Şimdi Ara

Dragon's Prophet Türkiye 28 Ekim Kapalı Beta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
2
Favori
10.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kapalı betaya secilmisim oyunu indiriyorum, varmı oynayan arkadaslar?
  • https://www.dragonspropheteurope.com/en/register?fi=lz6r49zkzzgphlku ÜYE olacak olan buradan olsun da işimize yarasın bari :) Teşekkürler.
  • xp calısıyor mu düşük sistemlerde sorun olur mu?

Sistemim
    İşlemci Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00 GHz

DirectX 9.0c yüklü
    İşletim sistemim xp pro sp3
    kran Kartım Nvidia GeForce 7300 GS 2,00gb rem

tavsiye edebileceginiz oyunlar var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskender000 -- 13 Mayıs 2013; 12:25:07 >
  • Oyunda 33 level oldum.Ben gayet zevkli buldum.Resmen oyuncu odaklı bir oyun olmuş.Şimdiden 200 potum var.Pot sıkıntısı yaşamıyorum.Alanla yaratık kesebiliyorum ve gayet kolay ölüyorlar.Shoptan kendime görsel giysileri beleş olarak alabildim.Herkese tavsiyemdir.
  • Bakalım nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 6 Aralık 2013; 10:59:14 >
  • Open World oyun mu yoksa zindanlara girip çıkaran oynanan türlerden mi acaba..
  • Treth kullanıcısına yanıt
    open world.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

open world.

Aynen öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

open world.

Aynen öyle.

Oynamaya başladım ama çok sorunlu bu oyun.

Oyunu alt+tab ile aşağı alırsam bütün efectler vs. birbirine giriyor. Sürekli client çöküyor tam fight esnasından bir bakıyorum ki masa üstüne gelmişim.

Ve 32 lvl de aldığım bir görev ( main story hemde ) buglı olduğu için ilerleyemiyorum olduğum yerde kaldım. Bu kadar sorunla soğutuyor kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

quote:

open world.

Aynen öyle.

Oyunu alt+tab ile aşağı alırsam bütün efectler vs. birbirine giriyor. Sürekli client çöküyor tam fight esnasından bir bakıyorum ki masa üstüne gelmişim.

Ve 32 lvl de aldığım bir görev ( main story hemde ) buglı olduğu için ilerleyemiyorum olduğum yerde kaldım. Bu kadar sorunla soğutuyor kendini.

Ben 45 oldum dediğin hiçbir sorunu yaşamadım.Alt tab ile çok rahat geçişler yapabiliyorum ve en yüksek grafik ayarında oynuyorum bir sorun yok.Oyunda şöyle bir sistem var.Mesela NPC sana towna geri dön buluşalım diyor sen towna döndüğünde o npc nin yanına kadar gitmen lazım.Yanına gittiğin zaman üstünde soluk tik olan görev sarı renge dönüyor.Haritadan soluk renkte olan npc lerin üstüne gel isimlerine bak.(V harfi gibi tik oluyor üstlerinde.)Görevde hangi npc ye gitmeni istiyor ise dibine kadar git.
    Görevler buglu değil ama çok karışık.Ben sıfır ingilizcem ile başardıysam sende başarırsın sadece biraz uğraştırıyor.

Oyunun en beğendiğim yanları günlük görevleri yaparak cash shoptan alışveriş yapabileceğimiz puanlar kazanabiliyoruz.Az puan versede 1 parça silah , 2-3 parçada giysi skini aldım.Kamuflaj görüntü her neyse artık.
    Oynanış çok rahat bir yerden bir yere uçan bineklerle gitmek çok kolay.Kombo geçişleri hızlı alanla yaratık kesebiliyoruz.

Dragon's Prophet Türkiye 28 Ekim Kapalı Beta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 25 Ekim 2015; 2:46:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

quote:

open world.

Aynen öyle.

Ben 45 oldum dediğin hiçbir sorunu yaşamadım.Alt tab ile çok rahat geçişler yapabiliyorum ve en yüksek grafik ayarında oynuyorum bir sorun yok.Oyunda şöyle bir sistem var.Mesela NPC sana towna geri dön buluşalım diyor sen towna döndüğünde o npc nin yanına kadar gitmen lazım.Yanına gittiğin zaman üstünde soluk tik olan görev sarı renge dönüyor.Haritadan soluk renkte olan npc lerin üstüne gel isimlerine bak.(V harfi gibi tik oluyor üstlerinde.)Görevde hangi npc ye gitmeni istiyor ise dibine kadar git.
    Görevler buglu değil ama çok karışık.Ben sıfır ingilizcem ile başardıysam sende başarırsın sadece biraz uğraştırıyor.

