Şimdi Ara

DragonNEST EU'ya kayıtlar Açıldı.Acele Edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dragonnest Eu kayıtları açık arkadaşlar alın kenarda Dursun . DragonNEST TR yüzünden Eu 'ya kayıtlar engellenmekte.Acele edin .Alın kenarda dursun ..
    Nasılsa Tr den Eu'ya geçeceksiniz... Benden sölemesi ..Normal Ip'ler engellenmekte. Fakat Referal Frendy kayıtlarına karışamıyorlar.
    Sizlere linklerimi veriyorum..
    !den fazla vermemin nedeni onda da sınırlama var malesef 3'du sanırım 3den sonra izin verilmiyor. Aynı Ip üzerinden alımlara engel var...
    VPN vs yollardan girmeniz sağlıklı değil ..Bilgisayarınızı başkasının eline bırakmak ne kadar akla uygundur sizce?

Modeme reset atarak deneyebilirsiniz ...

Oyuna başlayan arkadaşları 57 ALAY Guildimize bekliyorum Bu ara..24 Lvl guildimize Katılımlarla yolumuza devam ediyoruz...

LİNKLERİMİZ....

LİNK 1

LİNK 2

LİNK 3

Herhangi bir soru ve sorun için Oyun Rehberimizden yararlanabilirsiniz...
    İmzam'da linki bulabilirsiniz...
    Hayırlı günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonnestturkiye -- 4 Mayıs 2015; 16:03:01 >

• DragonNEST EU'ya kayıt olmak için günlük 4 tane üyelik alabiliyorsunuz. Verdiğim linkler benim refer frend kodlarım. Şuana kadar sayısız arkadaşı Eu'ya davet etmiş olmak bana yetiyor. Bunun dışında tabiki hediyeler gelmekte (konuyu buradan açıklıyorum Refel Frend NEDİR? REFEREL ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ...

57 ALAY GUİLDİN'de sizleri aramızda görmek isteriz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.