Şimdi Ara

Dragon's Prophet Türkiye 28 Ekim Kapalı Beta (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
2
Favori
10.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ODECCAA

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

quote:

İlk lvllerde sana mount ve pet olarak kullanabileceğin ejderha yakakattırıyor uçarak her yere hızlı gidebiliyon oynanış çok rahat görever düz mantık

Üstad onu nasıl yakalıcam işte ne yapıcam ne edicem hiç bişi anlamadım bir ara açar uğraşırım artık boş zamanım olduğunda

Tam hatırlmıyorymda görevinin olması lazım ejderhaların olduğu yere gönderiyo onları öldürmicen bu oyunda hemen hemen tüm mobları pet yqpabiliyon.

nasıl öldürmicem ben gördüğüm bütün ejderhaları öldürüyorum öldürmeden pet nasıl yapılıyor ki ?

Skill veriyo sana o skille önüne geleni binek yqpabiliyon uçamayanları bile binek yapabiliyon ona zırhlar giydiriyon güzel oyundu türkçe olaydı oynardık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlk lvllerde sana mount ve pet olarak kullanabileceğin ejderha yakakattırıyor uçarak her yere hızlı gidebiliyon oynanış çok rahat görever düz mantık

Üstad onu nasıl yakalıcam işte ne yapıcam ne edicem hiç bişi anlamadım bir ara açar uğraşırım artık boş zamanım olduğunda

Tam hatırlmıyorymda görevinin olması lazım ejderhaların olduğu yere gönderiyo onları öldürmicen bu oyunda hemen hemen tüm mobları pet yqpabiliyon.

nasıl öldürmicem ben gördüğüm bütün ejderhaları öldürüyorum öldürmeden pet nasıl yapılıyor ki ?

Skill veriyo sana o skille önüne geleni binek yqpabiliyon uçamayanları bile binek yapabiliyon ona zırhlar giydiriyon güzel oyundu türkçe olaydı oynardık.

skile basıyorum bineğin üstüne biniyor bişeyler oluyor sonra dragon yakalamanmaya karşı savunmalı diyor bana yakalanmıyor sildim ya zaten saçma bişey

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

skile basıyorum bineğin üstüne biniyor bişeyler oluyor sonra dragon yakalamanmaya karşı savunmalı diyor bana yakalanmıyor sildim ya zaten saçma bişey

Bence çok güzel ejderhanın üstüne atlıyorsun rodeo yapar gibi noktayı belli bir alanın dışına çıkarmıyorsun belli bir süre sonra o ejderha senin oluyor.Bir tuşla binek olarak çağırabiliyorsun bir tuşlada pet olarak çağırabiliyorsun bende 4 tane farklı binek vardı istediğime biniom istediğimi pet olarak kullanıyordum oyun bence çok güzeldi keşke Türkçe olsaydı.

• Can sıkıntısından oyunu indirdim hala oynayan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marwo

Can sıkıntısından oyunu indirdim hala oynayan varmı?

Pc de yüklüydü ama hard disk yandı yarın servise vercem verileri kurtarabilirsek başlarım belki

• quote:

Orijinalden alıntı: LegendarySin

quote:

Pc de yüklüydü ama hard disk yandı yarın servise vercem verileri kurtarabilirsek başlarım belki

Oyun Türkçe olacak diye bekledim olsa oynanırdı iyi oyundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 25 Ekim 2015; 2:55:38 >
  • quote:

quote:

quote:

Bende sıkıntı çıkarmıştı oyun silmiştim formatlamadan önce çok kasıyordu.Oyun Türkçe olacak diye bekledim olsa oynanırdı fena değildi.

hero online açılacak ama nedense kararsız kaldım sence yıl 2015 olmuş bu oyunun diğerlerinden farklı kılan bir tarafı varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: A.N.E.Y.H.

quote:

quote:

quote:

Bende sıkıntı çıkarmıştı oyun silmiştim formatlamadan önce çok kasıyordu.Oyun Türkçe olacak diye bekledim olsa oynanırdı fena değildi.

hero online açılacak ama nedense kararsız kaldım sence yıl 2015 olmuş bu oyunun diğerlerinden farklı kılan bir tarafı varmı?

DP'yimi kastediyorsun ben oyunu az oynadım gördüğüm kadarıyla oynanış rahattı ve özellikle ejderhaya benzeyen her mobu pet veya binek yapabiliyorduk çok iyiydi o konuda.Uçmada var.Benim başlangıçta beğenmediğim nokta sınıf sayısının azlığı.Orakçı okçu savaşçı birde büyücü vardı galiba priest varmıydı hatırlamıyorum 4 sınıf vardı suikastçi olsa oynardım ben.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

DP'yimi kastediyorsun ben oyunu az oynadım gördüğüm kadarıyla oynanış rahattı ve özellikle ejderhaya benzeyen her mobu pet veya binek yapabiliyorduk çok iyiydi o konuda.Uçmada var.Benim başlangıçta beğenmediğim nokta sınıf sayısının azlığı.Orakçı okçu savaşçı birde büyücü vardı galiba priest varmıydı hatırlamıyorum 4 sınıf vardı suikastçi olsa oynardım ben.

