Şimdi Ara

.:| Drakensang: The River Of Time |:. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
11.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisi de önemli. Dialoglarda çoktan seçmeli zaten. Dialoglar önemli olduğu kadar araştırma, dövüşler de önem arzediyor. Baldur's Gate ayarında bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

İkisi de önemli. Dialoglarda çoktan seçmeli zaten. Dialoglar önemli olduğu kadar araştırma, dövüşler de önem arzediyor. Baldur's Gate ayarında bir oyun.

Hmm..Peki, sağol.
  • İlkini severek ve hatta ve hatta bayılarak bitirmiştim,bunu da büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum...Keşke karakter save'imi tutsaydım belki bir işe yarardı
  • Drakensang 2'nin almanca demosu çıktı. Almanca adı ile Drakensang: Am Fluss der Zeit. Dün indirdim ben de 1,4 gb. Toplam almanca bildiğim kelime sayısı 20'yi geçmez. İçgüdüsel olarak kurdum demoyu. Yükledim karşıma ilk oyundan bildiğimiz ana menü geldi, rengi maviye dönmüş, arkadaki resim değişmiş falan. Neyse oyuna girdim, bir demo girdi, daha önce internetten izlediğim bir intro. Bir gemiden karaya adım atarak başlıyoruz. Menüler, arabirim, kontrollerde herhangi bir değişiklik görmedim. Konuyu ve dialogları da anlamayınca ben de grafikleri inceledim. Maalesef demoya hires texture koymamışlar, o yüzden doku kalitesi biraz düşük geldi ama ana oyuna eklenince grafiklerin oldukça güzel hale geleceğine inanıyorum (gerçi birincinin grafikleri gayet güzeldi). Bir miktar ışık ve su efektleri geliştirilmiş gibi geldi bana. Karakter seçim ekranındaki tipleri değiştirmişler. Bir miktar etrafta dolandım, hiçbirşey anlamayınca konudan ister istemez bıraktım.

Drakensang 2, aynı BG1'den sonra BG2, Mass Effect 1'den sonra 2 gibi tamamen ilk oyun ile aynı motoru kullanıyor. Tabi, teknik şeylerle uğraşmak zorunda kalmayınca bu iki yıllık geliştirme sürecini daha ayrıntılı quest, dialog ve hikaye yazmaya harcamışlar. Drakensang'i oynayıp beğenmiş insanlar ikincisinde kendilerini evlerinde hissedecekler, bu oyunu da büyük bir zevkle oynayacaklardır.

Merak edenler için, almanca demo linkleri:

forum.dtp-entertainment.com/viewtopic.php?f=195&t=14647

Şubat 2010'da almancası çıkıyor, umarım ingilizcesi için çok beklemek zorunda kalmayız.

• Grafik olarak bence ilk oyun cok iyiydi ya da bana öyle geldi...Böyle renkli,cıvıl cıvıl bir Dünya'sı vardı oyunun...Ayrıca nedense ben su efektine bitmiş böyle köprülerde durup su efektine bakıyordum...Grafik olarak o cizgiyi yakalasa yeter 2.oyun...Benim tek istediğim oyun bug'suz,dertsiz,tasasız olsun...Bu aralar hangi oyuna elimi atsam bug var(Divinity 2,Saboteur)...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Grafik olarak bence ilk oyun cok iyiydi ya da bana öyle geldi...Böyle renkli,cıvıl cıvıl bir Dünya'sı vardı oyunun...Ayrıca nedense ben su efektine bitmiş böyle köprülerde durup su efektine bakıyordum...Grafik olarak o cizgiyi yakalasa yeter 2.oyun...Benim tek istediğim oyun bug'suz,dertsiz,tasasız olsun...Bu aralar hangi oyuna elimi atsam bug var(Divinity 2,Saboteur)...

Su efektleri çok daha güzel olmuş bence ikinci oyunda. Renk paletini biraz daha karartmışlar gibi geldi bana. Belki sadece oyuna başladığımız mekan böyledir.
  • Arkadaşlar Drakensang The dark eye Multiplayer-Lan'dan oynanıyor mu ???
  • Bildiğim kadarıyla oynanmıyor.
  • Arkadaşlar oyun geçen Şubat ayında almanca olarak piyasaya çıktı. İngilizce çıkış tarihinden halen haber yok. Bu arada yapımcılar 2.oyunun ek paketininin yapımına girişti.

