Şimdi Ara

.:| Drakensang: The River Of Time |:. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
11.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunda savaş sistemi nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Arkadaşlar bu oyunda savaş sistemi nasıl?

dragon age gibi combat sırasında oyun pause oluyor ve taktiklerini yapıyorsun.

benim hoşuma gitti oyun grafikler biraz çocuksu olsada bence gayet hoş bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kreasom

oyun gerçekten ilki kadar güzel dün akşam malum yollardan edinip deneme fırsatım oldu eski oyunun alt yapısı aynen korunuyor tabi birkaç değişiklik var. Yeni 2 karakter eklenmiş korsan karakterinin yanına ve bir tanede cüce sınıfı olarak.

Bu arada extra kodlar var itemler için. Onlarıda vereyim yardımcı olmak görevimiz :)

3aed77ac2edf
    c458aec126d6
    14bb5655458d
    b2a54728ddab

2 yeni code daha buldum sizinle paylaşayım bunlarıda

48967f3b5c3dd35a49047661684048a2eefa576499093038aa de5577749c8c4f4b8a718f169f38b7f608d64f95eed99bf9f7 dc1993a803b516fe45621f8849d6

7ce76523c85d2ab546f1748ba947bc70075997eade8e0342e4 541e55d888bef9880b7d2d4927738e2d61cafa1a717a062e46 6adf26dec4f335c62aa30e0411e5
  • ya bu quest log da yan görevler yok mesela bir kaç esnaftan görev aldım ama sadece ana görevler var onları nasıl takip edecem?
  • Merhaba arkadaşlar. Oynayan arkadaşlara bir sorum olacak. Oyunun yeniden oynanabilirliği nasıl? Yani bitirdik farklı karekterlerle tekrar oynabilirliği var mı?
  • Oyunu başlattığımda mouse cursoru takılıp kalıyor, mouse hareket ettiriyosun ama cursor sabit bu sorunun çözümünü bilen var mı arkadaşlar
  • kendi sorunumu kendim çözdüm :) win 7'de ekran çözünürlüğü menüsünde yazıların boyutunu büyütme seçeneği var %150 yapmıştım ben onu %100 e geri çekince düzeldi.
  • Oyunu b.gün denedim. Nedense bilmiyorum ama bu oyun benim cok hosuma gidiyor. Bol renkli grafikleri olsun, oynanış bicimi olsun hoşuma gidiyor. Abartmıyorum ama nedense Dragon Age kadar sevdiğim bir seri oldu kendileri. Hele Forgrimm'i ilk acılışta görünce cok sevindim. Tabi sonra oyun başında sakallı hali ile görüyoruz. İlk oyunu oynayanlar sakal akibetini iyi bilecektir. Ayrıca ilk oyunda quest'de bolca ismini duyduğumuz Aldo kanlı-canlı karşımızda.

Oyunu E8200 işlemci, 4GB Ram ve GTX 260 ile full'de cok cok rahat oynuyorum. RPG severler denemeli, hardcore RPG severler balıklama atlamalı. Yanlız ilk oyunda oyunu cözmüş iken burada unuttuğum ve hatırlamadığım bir iki stats işi var;

Bunlardan biri weapon stats'larında yanyana bulunan 0/-1 gibi rakamlar neyi ifade ediyor. İkincisi ise aynı rakamlar zırhlarda da mevcut. Bunu bir türlü cözemedim. İlk oyunu anlayarak oynayanlar oyuna cok rahat alışacaklardır. Herşeyi ile ilk oyunun aynısı olmuş.

• quote:

quote:

oyun gerçekten ilki kadar güzel dün akşam malum yollardan edinip deneme fırsatım oldu eski oyunun alt yapısı aynen korunuyor tabi birkaç değişiklik var. Yeni 2 karakter eklenmiş korsan karakterinin yanına ve bir tanede cüce sınıfı olarak.

