arkadaşlar konu biraz hortluycak ama bu oyunu oynayanlardan bir yardım istiyorum oyunun savaş sistemini çözemedim.şimdi adama saldırırken ekranın sağ üst köşsinde bi kılıç simgesi(attack) var bunun altında çift kılıç var çatılmış şekilde(atağı savuşturma gibi bişeydi) adama saldırırken bunlar çıkıyo bazen kırmızı oluyolar ve doğru düzgün saldıramıyorum anca benden çok ezik olanları dövebiliyorum( bu işaretler neye göre çıkıyo nasıl dövüşülüyo tam bunlar çıkıncamı tuşa basmam lazım yada hangi tuşa basmam lazım?) bitki toplarken felanda benzeri şeyler çıkıyo bazen tam yanık renkli olan çıkınca sağ tuşa basıyorum ama çok nadir yiyo hep failed oluyo. ikinci bi sorumda şu ben tribal warrior la oyuna başladım mızrak ve kalkan kullanmak istiyorum bitane two handed mızrak aldımda dolayısıyla kalkan alamadım ama mızrağı kullanamıyo adam. onu kullanmayı nasıl öğreniyo yada öğreniyomu? mesela karaktere bakarken mızrağın karşısı boş onun değerlerini arttıramıyorum. mızrağı elime alıp sap sap bakıyo saldıramıyo. ilgilenen herkese teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: mumak
arkadaşlar konu biraz hortluycak ama bu oyunu oynayanlardan bir yardım istiyorum oyunun savaş sistemini çözemedim.şimdi adama saldırırken ekranın sağ üst köşsinde bi kılıç simgesi(attack) var bunun altında çift kılıç var çatılmış şekilde(atağı savuşturma gibi bişeydi) adama saldırırken bunlar çıkıyo bazen kırmızı oluyolar ve doğru düzgün saldıramıyorum anca benden çok ezik olanları dövebiliyorum( bu işaretler neye göre çıkıyo nasıl dövüşülüyo tam bunlar çıkıncamı tuşa basmam lazım yada hangi tuşa basmam lazım?) bitki toplarken felanda benzeri şeyler çıkıyo bazen tam yanık renkli olan çıkınca sağ tuşa basıyorum ama çok nadir yiyo hep failed oluyo. ikinci bi sorumda şu ben tribal warrior la oyuna başladım mızrak ve kalkan kullanmak istiyorum bitane two handed mızrak aldımda dolayısıyla kalkan alamadım ama mızrağı kullanamıyo adam. onu kullanmayı nasıl öğreniyo yada öğreniyomu? mesela karaktere bakarken mızrağın karşısı boş onun değerlerini arttıramıyorum. mızrağı elime alıp sap sap bakıyo saldıramıyo. ilgilenen herkese teşekkür ederim
1- Mızrak kullanmak için sana Spear yeteneğini öğreten birini bulmalısın ilk önce. Öğrendikten sonra yetenek açılır ve saldırı puanını arttırabilirsin.
2- Bitki vs. toplamak için ikinci defa basmana gerek yok. Eğer failed diyorsa demek ki skill değeri düşüktür. Karakter menüsünde level atladığında arttırman gerekir ki şansın artsın.
3- Karakter avatarının yanında oluşan iki kılıç saldır ıya başladığını gösterir. Oyunda yaptığın her işlem belli bir süre gerektirir. Mesela büyü yaparken 3 birimlik zaman gerekebilir. O yüzden 3 tane saldırı işareti gözükür. Büyüyü yapmaya başlayınca da işaret kırmızıya döner.
hocam tek kelimeyle ALLAH RAZI OLSUN diyorum sağolasın ilgin için yani saldırma olayı klasik rakibin üzerine tıkla ve bırak değilmi zamanlamayla ilgili bişeler yapmama gerek yok veya sürekli tıklamama gerek yok.tabi bide skiller var onları kullanıyorum zaten sorun yok
Oyunun çıkan tüm paketleri ile birlikte yazabilir mısınız? Son paketin ingilizcesi çıkmadı sanırım. Firma battığına göre artık devam oyunu gelmeyecek sanırım. Birde oyunlar arasında hikaye bağlantısı hakkında bilgi verecek var mı?
arkadaşlar oyunu bugün kurdum güzel ancak ben mouse kullanamıyorum oyunda controllerdede mouse ayarı felan yok oyunda mouse var ancak sağa çevirdiğimde ekran dönmüyor öyle kalıyor sorunu daha önceden yaşayan varsa yardım edebilirmi lütfen.
Oyun Steam'de yok gözüküyor ama Amazon'da satılıyor hem de DRM steam yazıyor....
VII_outLaw
kullanıcısına yanıt
Bizim buralardan erişim kapalıdır ondan gözükmüyor olabilir.
anladım teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme