Şimdi Ara

DRAGON AGE: INQUISITION | PlayStation 4 (2014 Yılın Oyunu) (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
20
Favori
55.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PS4'te bölge kilidi yok istediğin yerden alışveriş yapıp oynayabilirsin. Sadece ileride çıkacak olan ek paketleri de aynı yerden satın alman gerekecek, farklı bölgelerde uyumsuzluk yapıyor onlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCustomizer kullanıcısına yanıt
    Aynen ilk oyun ile başlayacaksın; içerisinde Tales of the Sword Coast ek pakedi var zaten. İkinci oyunda da Throne of Bhaal ek pakedi mevcut.

Resmen imreniyorum sana şu anda.. Vaktim olsa tekrar başlayacağım ama imkanı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 23 Ocak 2015; 17:18:37 >
  • Hislerini anlıyorum hocam :) Keşke oyunu hiç bilmeseydim de tüm hikayeyi yeni öğreniyormuş gibi oynasaydım diyorsun :)

Şu an iniyor yorumlarımı yazarım :)
    Gaza gelip tablete kurabilirim ben de belki. Icewind Dale Saga da çıkmış Enhanced Edition olarak ve hatta yeni bir Baldur's Gate oyunu yoldaymış ilk iki oyun arasındaki boşluğu doldurmak adına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 23 Ocak 2015; 17:56:47 >
    Dragon Age serisindeki taktik vs. vız gelir Baldur's Gate varken. Ciddi anlamda zor bir oyun, sürekli oyunu durdurup karar değiştirmen, her kapışma için magelere ayrı contingencyler sequencerlar oofff off.. yok yok yüklememeliyim =))

• canikoblivan kullanıcısına yanıt
    Oyun inerken internetten baktım biraz combat sistemi epey ayrıntılı ben turn-based sanmıştım yanlış anlamadıysam gerçek zamanlı, istediğiniz zaman zamanı duraklatıp şunu bunu yap diyebiliyorsunuz. Combat sistemi Dragon Age'e benziyor. Diyalog seçenekleri çok fazla gibi.

Bu arada kusura bakmayın arkadaşlar biraz konu dışına çıktık RPG sevenler rahatsız olmamıştır umarım

Görünüş olarak her şey gerçek zamanlı, ancak temelinde d20 sistemi var ve arkaplanda yaptığın her şey için zar atılıyor. Aslında sıra tabanlı anlayacağın =)

• Zar mı :) şans faktörü de var yani lisede zar atarak kağıt üstünde oynadığımız oyunlara benziyor :)

Oyunda geçen cümleler açıklamalar çok güzel, gerçekten edebi

Bakalım nasıl oynayınca yorumlarımı yazarım hocam :)

D20 sistemi dediğim zaten masaüstü oyunlarının temelidir. Birçok FRP oyunu bu sistemi kullanıyor, malum Baldur's Gate serisi de D&D evrenindeki Forgotten Realms settinginde geçtiği için, o da bu sistemi kullanıyor.

Harika ötesi bir sistemdir kendileri, şahsen 5th Edition çıkmış olmasına raģmen hala 2nd Edition'ın verimliliğini ve basitliğini yakalayamadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

D20 sistemi dediğim zaten masaüstü oyunlarının temelidir. Birçok FRP oyunu bu sistemi kullanıyor, malum Baldur's Gate serisi de D&D evrenindeki Forgotten Realms settinginde geçtiği için, o da bu sistemi kullanıyor.

Harika ötesi bir sistemdir kendileri, şahsen 5th Edition çıkmış olmasına raģmen hala 2nd Edition'ın verimliliğini ve basitliğini yakalayamadı.

Bu sistem en güzel KOTOR'da kullanıldı bence, hiç bir oyun onun tadını vermiyor bana. Bioware'in zirve oyunu oydu. Mass Effect 4'den de cok ümitliyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    Biraz modifiyeli haliydi KotOR'daki; o da efsane bir oyundur. Ama Baldur's Gate'in bendeki yeri çok başka, Star Wars'a ezelden hayranım ama bu oyun sayesinde de Forgotten Realms aşkı başlamıştı bende =)

• Daha önce hiç bu tarz bir oyun oynamadım ama başlamayı düşünüyorum bu türe. Dragon Age Inquisition'dan başlamam doğru olur mu acaba?
  • Arkadaşlar Allah aşkına birisi yardımcı olsun,kafayı yemek üzereyim.
    Oyunda dışarıda olan fightlarda deli gibi fps düşüşü yaşanıyor,ilk oynamaya başladığımdan beri bu böyle ancak ejderha kesme kısmında artık çekilmez bir hal aldı.Gelen attacklardan bile kaçamıcak seviyede fps yerlerde.
    Üstelik PC de bile oynamıyorum,ps4 de böyle birşeyin olması inanılır gibi değil.Ayar kısıyım deniyimlik bir durumda yok.
    Benim dışında böyle bir durum başına gelen var mı acaba?
    Oyunu silip kurmayı bile denedim ancak sorun hala devam ediyor.
    Digital olarak satın almamın bir sebebi olabilirmi?
  • Oyunu baya önceden bitirmiştim mage olarak, bu sefer archer olarak tekrardan bitirerek platinlemeyi hedefliyorum.Dlc haberi falan yok mu hiç?
  • Devoin kullanıcısına yanıt
    Ben de dijital almıştım ancak 1 kere bile yaşamadım bahsettiğin FPS düşüşlerini. Çok garip bir durum.

• Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Bioware DLC olarak dersini almış gözüküyor, oyunun zaten içinde olması gereken şeyleri çıkarıp sonradan satmaktan ziyade (bkz. DA2), bir süre bekleyip ve forumlardaki geri bildirimlere göre DLC çıkarmayı planlıyor.

Oyunun sonu zaten mükemmel bitti, oyun boyunca Solas'ı yanımdan ayırmadığım için kıllanmıştım birkaç hareketinden. Flemeth (Mythal) de sahneye çıkınca her şey cuk oturdu yerine. Direk devam oyunu çıksa da olur ancak olaylar DLC ile çok daha fazla şeye gebe llacak gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 24 Ocak 2015; 9:24:27 >
  • Devoin kullanıcısına yanıt
    Ben de dijital versiyonunu aldım, bahsettiğiniz sorunların hiç birini yaşamadım. Oyunda fps düşüşüne rastlamadım...
  • Vallahi bende anlamadım neden böyle oluyor,
    İnterneti kapatıp birde öyle denedim ancak sağsolu belli olmuyor,dün bu konuyu yazdıktan snra exalted bölgesinde bir dragona denk hiç sorun olmadı ama tam öncesinde rift figthnda kımıldıyamıyordum.

• Bende hiç fps düşmesi hatırlamıyorum yağ gibi akıyor oyun. Baştan indirmen gerekebilir.
  • bozcan kullanıcısına yanıt
    Denedim dostum ya onuda denedim yine çözüm olmadı.
    Saçma sapan bir durum..

Bendeki durum aynen bu :

https://www.youtube.com/watch?v=0yR8SwnSz64
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.