Bu arada extra kodlar var itemler için. Onlarıda vereyim yardımcı olmak görevimiz :)

3aed77ac2edf
    c458aec126d6
    14bb5655458d
    b2a54728ddab

2 yeni code daha buldum sizinle paylaşayım bunlarıda

48967f3b5c3dd35a49047661684048a2eefa576499093038aa de5577749c8c4f4b8a718f169f38b7f608d64f95eed99bf9f7 dc1993a803b516fe45621f8849d6

7ce76523c85d2ab546f1748ba947bc70075997eade8e0342e4 541e55d888bef9880b7d2d4927738e2d61cafa1a717a062e46 6adf26dec4f335c62aa30e0411e5

dostum bu kodları nasıl kullanıyoruz? enter code'a yazıyorum code accepted diyor yanda eşyanın ismi yazıyor sadece?

• quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Oyunu b.gün denedim. Nedense bilmiyorum ama bu oyun benim cok hosuma gidiyor. Bol renkli grafikleri olsun, oynanış bicimi olsun hoşuma gidiyor. Abartmıyorum ama nedense Dragon Age kadar sevdiğim bir seri oldu kendileri. Hele Forgrimm'i ilk acılışta görünce cok sevindim. Tabi sonra oyun başında sakallı hali ile görüyoruz. İlk oyunu oynayanlar sakal akibetini iyi bilecektir. Ayrıca ilk oyunda quest'de bolca ismini duyduğumuz Aldo kanlı-canlı karşımızda.

Oyunu E8200 işlemci, 4GB Ram ve GTX 260 ile full'de cok cok rahat oynuyorum. RPG severler denemeli, hardcore RPG severler balıklama atlamalı. Yanlız ilk oyunda oyunu cözmüş iken burada unuttuğum ve hatırlamadığım bir iki stats işi var;

Bunlardan biri weapon stats'larında yanyana bulunan 0/-1 gibi rakamlar neyi ifade ediyor. İkincisi ise aynı rakamlar zırhlarda da mevcut. Bunu bir türlü cözemedim. İlk oyunu anlayarak oynayanlar oyuna cok rahat alışacaklardır. Herşeyi ile ilk oyunun aynısı olmuş.

Ben de seviyorum bu oyunu. Grafikleri çok güzel bence, etraf rengarenk masalsı bir havası var. İnsanın içini bir huzur kaplıyor oynarken. Bir de gördüğüm en güzel karakter modellemelerine sahip. Özellikle de hatunlar (Salina'yı kim unutabilir)

Yalnız yürüme hızı illet karakterin. Biraz Drakensang oynayın, başka bir RPG açın, sanki ana karakter füze takmış uçuyormuş gibi hissediyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokyabgu -- 10 Kasım 2010; 23:35:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

quote:

Oyunu b.gün denedim. Nedense bilmiyorum ama bu oyun benim cok hosuma gidiyor. Bol renkli grafikleri olsun, oynanış bicimi olsun hoşuma gidiyor. Abartmıyorum ama nedense Dragon Age kadar sevdiğim bir seri oldu kendileri. Hele Forgrimm'i ilk acılışta görünce cok sevindim. Tabi sonra oyun başında sakallı hali ile görüyoruz. İlk oyunu oynayanlar sakal akibetini iyi bilecektir. Ayrıca ilk oyunda quest'de bolca ismini duyduğumuz Aldo kanlı-canlı karşımızda.

Ben de seviyorum bu oyunu. Grafikleri çok güzel bence, etraf rengarenk masalsı bir havası var. İnsanın içini bir huzur kaplıyor oynarken. Bir de gördüğüm en güzel karakter modellemelerine sahip. Özellikle de hatunlar (Salina'yı kim unutabilir)

Yalnız yürüme hızı illet karakterin. Biraz Drakensang oynayın, başka bir RPG açın, sanki ana karakter füze takmış uçuyormuş gibi hissediyorsunuz.