Ek paketin tam ismi: Drakensang: The River of Time - Phileasson's Secret

Bunun dışında 3.oyunun da yapılacağı kesinleşmiş durumda. Biz daha ikinciyi oynama fırsatı bulamamışken şaka gibi.
  • Ve nihayet oyunun 2.si geldi arkadaşlar. Yukarıda 'Gokhan' arkadaşımız action-rpg olacak demiş ve bu beni üzmüştü. Umarım ilk oyun gibi Baldur's Gate- NWN karışımı hardcored bir RPG olur. İlk izlenimlerimi büyük ihtimalle yarın paylaşacağım
  • NWN 2 ye geçmeyi istiyordum newvegas tan sonra ama acaba bunu mu denesem yeter wasteland çölleri biraz fantastik dünyaya geçmek lazım
  • Bu oyunun-seri olarak diyeyim- modellemelerinde hafif bir çocuksuluk sezen var mı?
  • Oynanış atmosfer müzikler ortamlar gerçekten 4 4 lük olmuş. Nvidia son driverda bu oyundaki düşük gpu kullanımını da çözmüş (Önceki italyan ve alman versiyonlarda çok kötüydü durum 400 serisinde) . Hafif çocuksuluk var evet ama Two Worlds 2 çıkana kadar başka güzel rpg yok ve çıkmıcak sanırım. Bence fazlasıyla başarılı bir rpg olmuş.
  • quote:

Fallout 3 ve Oblivion'daki azaltılmış dialogları görünce Drakensang'i öpüp de başına koydum valla. Bütün dialogları seslendireceğiz diye dialogları kırpa kırpa cücük hale getiriyorlar. Bu yüzden Bethesda'yı kınıyorum. Her dialogu seslendirmeye gerek yok. Benim için en kral dialog sistemi Baldurs Gate - Neverwinter Nights akımında olanlar.

iyi bir rpg olmuş açıkçası.
  • oyun gerçekten ilki kadar güzel dün akşam malum yollardan edinip deneme fırsatım oldu eski oyunun alt yapısı aynen korunuyor tabi birkaç değişiklik var. Yeni 2 karakter eklenmiş korsan karakterinin yanına ve bir tanede cüce sınıfı olarak.

Bu arada extra kodlar var itemler için. Onlarıda vereyim yardımcı olmak görevimiz :)

3aed77ac2edf
    c458aec126d6
    14bb5655458d
    b2a54728ddab

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreasom -- 3 Kasım 2010; 9:40:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

NWN 2 ye geçmeyi istiyordum newvegas tan sonra ama acaba bunu mu denesem yeter wasteland çölleri biraz fantastik dünyaya geçmek lazım

Direk bunu dene... NWN2 çok dull... Atmosferi, havası yok, içi boş gibi duran bir oyun... Sanki siyah-beyaz...

Du bakalım FO:NV bitsin, direk atlayacağım buna da ama, anca 1 ayı bulacak gibi :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

quote:

NWN 2 ye geçmeyi istiyordum newvegas tan sonra ama acaba bunu mu denesem yeter wasteland çölleri biraz fantastik dünyaya geçmek lazım

Direk bunu dene... NWN2 çok dull... Atmosferi, havası yok, içi boş gibi duran bir oyun... Sanki siyah-beyaz...

Du bakalım FO:NV bitsin, direk atlayacağım buna da ama, anca 1 ayı bulacak gibi :P

bugün deneyecem bakalım videolara baktım biraz hoşuma gitti NV de daha açılacak yerler ama onları da açarım ya

• quote:

Ve nihayet oyunun 2.si geldi arkadaşlar. Yukarıda 'Gokhan' arkadaşımız action-rpg olacak demiş ve bu beni üzmüştü. Umarım ilk oyun gibi Baldur's Gate- NWN karışımı hardcored bir RPG olur. İlk izlenimlerimi büyük ihtimalle yarın paylaşacağım

Sen yanlış anlamışsın dediğimi

İkinci oyun ilkinin aynısı, yani hardcore bir RPG Baldur's Gate tarzında. Bir tane daha Dark Eye oyunu var yapılan Demonicon diye Silver Style'ın yaptığı. O action RPG olacak, ben onu demiştim. İçin rahat olsun Drakensang'i sevdiysen bunu da seversin. Ama sevmeyenler ikinci oyunu da sevmeyecek. Grafikler aynı, menüler aynı, oynanış mekaniği aynı, grafikler zaten güzeldi ("cleavage" olayı özellikle güzeldi - ne demek istediğimi merak edenler sözlüğe baksın ) biraz daha ışık gölge oyunu eklenmiş, inventory biraz geliştirmiş. Karakterimizin adamı kanser eden yürüme hızı da "maalesef" aynı.

