Şimdi Ara

Dragon Age Inquisition Türkçe Yama Çalışması Başladı! [AnimusProjesi.com] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
14
Favori
5.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D071474FA

Aynen. Abonelere özel olarak yayınlanan bir bilgi de göremedim ben! Oysa ki en çok istediğim yamaydı.

Alıntıları Göster
    Ben de en çok bu yamayı bekliyorum. Umarım hızlanır.
  • 2021 e kadar yeni dragon age yok , yavaş yavaş kendinizi sıkmadan devam edin :D
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Dragon Age 2 hakkındaki önyargılarımı kırıp oyuna başlayamıyorum. İtekleyin azıcık oynayayım. :) Kötü değil o kadar di mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SertKabuk kullanıcısına yanıt
    1. Gibi degil ama kötüde değil . Gayet iyi oyun bence oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertKabuk

Arkadaşlar Dragon Age 2 hakkındaki önyargılarımı kırıp oyuna başlayamıyorum. İtekleyin azıcık oynayayım. :) Kötü değil o kadar di mi?
    Dragon age originsi oynaya 2.seriyi mutlaka oynamali.
    Witcher 3 oynadiktan sonra 2.seriye gecersen bune dersin .
    Sen Grafige takılmayip , hikayeye odaklanirsa oyundan zevk alacksin. Pişman olmazsin
  • up
  • Dragon Age Inquisition oynayan birisi önceki oyunların save dosyalarını aktardığımızda önemli bir değişiklik olup olmadığını söyleyebilir mi? Ya da ne tarz değişiklikler oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lennon54

Dragon Age Inquisition oynayan birisi önceki oyunların save dosyalarını aktardığımızda önemli bir değişiklik olup olmadığını söyleyebilir mi? Ya da ne tarz değişiklikler oluyor?
    Oynanış anlamında bir değişiklik olmuyor ancak diyaloglarda oluyor. Mesela cüce demirci kızın diyaloglarını hatırlıyorum bir de Morrigan'ın çocuğuna referanslar filan var. Eğer önceki oyunları hikayeye odaklanıp oynadıysan bir bütün olsun istiyorsan aktar, ama olayları tam hatırlamıyorsan bile hiç bir şey eksik olmaz. Dragon age keep ile de aktarabilirsin.
  • lennon54 kullanıcısına yanıt
    Birde sonradan aklıma geldi, bence kesin aktar çünkü diğer oyunda da bu devamı sürdüreceği için belki çok daha detaylı oyuna etkisi olabilir. Bir bütün olsun seri.
  • Pissacore kullanıcısına yanıt
    Baştan itibaren oynayıp aktarmak güzel olurdu ama 1. oyunda hala ingilizce olan birkaç dlc var kararları sonraki oyunlara da aktarılan. Onlar olmadan olur mu diye düşünüyorum. Özellikle de awakening. Gerçi bende çevirmenim ama oyun ingilizce olunca anlasam bile yazıları okuyasım gelmiyor hızlıca geçiyorum.
  • lennon54 kullanıcısına yanıt
    Awakening dlc değil daha çok expansion. Blood and Wine gibi bir şey. Rahat 15 20 saat sürüyor o. Ona ek bir de şehirli elfin başlangıç kısmı çevrilse güzel olur aslında. Codexlerden de sadece görev bağlantılı olanlar çevrilse yeter.
  • Yama hakkında bir gelişme var mı?
  • up
  • Arkadaşlar, bir gelişme var mı? Oyun çevriliyor mu? Animus'un sitesinde halen Dragon Age Inquisition ile ilgili bilgi akışı göremiyorum. Bilgili arkadaşlar, bu konu hakkında bize çeviri hakkında bilgi verebilirlerse memnun oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faramir -- 6 Aralık 2019; 17:58:10 >
  • Faramir kullanıcısına yanıt
    Oyun çevriliyormuş. Herhalde daha çok ön hazırlık aşamasında olabilir. DOS2 çevirisinden sonra yüzde eklenecekmiş sieye..
  • Bilgi için teşekkür ederim. DOS 2 yamasının çevirisi çıktığı zaman bizi baya oyalar. İlk oyununu bile 1 ayda anca bitirmiştim. Millet DOS 2'yi sindire sindire bitirene kadar, Dragon Age Inquisition yaması da çıkmış olur diye düşünüyorum.
  • sonunda beklediğim haber :D
  • Çeviri başladı mı? Hazırlık aşamasında mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.