Şimdi Ara

Dragon Age Inquisition Türkçe Yama Çalışması Başladı! [AnimusProjesi.com]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
14
Favori
5.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Animus Projesi olarak 2019-2020 sezonunda çevireceğimiz oyunlar için bir anket açmıştık bildiğiniz gibi. Ankette en çok oyu alan iki oyuna da başladığımızı duyurmaktan büyük bir gurur duyuyoruz.
    Dragon Age Inquisition çevirisi resmen başlamıştır!

• Oyun 2014'te çıktı Türkçe hariç her dilde oynanabiliyor. Yama 2020 de çıkacak ve oyunun bizim için bir eksiğini kapamış olacak. 20 TL çok mu gerçekten? :)
    Ayrıca hala bir değişikliğe gidilmemişse bu yamada çıkışının üzerinden bir süre sonra bedava olacaktır. O zamanı beklersiniz en çok.
    Bu oyunun yamasında fiyat falan konuşulmaz 2014 ün Goty sinden bahsediyoruz. Aksiyonu, rol yapma öğeleri, açık dünyası, kendine özgü yoldaş sistemi ile witcher a da skyrime de kafa tutar hatta bazı konuları onlardan daha iyi yapan müthiş bir oyundur. Oynayıp bitirmiştim Türkçe yaması olmadığı için 2. kez başlamadım ama yaması gelsin iki kere daha bitiririm, o kadar sağlam oyundur.
    Henüz foruma üye değilken bile başlığı açılsın diye dua ediyordum.😄Umarım mükemmel ötesi dlc leri unutmazsınız.Trespasser dlc'si,Dragon Age inquisition'ın "gerçek son"u gibi bir şey.Pek umudum yok ama umarım divinity 2 gibi çoook uzun bir zaman dilimi beklemeyiz.Aslında çok iddialı,hatta bu zamana kadar hiçbir çeviri ekibinin kalkış(a)madığı kadar iddialı bir işe giriştiniz.(Mass Effect andromeda,Dragon Age inquisition)Bu zamana kadar herhangi bir yamanızı iptal edip bekleyenlerinizi yarı yolda bıraktığınızı görmedim.Umudum çok yüksek inşallah başaracaksınız.
    İlk oyun her anlamda öyle güzeldi ki, ikinci oyunun büyük bölümü sanki fps (amacım bu oyunları kötülemek değil) oyunuymuş gibi daracık koridorlarda geçen bir yapıya girince olumsuz anlamda beni şoka uğratmıştı. Tabii başka zayıf yanları olduğu gibi güzel yanları da vardı. DA2 bana göre yapı olarak vasat, büyücü olarak oynaması zevkli yine de serinin genel hikâyesi bakımından önemli bir oyundu.

Inquisition için diyecek sözüm yok. Muhteşem bir oyun. Türkçe yamasının gelecek olması oyundan çekinen arkadaşlar için yararlı olacaktır.
    Şaka gibi...anketlerde dai defalarca 1. çıkmasına rağmen resmen ellerinin tersi ile ittiler.İnşAllah Anonymous ekibi devralır.Mazeretleri yok,tripleri yok ve gerçekten sorumluluk sahibi insanlar fakat bizim de onlara destek olmamız gerekiyor.Dragon age inquisition çevirisi en büyük hayallerimden birtanesiydi fakat suya düştü.İnşAllah Anonymous ekibi buraları okuyordur.
  • Sonunda ya, şimdiden yamada emeği geçenlere teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman aman neler oluyor böyle! Efsane oyuna efsane bir yama geliyor! Ellerinize sağlık, yer yerinden oynayacak dostlar!
  • Müthiş haber, kolay gelsin.
  • Çıktığı zaman makul bir fiyatta çıkarsa bu yamayı alırım. 1 ve 2 yi 4325325 kere bitirdiim için 3ü de dolu dolu oynamak isterim. Keşke awakening'ede el atılsaydı ama olsun.
  • Bu başlığı görmek bile duygulandırıcı. Hadi hayırlı olsun hepimize
  • Kolay gelsin beklediğim bir yamaydı.Makul fiyattan alabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Süper haber şimdiden kolay gelsin.
  • Awakening dışında seri tamamlanmış oluyor demek ki. Kolay gelsin, umarım sorunsuz çıkışını da görürüz.
  • Harika bir oyun ve kaliteli bir çeviri ekibi

• 2. şok etkisini yaşiyorum. noluyor yahu ! ellerinize saglik şimdiden
  • DRAGONAGE VE ANDROMEDA aynı anda.

ANIMUS ÇILDIRDI!

Sevinçten delirdik gerçekten. Çok teşekkürler. :D

Mükemmelsiniz.
  • tebrikler ve kolaylıklar.
  • Millet bahçesine gidip yuvarlanacağım!!Allahım okadar güzel bir haber ki hebele hübele oldum şu an..İnşallah tez vakitte kusursuz bir biçimde biz oyunculara sunulduğu günleri de görürüz.

• Muhteşem bir haber gerçekten.
  • Rpg severler için cennet gibi geldiniz bizede desteklemek düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRexMystic -- 1 Eylül 2019; 21:2:19 >
  • Para verip yama hiç almadım ama saçma bı fiyat politikası olmazsa bu yamayı kesin almayı düşünüyorum teşekkürler şimdiden emeğinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeloAngelo -- 2 Eylül 2019; 0:34:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeloAngelo

Para verip yama hiç almadım ama saçma bı fiyat politikası olmazsa bu yamayı kesin almayı düşünüyorum teşekkürler şimdiden emeğinize sağlık
    20 lira vereceksin o kadar bir kere de düşünmeden hareket et :)
  • Süper haber şimdiden kolaylıklar diliyoruz ailecek.
  • Keşke bu oyuna başlamadan Awakening'i aradan çıkarsaydınız. Umarım bitmesi yıl sürmez. Kolay gelsin.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.