Oyunun yapımcısı Radon Labs 2. oyunun ek paketini (Almanca) çıkardıktan sonra geçtiğimiz aylarda topu dikti, başka bir firma tarafından satın alındı. O firma da artık bu tarz oyunların para getirmediğini ve online oyuna yöneleceğini açıkladı. Drakensang Online'ın yapımına başlandı. Online oyun sevenler sevinebilir, bizim gibi harbi RPG severler bir kez daha üzülebilir.

Bu arada nasıl becerdiler bilmiyorum ama daha ingilizcesi piyasaya orjinal çıkmamış ve ne zaman çıkacağı da belli olmayan bir oyunu piyasaya çıkartmış scene grubu. Helal olsun diyorum, geçen sene de Venetica'yı çıkartmışlardı böyle, o oyunun hala İngilizce orjinali yok.

• quote:

NWN2 güzel bir oyundur, hala oynamadıysan oynamanı tavsiye ederim. Hikaye ve karakterlerin işlenişi güzeldi, ayrıca ilk ek paketi Mask Of The Betrayer ile anlatım tavan yapmıştır. Ancak oyunun Dragon Age, Baldur's Gate tarzı bir oynanışa sahip olduğunu unutma. Drakensang'e başlayacaksan da öncelikle ilk oyunu oynamanı tavsiye ederim. Oynanış sitili aynıdır zaten bu oyununda. Drakensang dünyası diğerlerine göre biraz daha masalsıdır, diyaloglar ağır değildir, senaryo da standart bir RPG senaryosu ne eksik ne fazla. 2. oyunun Almanca incelemeleri oyuna övgüler yağdırmıştı. Bir denemek lazım ama zaman yok nassını satiim.

• quote:

quote:

Ve nihayet oyunun 2.si geldi arkadaşlar. Yukarıda 'Gokhan' arkadaşımız action-rpg olacak demiş ve bu beni üzmüştü. Umarım ilk oyun gibi Baldur's Gate- NWN karışımı hardcored bir RPG olur. İlk izlenimlerimi büyük ihtimalle yarın paylaşacağım

Sen yanlış anlamışsın dediğimi

İkinci oyun ilkinin aynısı, yani hardcore bir RPG Baldur's Gate tarzında. Bir tane daha Dark Eye oyunu var yapılan Demonicon diye Silver Style'ın yaptığı. O action RPG olacak, ben onu demiştim. İçin rahat olsun Drakensang'i sevdiysen bunu da seversin. Ama sevmeyenler ikinci oyunu da sevmeyecek. Grafikler aynı, menüler aynı, oynanış mekaniği aynı, grafikler zaten güzeldi ("cleavage" olayı özellikle güzeldi - ne demek istediğimi merak edenler sözlüğe baksın ) biraz daha ışık gölge oyunu eklenmiş, inventory biraz geliştirmiş. Karakterimizin adamı kanser eden yürüme hızı da "maalesef" aynı.

Oyunun yapımcısı Radon Labs 2. oyunun ek paketini (Almanca) çıkardıktan sonra geçtiğimiz aylarda topu dikti, başka bir firma tarafından satın alındı. O firma da artık bu tarz oyunların para getirmediğini ve online oyuna yöneleceğini açıkladı. Drakensang Online'ın yapımına başlandı. Online oyun sevenler sevinebilir, bizim gibi harbi RPG severler bir kez daha üzülebilir.

Bu arada nasıl becerdiler bilmiyorum ama daha ingilizcesi piyasaya orjinal çıkmamış ve ne zaman çıkacağı da belli olmayan bir oyunu piyasaya çıkartmış scene grubu. Helal olsun diyorum, geçen sene de Venetica'yı çıkartmışlardı böyle, o oyunun hala İngilizce orjinali yok.

İcime su serptin. Bilmiyorum ben mi cok abartıyorum ama oyunun ilkini cok ama cok sevmiştim. Galiba o ara icimde RPG açlığı vardı. Gözümde klasik bir oyun mertebesine ulaşmıştı. Saatlerce başından kalkamadığımı biliyorum. İcimden denemek gelse de Fallout New Vegas'ı bitirmeden oynamak da istemiyorum. Belki sadece bir kurar göz atarım.

Batmaları ve farklı bir oyun türüne yönelmeleri bizim için kötü olmuş. Zaten şöyle cıkacak oyunlara baktığımda izometrik görünüşlü-hardcored RPG diyebileceğimizi bir yapım bizleri beklememekte. Üstüne yine derinlemesine olan bazı oyunların mundar edildiğini de görmekteyim. ( Mass Effect 2 ) Umarım bu kervana Dragon Age 2'de katılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeaCulpa_27 -- 3 Kasım 2010; 12:31:21 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.