Bildirim
Dragon's Prophet Türkiye 28 Ekim Kapalı Beta (4. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hocam bende başlamak istiyorum da guild varmı acaba ve hangi servarda çok türk vardır
@Treth -
Guildimiz var aktıf 30 totalde 67 oyuncudan olusan Turklerden olusan bır guıld. yas ortalaması 45 30 arasında oldugundan bır kac ufak yaslı oyuncumuzda ıster ıstemez bıze uyup olgun davranıyorlar. Osıra sunucusundayız su anda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 30 Mart 2014; 17:12:10 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Treth
Guildimiz var aktıf 30 totalde 67 oyuncudan olusan Turklerden olusan bır guıld. yas ortalaması 45 30 arasında oldugundan bır kac ufak yaslı oyuncumuzda ıster ıstemez bıze uyup olgun davranıyorlar. Osıra sunucusundayız su anda.
oyuna başladım oracle açtım hybrid class sanırım oyundaysanız pm atabilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: yunt1
quote:
oyuna başladım oracle açtım hybrid class sanırım oyundaysanız pm atabilirim
Oracle PvE konusunda en iyi karakter PVP de ise bir anlık hataya bakar eternal açtığında yakalandığın an öldün demektir.
Bu gün Şirketteyim o sebepten oyuna giremiyorum. Hangi sunucuda olursan ol Allenreiss ile iletişime geçersen bizim guilde davet eder seni.
Benim oyundaki adım Treth ( her zaman ki gibi) Bu gün ve yarın sadece gece 11:00 den sonra girerim oyuna. Oyunda olursan yazışırız.
-
quote:
quote:
quote:
Oracle PvE konusunda en iyi karakter PVP de ise bir anlık hataya bakar eternal açtığında yakalandığın an öldün demektir.
Bu gün Şirketteyim o sebepten oyuna giremiyorum. Hangi sunucuda olursan ol Allenreiss ile iletişime geçersen bizim guilde davet eder seni.
Benim oyundaki adım Treth ( her zaman ki gibi) Bu gün ve yarın sadece gece 11:00 den sonra girerim oyuna. Oyunda olursan yazışırız.
Benim 50 küsür orakçım vardı en son şimdi ne durumda bilmiyorum bir ara mail geldi siteye login olup bir şey yapın yoksa karakteriniz silinebilir diye.Umarım karakterim duruyordur.Şu aralar daha çok Tera oynuyorum 30 levelden sonra açılan kale savaşına giriyorum.DP'de böyle bir şey var mı? Ben 50 oldum hiç savaşa falan girmedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LawLess437
quote:
quote:
quote:
Benim 50 küsür orakçım vardı en son şimdi ne durumda bilmiyorum bir ara mail geldi siteye login olup bir şey yapın yoksa karakteriniz silinebilir diye.Umarım karakterim duruyordur.Şu aralar daha çok Tera oynuyorum 30 levelden sonra açılan kale savaşına giriyorum.DP'de böyle bir şey var mı? Ben 50 oldum hiç savaşa falan girmedim.
Sky island ada savaşları var.
Var ama 94 lvl olmak bile yetmiyor canlı kalmak için çok güclü gear lazım. Oyuncular parti kurup partiler halinde savaşıyorlar isteyenler tek başına da savaşabiliyor ama anında yem olursun.
Ayrıca dragon arena getirildi geliştirdiğin dragonları dövüştürüyorsun.
Ben Nagafen ( Kırmızı Renkli Ejderha Resimlerde ) geliştridim bir tane 87 lvl şu anda.. 100 lvl yapmaya çalışıyorum onuda. Arenada genellikle ilk 10 'a giriyorum ama henüz 1. sırayı alamadım.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Sky island ada savaşları var.
Var ama 94 lvl olmak bile yetmiyor canlı kalmak için çok güclü gear lazım. Oyuncular parti kurup partiler halinde savaşıyorlar isteyenler tek başına da savaşabiliyor ama anında yem olursun.
Ayrıca dragon arena getirildi geliştirdiğin dragonları dövüştürüyorsun.
