Şimdi Ara

Dragon's Prophet Türkiye 28 Ekim Kapalı Beta (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
2
Favori
10.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Oyun sanırım max 60 level ile açılış yaptı.Belki o bahsettiğin pvp alanları şuan yoktur ama ileride eklenir.Birde betada oynayanlara ejderha hediye ettiler.Oyun tutarsa yamalar hızlıca türkçeye çevrilip oyuna entegre edilir.

Aboo 60 lvl mi ? EU nun en dandik zamanlarında bile 104 lvl vardı. Neden o kadar geriden başlamışlar ki.

Kesin bilmiyorum 60 olmayadabilir.Tüm özelliklere yavaş yavaş adapte olmamız veya güncellemeleri üzerine koya koya gitmek istemişlerdir belkide çevirmemişlerdir tutmazsa diye masraf yapmamışlardır gibi nedenler olabilir.Dragon Nest Türkiye'de böyle ilk sürümden başlamıştı sonra hızlı bir şekilde yakalamıştı eu yu ama ne yazıkki kapandı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

quote:

quote:

Knight ve metin2 harici oyunlar pek tutmuyor ama bu oyun çok büyük bir dünyaya zevkli skillere bineklere vb her şeye sahip hiçbir eksiği yok ilk 2 sene sağlam oyuncuya sahip olacaktır sonra eğer güncelleme vermeyi kesmezlerse oyun senelerce popüler şekilde açık kalabilir.Türkçe ye çevrilen en sağlam oyunlardan biri olacak.Forsaken world , neverwinter , aion ve dragon's prophet en iyi türkçe oyunlar benim gözümde.Titan savaşları gibi yalan bir oyun gelmiyor.

Ben uzun süre oynadım tamamen doydum bu oyuna. Tekrar oynayacağımı sanmıyorum. Hem pynasam bile max lvl karakterim EU sunucusunda duruyor zaten.

Ayrıca oyunu Türkçe yapacaklarmış. Ben oyun Türkçeleşince oynayamıyorum. Orjinal dilini tercih ederim.

oyun bi yerden sonra sıkan oyunlardan mı? yani pvp sistemi geri kalmış bi oyun mu? neden bıraktınız mesela siz?

Dragon Prophette PVP mi varmış ?

Şaka tabi var. Bir alan var PVP yapılabikecek.. Birde bir madenin çıkarıldığı alan var. O alan içinde de PVP serbest ama herkes maden çıkarmakla meşgul olduğundan kimse kimseye saldırmıyor. Ben daha hiç birbirine gireni görmemiştim.

Bir büyük PVP alanı var ama orada çok güclü takımın olacak filan ancak öyle hayatta kalırsın tek başına yürüyüen puandan öteye geçemezsin. Oda Türkiye sunucunda oraya girecek kadar ilerlemek sanırım 1 2 yıldan uzun sürer ancak ondan sonra oraya giriş yaparsınız.

Onun dışında oyunda PVP diye bir şey yok. Tam bir PVE oyunudur Dragon Prophet. Aynı zamanda Dragon Prophet Pay To Win değildir. Yani belirli bir seviyeye sadece PVE ile ulaşılabilir. PVE dediğim ise en az 6 tane sürekli oynayan adam olması gerek.

En az günde 10 saat oynayan 6 adamla 4 ayda veya 5 ayda max gear yapabilirsiniz. Oyunda para ile hiç bir şekilde dungeonlarda yapılacak pve ve pvp setlerini geçmenin yolu yok . Sanırım oyunun tek güzel yanı bu.

peki bildiğiniz wow gibi hem pvp'si hem pve'si sağlam olan ama non target olan oyun var mı ya buy2play de olur çok oyuncusu varsa sorun değil. ben tıklamayı sevmiyorum ama tera olsun, dragon nest olsun, bu oyun olsun ve daha hangisini denediysem bütün nontarget oyunlar pve üzerine dayalı çıktı.

• pvp odaklı mmorpg fazla yok ben pvp odaklı oynamazdım , pvp istiyorsan mmorpg yerine smite , hots , dota 2 , cs go falan oyna daha keyif alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 22 Kasım 2015; 13:01:36 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Knight ve metin2 harici oyunlar pek tutmuyor ama bu oyun çok büyük bir dünyaya zevkli skillere bineklere vb her şeye sahip hiçbir eksiği yok ilk 2 sene sağlam oyuncuya sahip olacaktır sonra eğer güncelleme vermeyi kesmezlerse oyun senelerce popüler şekilde açık kalabilir.Türkçe ye çevrilen en sağlam oyunlardan biri olacak.Forsaken world , neverwinter , aion ve dragon's prophet en iyi türkçe oyunlar benim gözümde.Titan savaşları gibi yalan bir oyun gelmiyor.

