Şimdi Ara

DraGon SeT yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler cash ile alının elbiseler sizce nasıl bende almayı düşünüyorum lütfen yardım edin sadece görüntü için diyorlar ama bazılarıda iyi diyo yardımlarınızı bekliyorum

• görüntü için değil arkadaşım.exp arttırmak için takılıyor.
  • ya bende bişey anlamadım herkes bişey diyo en iyisini alıp denemek öyle değil mi?
  • waykıye denır ona herneyse cash la alınır setı 1400 cash(yanlış hatılrmaıosam)Pauld.1k cash kafalık 400
  • arkadas cash ile alınan dragon
    500 cash helmet
    1000 cash elbise
    sertifika yı power up dan aldıktansonra moradonda kermes var ona gidiyosun

ondan walky nin hp , defans, ve ex hangisini istersen tıklayıp yaptırıyosun

bence kasacaksan ex yaptır.
  • o giysileri 6 ay kullanabiliyosun.Seti alabilmen için gold prem. yada cash alman lazım.ama Sonuçta exp arttırmak için kullanılar bir giysi ve 6 ay süre boyunca aldığın expi arttırıyor.ilk başta kafalığı alıp dene memnun kalırsan gövdeliğide alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beymen_ksk -- 2 Mayıs 2007; 9:44:16 >
  • Kafalık 500 cash
    Pauldron 1000 cash..

Bunları $ ile alıyorsun PUS'tan ya da cafelerden alabilirsin..Direkt kendin alırsan totalde 1500cash yani 15$ oluyor..

Bunları sertifika olarak alıyorsun..Magic Anvil'in karşısındaki amcaya gidiyorsun..En alttaki seçeneği işaretliyorsun..Şimdi bunları yaptırmaya gelelim..4 farklı seçeneğin var..

1-Exp Kıyafet:Kafalık %2,göğüslük %4 olmak üzere toplamda %6 extra exp kıyafeti alabilirsin bunlarla..
    2-Hp Kıyafet:Tam bilmiyorum ama kafalık 100,göğüslük 200 hp olmak üzere 300 hp eklenir char.ına
    3-Ac Kıyafet:Tam bilmiyorum ama kafalık 20,göğüslük 30 ac olmak üzere 50 ac eklenir charına
    4-Drop Coin:Bunu hiç bilmiyorum fakat canavarlardan gelen paranın bonus olarak daha çok gelmesine yarıyor diye duydum..Başka bir duyumsa drop ratenin artması şeklindeydi..Yani bosslardan MOB lardan item çıkma olasılığı daha fazla diye..

Bunların hepsini toplamda 6000cash(60)$ olarak alabilirsin..Farklı bir yol ise sadece bu aya mahsus 12 tane Level dergisi alarakta yapabilirsinBunları kombinasyon olarakta giyebilirsin örn;

Helmet HP
    Pauldron AC

gibi..

Kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior item önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Mage tower yardım lazım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benimki ardream charı o zaman ne yapacam ?
  • fll ardream takılcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Pc_KoPaT_

fll ardream takılcam

hp bas
  • tşk ler arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.