Ben Nagafen ( Kırmızı Renkli Ejderha Resimlerde ) geliştridim bir tane 87 lvl şu anda.. 100 lvl yapmaya çalışıyorum onuda. Arenada genellikle ilk 10 'a giriyorum ama henüz 1. sırayı alamadım.
Ama oyun çok farklı çok kolay.Yaratıkları binek ve yardımcı hayvana dönüştürme uçma hızlı ve rahat oynanış oyunun güzel yanları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 25 Ekim 2015; 2:50:31 >
-
quote:
Ben mmorpglere fazla vakit ayırmayı sevmiyorum ya.Pvp yaparak giysi setimi dizebileceğim biraz para vererek aradaki farkı kapatabileceğim oyunlar arıyorum.DP sanırım bana göre değil.
Ama oyun çok farklı çok kolay.Yaratıkları binek ve yardımcı hayvana dönüştürme uçma hızlı ve rahat oynanış oyunun güzel yanları.
Yok ya DP de para harcayarak PVE de uğraşıp gear yapmış birine yetişmenin imkanı yok. Evet biraz işleri hızlandırır ama son noktada illa aylar harcayıp o gearı yapman gerek.
Tera Rift Dp bu 3 oyunda da pve yapan kişinin para harcayan oyunculardan geri kalmaması en sevdiğim yönü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 31 Mart 2014; 17:19:21 >
-
ben de indirsem mi diye düşünüyorum dh den yeni başlayacak olan var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Howard!
ben de indirsem mi diye düşünüyorum dh den yeni başlayacak olan var mı?
Oyunun boyutu fazla ama denemekten zarar gelmez. -
varmı sonradan başlayıp seven bende indirmeyi düşünüyorum =) -
quote:
Orijinalden alıntı: ODECCAA
varmı sonradan başlayıp seven bende indirmeyi düşünüyorum =)
Yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türkçe olmasını baya beklediğim güzel oyunlardandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 25 Ekim 2015; 2:51:02 >
tüh tam indirdim şuan update yapıyor yorum var mı diye geldim kötümü oyun siliyim mi yani -
oyunu indirdim 11 seviye oldum evet hafif bir kasma var ama sorun edilicek gibi değil ama ondan daha büyük sorun şu görev alıyorsunuz yapıyorsunuz görevi teslim edeceğiniz npc yi bulmak çok zor ve aldığınız görevin nerde olduğunu bilmeden çok alakasız yerlere gidebiliyorsnuz sıkıcı bir durum dragon yakalayamadım nasıl yakalanır bilmiyorum vs vs çok zor bir oyun gibi runnes of magic in yapımcıları yaptığı için girdim görsellik onun gibi aynen ama oynama çok daha zor ondan oyuna ve haritaya hakim olmak gerekiyor malesef -
İlk lvllerde sana mount ve pet olarak kullanabileceğin ejderha yakakattırıyor uçarak her yere hızlı gidebiliyon oynanış çok rahat görever düz mantık
quote:
Orijinalden alıntı: TearsForFears
İlk lvllerde sana mount ve pet olarak kullanabileceğin ejderha yakakattırıyor uçarak her yere hızlı gidebiliyon oynanış çok rahat görever düz mantık
Üstad onu nasıl yakalıcam işte ne yapıcam ne edicem hiç bişi anlamadım bir ara açar uğraşırım artık boş zamanım olduğunda -
quote:
quote:
Üstad onu nasıl yakalıcam işte ne yapıcam ne edicem hiç bişi anlamadım bir ara açar uğraşırım artık boş zamanım olduğunda
Tam hatırlmıyorymda görevinin olması lazım ejderhaların olduğu yere gönderiyo onları öldürmicen bu oyunda hemen hemen tüm mobları pet yqpabiliyon.
quote:
quote:
quote:
Üstad onu nasıl yakalıcam işte ne yapıcam ne edicem hiç bişi anlamadım bir ara açar uğraşırım artık boş zamanım olduğunda
Tam hatırlmıyorymda görevinin olması lazım ejderhaların olduğu yere gönderiyo onları öldürmicen bu oyunda hemen hemen tüm mobları pet yqpabiliyon.
nasıl öldürmicem ben gördüğüm bütün ejderhaları öldürüyorum öldürmeden pet nasıl yapılıyor ki ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X