Oyunun en beğendiğim yanları günlük görevleri yaparak cash shoptan alışveriş yapabileceğimiz puanlar kazanabiliyoruz.Az puan versede 1 parça silah , 2-3 parçada giysi skini aldım.Kamuflaj görüntü her neyse artık.
    Oynanış çok rahat bir yerden bir yere uçan bineklerle gitmek çok kolay.Kombo geçişleri hızlı alanla yaratık kesebiliyoruz.4 adete kadar gördüğümüz ejderha ırkından gelen her yaratığı petimiz ve bineğimiz yapabiliyoruz.

Ben dediğim gibi 45 oldum.Görevler çok sıkıcı.Tera'dan farksız görev sistemi.Oyunda ortamın olmazsa sıkıcı hal alabiliyor.Bir ara Runes of Magic çok övülürdü.Ben hiç beğenememiştim.Bu oyunuda ROM yapımcıları yapıyor ve ben çok beğendiğimi söyleyebilirim.
    Pvp sistemi güzelse ve dengesizlik yoksa ben bu oyunu oynarım diye düşünüyorum.Zamanlada gelişecektir.Çünkü yeni bir oyun.Bu konuyu açtığımda betada idi.Tarih 20 Ekim 2012.
    Bu arada bu bineği çok sevdim.
     Dragon's Prophet Türkiye 28 Ekim Kapalı Beta

Bu patch'ın gelmesini bekliyordum şimdi tekrar bakacağım görevin düzelip düzelmediğine. Bu göreve gelen herkesoada takılıyor senin karşılaşmamış olmana şaşırdım.

Sharp Claw and Devouring Dragon Blood bu görevin adı. Görev yerinde olması gereken npc ler takılmış durumda. Oradalar ama etkileşime geçemediğin için görev tamamlanamıyor. Üstelik ddiğim gibi main story görev bu

• Patch ile düzeltmişler nesey ki devam etti quest.

Bu arada benim ekran kartı 5970 kötü bir kart değil neden bu kadar çok çökme ve grafik sorunu oluyor anlamış değilim.
  • Oyun OB ' de sanırım. İndiriyorum bende bir bakacağım oyuna.
  • Oyunda pvp sistemi nasıl beyler ? ırklar arası savaş varmı ? herkes pve hakkında yazmıs 3aşagı 5yukarı her oyunda aynı. Pvp hakkında bilgisi olan varmıdır?
  • @Treth
    Ekran kartı güncellemerini yapmadıysan yapmanı tavsiye ederim.

@Özkan
    Evet kapalı betadan çıktı.

@mert1905x
    Pvp sistemini bende bilmiyorum.Yotube'de bir video gördüm.Ama trailer tarzındaydı.

• Combat sistemi cok iyi. 12-13 levele kadar kastim dun. Ama cik az adama rastladim. Pek ragbet yok sanirim. Serverleri bolmeleri olmamis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

Combat sistemi cok iyi. 12-13 levele kadar kastim dun. Ama cik az adama rastladim. Pek ragbet yok sanirim. Serverleri bolmeleri olmamis.

Server ile alakalı olabilir belkide.Kleios'tayım ben.İnternational server olması lazım.Ama bir tane daha int server vardı.Zaten ileride Türkiye sunucusu açılır oraya geçeriz sorun yok.
  • Oyun bir sure sonra gereksiz kasmaya basladi. Gorev yoneticisinden baktigimda 6.5gb ram kullandigini gordum. Baskalarinda da ayni durum var mi? Bir sure sonra oyun sisiyor, umarim tek seferlik bir problemdir. Hep olursa oynanmaz.
  • oyunda deli optimizasyon sorunu var diyorum ama LawLess inatla sorun yok diyor

Şu anda kullandığım makinede iki tane 5970 ekran kartı var. 32 gb ram var. i7 980 black edition işlemci var. Bu sistemi kasacak oyun yok piyasada ama dragon prophete girince kasılmaktan kendinden geçiyor makine.

Ki ben tüm sürücüleri vs. güncel tutarım.
  • Fx6300 , Gtx760 ve 8 gb ram ile hiç kasmadan oynuyorum.Oyun şişme yapıyor ama bunu bir tek M ye basıp haritayı açtığımda anlıyorum.Çünkü haritada zum yaparken veya uzaklaştırırken çok kasıyor.Ama oyun içinde sıkıntı yok.Ayarlarda yüksekte.
    2'nizde de sorun varsa o zaman oyun her sistemde akıcı çalışmıyor demektir.Sorunun çözümünü araştırmak lazım.Eğer sürekli şişme oluyor ise desteğe yazın bunu.Ona göre geliştirsinler oyunu.İleride Türkçe olursa başkalarında kasma olmasın.
    Bendeki tek sıkıntı sonradan açılan 2 skillden ses çıkmıyor.Sorun bendemi oyundamı bilmiyorum.P basarak zindanlara başvurabiliyoruz fakat kimsenin başvurduğunu sanmıyorum çünkü ben giremedim.
    Ben kasmaya devam 49 oldum.80'ne az kaldı.
    Oynayan varsa nick versin canım sıkılıyor tek başıma.Görevlerde aşırı bayıcı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 14 Aralık 2013; 1:46:24 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.