılaşabilirsin. Ben hiç düşünmeden al derim. Ben US PSN'den $40'a aldım indirim vardı, şu an ne kadardır bilmiyorum açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Multiplayer hiç olmasaymış da olurmuş, single kısmı efsane olmuş, 100 saate yakın oynanış vaadediyor, ki DAKeep uygulamasıyla her oynayışında farklı şeylerle karşılaşabilirsin. Ben hiç düşünmeden al derim. Ben US PSN'den $40'a aldım indirim vardı, şu an ne kadardır bilmiyorum açıkçası.

ps4 için $40 çok iyi bi fiyat. eğer öyleyse hemen alırım ama o kadar uygun olacağını sanmıyorum. ntsc pal vs. uyum hakkında fikri olan biri var mıdır? ben yeni geçtim ps4 e çok bilgi sahibi değilim.
  • Çok övdün hocam artık denemek zorundayım oyunu :)

İnglilizcem iyi diyebilirim.

Söylediğin hiçbir kavram tanıdık gelmedi hocam :) Ama çabuk öğrenirim diye düşünüyorum. Senaryosu da edebi eser gibiyse oynamak lazım :) Youtube'dan birkaç videousunu izlemiştim bir ara sıkmıştı biraz tabi oynayıp denemek lazım.

31 lira steam'de 2 oyun da.

1. oyunla başlamalıyım değil mi hocam?
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.