HERO ONLİNE den bahsetmiştim.TR serveri yeniden açılacak.

• A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt
    He evet biliyorum ve bekliyorum.Hero ilk açıldığında çok güzeldi.Şimdi kore sürümüyle eşit sürümde gelecekmiş oyuna bir sürü yenilik eklemişler pek iyi olmamış bence ama ben yinede oynayacağım.Lakin oyun çok fazla emek isteyen bir oyun amele gibi exp kastıran bir oyun Knight'taki gibi.Oyunun günlük süreli botu varmış ama sınırlıymış emek verip slot dönenler kazanır bu oyunda çünkü level kasmak çok zor ve en önemli şeylerden biri.İtemde maplardaki bossları solo keserek düşürüyon materyaller yine kasarak çıkıyo onlarla üretim yapıyon veya + basıyon.Ben oynayacağım ama eski Hero gibi olmayacak.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

HERO ONLİNE den bahsetmiştim.TR serveri yeniden açılacak.

Hero online ne zaman açılacak hocam bilgi var mı?

• Türkiye var sonunda. Eğer bir oyunun sonunda Türkiye yazıyorsa gm lerin item satmasından tut aga 5 k pls. çilere kadar her şeyi göze almanız gerek.

Hero için yazdım bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 6 Şubat 2015; 21:44:59 >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Yapacak birşey yok çok keyifli oluyor birde oyun çok küçük devasa haritaları yok bu daha hoşuma gidiyor herkes ortak pazarda buluşuyor falan gayet güzel.

• Dragon's prophet başlamaya değer mi şuan?Şimdi gelsem sadece emek harcayarak (hiç real cash harcamadan) güzel biyerlere gelinebilir mi?Birde yeni açılan sunucu vs var mı oyuncularla aramdaki fark az olsun diye soruyorum bunuda.

@Treth Sizden başka oynayan yok sanırım ondan sizi etiketliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

Dragon's prophet başlamaya değer mi şuan?Şimdi gelsem sadece emek harcayarak (hiç real cash harcamadan) güzel biyerlere gelinebilir mi?Birde yeni açılan sunucu vs var mı oyuncularla aramdaki fark az olsun diye soruyorum bunuda.

@Treth Sizden başka oynayan yok sanırım ondan sizi etiketliyorum.

Dragon prophette 100 k dolar harcasan bile pve ile en son gearı yapmış bir oyuncuyu geçemezsin. En azından ben 3 ay önce bıraktığımda durum buydu. İşleri hızlandırabilirsin ama son noktada para değil emek geçerli.

Başlamaya değer mi sorusunun cevabı ne kadar arkadaşın olduğu ile alakalı. 98 lvl olduktan sonra en son seviye gear ve Turuncu / Kırmızı eşyaların temel malzemelerini elde edecek dungeonların yapımına başlaman gerek bu en azıdnan 10 kişilik bir devamlı aktif arkadaş çevresine ihtiyacın var demek. Eğer tek balına isen 98 den öteye gidemezsin.

• arkadaslar oyunu oynayan varmı hala ? bir kez indirip deneme fırsatım olmustu aşırı kasmalardan dolayı sıkılmıstım.şimdi tekrar deneyeceğim bakalım.aktif türk guildi falan varsa haberlesebilir miyiz ? oyuna alışmak açısından tabi kasmazsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyndra

arkadaslar oyunu oynayan varmı hala ? bir kez indirip deneme fırsatım olmustu aşırı kasmalardan dolayı sıkılmıstım.şimdi tekrar deneyeceğim bakalım.aktif türk guildi falan varsa haberlesebilir miyiz ? oyuna alışmak açısından tabi kasmazsa

Ben 5 levelim 2 versiyonu var biri eu diğeri sony nin yayımladığı bunlar farklı galiba ben eu olanındayım kleios osire serveri birleşmiş galiba.Oyunda class sayısı çok az 4 sınıf var büyük handikap bence.Şöyle bir assassin olsaydı oynardım ne güzel onun haricinde farklı karakterlerde olmalıydı savaşçı okçu büyücü birde orakçı var başka yok.
  • Türkçe geldimi bu oyuna ? geldiyse eu yada us hangisine geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanGold

Türkçe geldimi bu oyuna ? geldiyse eu yada us hangisine geldi

Gelmedi oyun güzel 5 levelde uçan binek yakalıyorsunuz ondan sonra karşınıza çıkan her türü ejderha ırkı yaratığı bineğiniz yapabiliyorsunuz ben raptor gibi küçük dinazor yakaladım karada hızlı gidiyor uçarkende mor bir ejderha yakaladım takılıyoruz grafikler atmosfer uçarken falan gayet güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 15 Nisan 2015; 23:33:33 >
  • Oyuna solo başlasam yabancı bir guild bulup, @Treth 'in bahsettiği gibi ileri levellardaki sorunu yaşarmıyım? MMO'suz luktan ölüyorum, bi oyun arıyorum oynayacak.Önerir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.