Ben uzun süre oynadım tamamen doydum bu oyuna. Tekrar oynayacağımı sanmıyorum. Hem pynasam bile max lvl karakterim EU sunucusunda duruyor zaten.

Ayrıca oyunu Türkçe yapacaklarmış. Ben oyun Türkçeleşince oynayamıyorum. Orjinal dilini tercih ederim.

oyun bi yerden sonra sıkan oyunlardan mı? yani pvp sistemi geri kalmış bi oyun mu? neden bıraktınız mesela siz?

Şaka tabi var. Bir alan var PVP yapılabikecek.. Birde bir madenin çıkarıldığı alan var. O alan içinde de PVP serbest ama herkes maden çıkarmakla meşgul olduğundan kimse kimseye saldırmıyor. Ben daha hiç birbirine gireni görmemiştim.

Bir büyük PVP alanı var ama orada çok güclü takımın olacak filan ancak öyle hayatta kalırsın tek başına yürüyüen puandan öteye geçemezsin. Oda Türkiye sunucunda oraya girecek kadar ilerlemek sanırım 1 2 yıldan uzun sürer ancak ondan sonra oraya giriş yaparsınız.

Onun dışında oyunda PVP diye bir şey yok. Tam bir PVE oyunudur Dragon Prophet. Aynı zamanda Dragon Prophet Pay To Win değildir. Yani belirli bir seviyeye sadece PVE ile ulaşılabilir. PVE dediğim ise en az 6 tane sürekli oynayan adam olması gerek.

En az günde 10 saat oynayan 6 adamla 4 ayda veya 5 ayda max gear yapabilirsiniz. Oyunda para ile hiç bir şekilde dungeonlarda yapılacak pve ve pvp setlerini geçmenin yolu yok . Sanırım oyunun tek güzel yanı bu.

peki bildiğiniz wow gibi hem pvp'si hem pve'si sağlam olan ama non target olan oyun var mı ya buy2play de olur çok oyuncusu varsa sorun değil. ben tıklamayı sevmiyorum ama tera olsun, dragon nest olsun, bu oyun olsun ve daha hangisini denediysem bütün nontarget oyunlar pve üzerine dayalı çıktı.

PVE ağırlıklı oldukları için Non target çıktılar desek daha mantıklı olur aslında

Şu an sana önerecek oyunum olsaydı inan ben oynuyor olurdum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

PVE ağırlıklı oldukları için Non target çıktılar desek daha mantıklı olur aslında

Şu an sana önerecek oyunum olsaydı inan ben oynuyor olurdum.

hocam ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama skilleri atarken ya da rakibe düz vururken bile nontarget ise eğer pvp'ler kat kat daha zevkli olur diye düşünüyorum. terada biraz pvp yapma şansım oldu ben çok keyif alıyordum bazıları direk tıklamayı seviyor tabi ama.

• var mı oynayan ?
  • Oyun hakkındaki kişisel yorumlarım.

Güzel oyun,

Karekter kasmak zevkli, dragon kasmak tadından yenmiyor.

Genel olarak karekter kasmak üç farklı yetenek bölümü ve dragonlardan elde edilen skillerin kullanımı ile daha da zevkli bir hal almış. Aynı tür değil sadece aynı dragonların bile birbirinden farklı yetenekleri var. Bu çeşitlilik oyundaki büyücü, kahin, okçu ve savaşcı karekterlerin her birini benzersiz olmasına imkan sağlıyor.

Dragonların çok farklı aile türleri olsada birkaç alt tabakaya ayrılıyor. Kendimce oluşturduğum liste söyle.
    -yürüyenler
    #bufola tarzı
    #dinozor tarzı
    -uçabilenler
    #kanatlı ve süzülebilen
    -yüzebilenler
    #timsah tarzı
    -hem uçabilen hemde yüzebilen

Oyun atmosferinde şu ana kadar tek bir küfüre rastlamadım. Genel olarak oyun dinlendirici ve huzur verici bir halde, sanırım talebe kesimi bu oyuna pek uğramamış. Oyun sürükleyici olmasının yanında, az biraz karmaşıkta. Sanırım bu etken direk sonuç odaklı yaklaşanları uzak tutuyor. Çünkü kendinizle beraber ejderide kasmanız gerekiyor.

Günlük giriş ödülleri para yatırmamış olsanuz bile oyunu devam ettirmeniz için neredeyse herşeyi karşılıyor. Aylık haftalık giriş üçreti yok fakat yatıraçağınız üçretin her bir kuruşunu hakediyor. Üçret yatırmanız durumunda, yatırmayan oyuncuların şanş eseri elde ettiği özellikleri kontrollü bir şekilde elde edebilirsiniz, bir bütün olarak kendinizde toplayabilirsiniz.

