Öncelikle selamlar arkadaşlar.. ben Dragon-Network de Arena 200x ve Infnıty 5x de oynuyorum fakat update edemiyorum gerci sorunumun ondanmı kaynaklanıyor onuda bilmiyorum ama neyse :) soruna gelince sorunum su : mesela Arena 200x de shop lar falan full hepsi tavşan gibi gorunuyor bufferler falan tıklayınca Critical Error veriyo bunun sebebi nedir benim dusundugum gibi update mi yoksa başka birşeymi... birde Infnıty 5x de bazi itemler gozukmuyor herkez mana falan yapabiliyor ben yapamıyorum aynı sorunla karşılasıyorum ..... yardımlarınız için şimdiden tşk....
updateyi yap düzelecektir eskiden bana da olmuştu aynısı update yaptım düzelmişti
necrovirus sagol abide sorun o işte ben nasıl update yapacagimi bilmiyorum bana bi link falan yollarsan çok makbule geçer sana zahmet tşkk...
lineage klasörü içindeki(system klasörü degil) dragonnetwork.exe ye tikla acilan ssayfadan check full yazısına tıkla orası bitince updateyapmaya başlayacak update bitince normal şekilde oynayabilirsin
sitesinde full patch var indir eger updater calismior ise.
kardes server sıtesınden auto updater yada system folder full patch ındırırsen ve updateyı sıtenın patchlerı ıle yaparsan sorunun duzelebılır!!
BakeLaucher-Updater http://www.dragon-network.net/download/DragonNetwork.zip Linkten indirebilirsin , eğer antivirus programin varsa kapat çünkü virus olarak görebilir. L2 Klasörüne atip full check.Oyunu launcherdaki starttan girmen lazim.