Şimdi Ara

Dragon Age Inquisition Türkçe Yama Çalışması Başladı! [AnimusProjesi.com] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
14
Favori
5.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ankette Awakening vardı ama seçilmedi, hatta son sırada olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

20 lira vereceksin o kadar bir kere de düşünmeden hareket et :)

Alıntıları Göster

Oyunun kendisi 40 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son derece kapsamlı ve güzel bir oyun. Çevirisi de bir o kadar emek ister. Emeği geçecek olan herkese kolay gelsin.
  • NeloAngelo kullanıcısına yanıt
    Oyun 2014'te çıktı Türkçe hariç her dilde oynanabiliyor. Yama 2020 de çıkacak ve oyunun bizim için bir eksiğini kapamış olacak. 20 TL çok mu gerçekten? :)
    Ayrıca hala bir değişikliğe gidilmemişse bu yamada çıkışının üzerinden bir süre sonra bedava olacaktır. O zamanı beklersiniz en çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 2 Eylül 2019; 15:17:50 >
  • yusufulas Y kullanıcısına yanıt
    Öyle deme böyle kafalar misal Almanya Türkiye fiyat karşılaştırmasında ama kuru döndürünce aynı fiyata geliyor der muhaha neyse.
  • Bu oyunun yamasında fiyat falan konuşulmaz 2014 ün Goty sinden bahsediyoruz. Aksiyonu, rol yapma öğeleri, açık dünyası, kendine özgü yoldaş sistemi ile witcher a da skyrime de kafa tutar hatta bazı konuları onlardan daha iyi yapan müthiş bir oyundur. Oynayıp bitirmiştim Türkçe yaması olmadığı için 2. kez başlamadım ama yaması gelsin iki kere daha bitiririm, o kadar sağlam oyundur.
  • Duyduğum en güzel haber bu diyebilirim. Çeviren ekibe çok teşekkürler.
  • Oyunu bitiren bir arkadaş bana bu oyunda tıpkı origins te olduğu gibi seçim yapabilme imkanımız olup olmadığını söyleyebilir mi?Yoksa tüm konuşmaların aslında bir anlamı yok ve oyun çizgisel mi?

• Özellikle Trespasser, Türkiye'de Bioware pek bilinmiyor. Üzücü bir durum

• purrfect kullanıcısına yanıt
    O yönden içiniz rahat olsun
    Hele bir diplomasi görevi var evlere şenlik, 9 tane alternatif vardı

• Mükemmel bir haber. Kolay gelsin arkadaşlar
  • Ooo mükemmel haber ,sonunda çeviriye başlanmış.Supersiniz

• İşte budur be . İyi derece İngilizce bilmeme rağmen zaman zaman oyun içerisindeki hareketliliğe kendimi kaptırmaktan mı ne yazıları ya pas geçiyordum yada anlayamıyordum . Ama şimdi seriyi tam keyfiyle oynayabileceğim .

Adamsınız Animus .
  • İşte bu.bunun yanında andromeda yerine xcom 2 dlcleriyle beraber olacaktı işte o zaman olurdu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok sevindirici bir haber. Dil nedeni ile oynamamıştım. Makul bir fiyat olursa tabi ki satın alırım. Sanırım yılın oyunu sürümü çeviriliyor değil mi?
  • nano6824 kullanıcısına yanıt
    İnternette ufak bir araştırma yaptım ve ilk oyunda olan persuade/intimidate(kısacası konuşarak görevleri halletmek-farklı yollardan bitirmek)gibi bir şeyin olmadığını söylüyorlar.İlk oyunda olduğu gibi malum, karakterimizin yetenek ve kabiliyetlerini puanlayamıyoruz,uzun uzun ve hikayenin gidişatını değiştiren diyaloglar da yok maalesef.Lanet bir diyalog tekerleği var ve söylediklerinizin karşınızdaki kişi üzerindeki çağrışımları konusunda sizi bilgilendiriyor.Kısacası bir rol yapma oyununda olmaması gereken her şey var ama..ama Dragon Age origins hatırına sabredeceğim.

• oyun harika oyun, ama umarım makul bir fiyata çıkar. kolay gelsin.
  • Dragon Age 2ye oldukça kötü diyorlar . Yorumunuz nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Dragon Age 2ye oldukça kötü diyorlar . Yorumunuz nedir ?
    Kesinlikle yaniliyorlar , Witcher 3 , Dragon age inq serisini oynayip , Eski serileri oynamayanlar , gerek grafik ve hikayeden bagimsiz hareket ederek konuşuyorlar.
    Origins oyununu oynayan 2.seride daralacaktir cünkü olaylar magaralarda geciyor cogunlukla, Ben gayet zevk aldim.. Oynamakta fayda var.
    Koskoca Rpg Oyunu Türkçeye Cevrilmiş.. 1.serisini oynamayip 2'yi oynamak Ziyan olur.. Hepsini oynayin.

GELECEGİN OYUN'LARİ ARTİK RPG Bunun Farkında Olun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Dragon Age 2ye oldukça kötü diyorlar . Yorumunuz nedir ?
    Arkadaşın dediği gibi abartıyorlar. Kötü bir oyun değil sadece biraz aceleye gelmiş birde oyunu 2 olarak değerlendirmemek lazım. D. Age 3 ü 2 olarak kabul edersek 1 ve 2 arasında ki bir oyun oluyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.