En nadir ejder şu ana kadar edindiğim oyunun bir ödül olarak verdiği yumurtadan çıkan Nitroy ejderi. Oyunda dragonların görünüş dışında yetenek slotu olarak 10 slot, 7slot, 4slot olarak ayrılıyor. Bu taploda az slotlulara çöp diyebilirsiniz, demeyin:)
    Az slotlu dragonların nadir becerilerini çok slotlu ejderinize Alan eğitimiyle aktarabilitsiniz (:

Pvp haritaları açıldı, zindanlar kademe kademe, haritanın birçok yerinde booslar mevcut, ve alan yeteneklerini tamamlayıp gizli boslarıda açabilirsiniz.

Oyunun beta süreci bitti, şu an tam sürümde ve leveller 70 çıkıyor.

Şimdilik bu kadar iyi eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Kozbey -- 2 Mart 2016; 8:47:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _Kozbey kullanıcısına yanıt
    Merak ettim dün indirip oynadım açıkcası atıştırmalık bir oyun gibime geldi ilk levellerde ilerleyen levellerde sararmı bilmem oracle açtım warrior ile arasında kararsız kalmıştım. pve 'si zxevkli aoe dps verebilen en iyi karekter hangisidir solo olarak ?
  • Toplam olarak dört adet sınıf varmış gibi gözüksede aslında yok Söyle anlatayım
    Sen ne yapmak, nasıl oynamak istersen o var, mesela nolmal oyunlarda Z yeteneğini açabilmen için X yeteneğine en az iki kere puan vermen gerekir ya, işte burda o yok zincirleme skiller yok!
    ilk yetenek türlerini verirsin-istersen hiç vermezsin 60lık kısma kasarsın veya sıfırlarsın-, maksimum 40 puan sonra 2. Yetenek türlerinin son sikillerini, bak ikinci üçüncü sıra değil son sıra dahil istediğin kadar verirsin, maksimum 60 puan yetenek sıfırlamak oyun içinde kullanılan parayla ve o parayla bile çok az birşey

Genel olarak kombo oyunu, kimin hangi skile ne bastığının hiç önemi yok, o skili anında kullanamadıktan sonra, komboyu %99 sen tasarlıyonsun, ne yapmak istiyorsan o, kahinden dps kasarsın veya aynı kahinden medium tank.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Kozbey -- 3 Mart 2016; 8:35:33 >

• Bu arada oyunu keşfetmek için haritayı dolanıyordum bir şelale gördüm işin ilginç yanı şelalenin tepesine akan sudan yüzerek çıkılabiliyor :D sonra uçurum gibi bir yerden atladım karekter ölmedi çukurun içinde kaldı çıkılmıyorda base atma taşıda göremedim çantada nasıl çıkacağım bilmiyorum karekter mundar oldu sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extrem Gamer

Bu arada oyunu keşfetmek için haritayı dolanıyordum bir şelale gördüm işin ilginç yanı şelalenin tepesine akan sudan yüzerek çıkılabiliyor :D sonra uçurum gibi bir yerden atladım karekter ölmedi çukurun içinde kaldı çıkılmıyorda base atma taşıda göremedim çantada nasıl çıkacağım bilmiyorum karekter mundar oldu sanırım

• Evet şelalelerde benzer durum var

Şıkışan karekter için esc tıklayıp üst ortada açılan içonlarda en sağdaki sisteme tıkladığında karekterim sıkıştı kısmına tıkladığında bir dakika içinde yakındaki düzgün bir yere işinlıyor

Bu arada İşinlanma alt yetenek barına otomatik geliyor Günlük ve level ödüllerinden partiyi zindana işinla ve partinin yanına işinlınma parşomenlerini oyun veriyor.

mundar olmaz yola devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Kozbey -- 4 Mart 2016; 7:38:35 >

• Bunu indirip oynamak istiyorum. Yardımcı olur musunuz. Hangi karakter veya varsa server daha iyi.

• Kenji99 K kullanıcısına yanıt
    Tek server var, her karekter ayrı bir zevk veriyor diyorlar, ben kahin kasıyorum şuan 66 levelim büyük ihtimalle büyücü veya savaşçıda kasacağım, herhangibi bir sınıfın üstünlüğü söz konusu değil

• _Kozbey kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• Kenji99 K kullanıcısına yanıt
    oynayan var mı hala oyunu
  • Selamlar
    Oynayan var ise bende baslayabilirim populasyon hakkında bilgi verebilir misiniz birde turkiye server mi yada eu mu daha kalabalık?
    Şimdiden teşekkür ederim

• Arkadaşlar ben de başladım EU'da ancak EU biraz boş gibi geldi. TR'nin durumu ne ona göre TR'yi indireceğim. Maalesef indirilmiş dosyalardan TR'ye geçemiyormuşuz. 13 GB indirme yapmak zorundayım TR geçeceksem.
  • selam dragons prophet oynayan yada oynamak isteyen varmı hala
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.