Ben oyunda ki derinliği de cok beğeniyorum. Epey detaylı bir oyun. Herşey muhakkak bir işe yarıyor. Gereksiz diyebileceğimiz bir alet yok. Diyologlar da fena değil. Zaman zaman güldürüyor adamı. Ama en cok acılısta bizim cüceyi görünce sevindim. İlk oyunda yarı-tanrı gibi birşeydi eleman. Herkes yıkılıyor o yıkılmıordu

Üstadım ben bu aralar neyi oynayacağımı şaşırdım işin kötüsü. Two Worlds 2, Drakensang, Fallout NV üstüste geldi. Hatta Gothic 4'dü de sayabiliriz. Gerci ben gayet memnunum. Acelem yok illa hemen bitireyim diye. Sadece Fallout hastalık oldu neredeyse. 1 kere bitirdim. Hemen hemen başka hicbir şey oynamadan 2. oyunu actım Şu anda yatıyor yine Fallout yüzünden

• quote:

quote:

quote:

Ben oyunda ki derinliği de cok beğeniyorum. Epey detaylı bir oyun. Herşey muhakkak bir işe yarıyor. Gereksiz diyebileceğimiz bir alet yok. Diyologlar da fena değil. Zaman zaman güldürüyor adamı. Ama en cok acılısta bizim cüceyi görünce sevindim. İlk oyunda yarı-tanrı gibi birşeydi eleman. Herkes yıkılıyor o yıkılmıordu

Üstadım ben bu aralar neyi oynayacağımı şaşırdım işin kötüsü. Two Worlds 2, Drakensang, Fallout NV üstüste geldi. Hatta Gothic 4'dü de sayabiliriz. Gerci ben gayet memnunum. Acelem yok illa hemen bitireyim diye. Sadece Fallout hastalık oldu neredeyse. 1 kere bitirdim. Hemen hemen başka hicbir şey oynamadan 2. oyunu actım Şu anda yatıyor yine Fallout yüzünden

Tıpkı geçen sene olduğu gibi bu sene de RPG piyasası durdu durdu Ekim - Kasım gibi gürledi. Yağarken küpü doldurmak lazım. Bu yağmurdan sonra 2011 sonbaharına kadar pek bir şey yok gibi. (Dragon Age 2 Mart diyor ama ben biraz şüpheliyim bu yapımdan, Witcher 2 desen 2011 sonunu bulur, Diablo 3 desen 10 yıl sonra çıkacak zaten.) Eldekileri yavaş yavaş acele etmeden oynasam beni 1 sene idare eder.

• bu oyunun dövüş sistemi nasıl arkadaşlar.gothic gibimi yoksa witcher gibimi yoksa kotor gibimi, yoksa başka şekildemi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarisakal

bu oyunun dövüş sistemi nasıl arkadaşlar.gothic gibimi yoksa witcher gibimi yoksa kotor gibimi, yoksa başka şekildemi:)

Kısmen Witcher denilebilir, ama aslen Kotor gibi.
  • quote:

quote:

bu oyunun dövüş sistemi nasıl arkadaşlar.gothic gibimi yoksa witcher gibimi yoksa kotor gibimi, yoksa başka şekildemi:)

cevap için teşekkürler.zaten videolarına baktım youtube dan anladım nasıl olduğunu.ben aslen sadece gothic tarzı dövüş sistemini seviyorum.ama eğer oyun çok güzelse witcher gibi olanınıda oynarım.ama kotor daki dövüş sisteminden nefret ediyorum ne yazıkki.3 boyutlu rpg-action türünü inanılmaz çok sevmeme rağmen sırf bu yüzden kotor gibi efsane olmuş bi oyunu oynamamıştım.bu oyunda 3d olmasıyla, grafikleriyle tam istediğim tarzda olmasına rağmen ne yazıkki dövüş sisteminden kaybetti:)

bide bi soru daha sorayım.sanırım kotor ve darkensang daki sıra tabanlı (turn based) dövüş sistem, gothic deki ise gerçek zamanlı dövüş sistemi oluyordu öyle değilmi.

tekrar teşekkürler cevap için.

• Oyunu oynayanlar ve anlayanlara bir sorum olacak. Ben takım gelişiminde pek genel özellik olan Strength vs gibi şeylere vermiyorum. Sebebi ise inanılmaz puan götürüyor ve pek getirisi olmadığını düşünüyorum. Genellikle skill'lere büyücülerde büyülere yükleniyorum. Acep yanlış mı yapıyorum. Oyun bazı yerlerde inanılmaz zorluyor. Hard oynuyorum ve bir görevde resmen canım cıktı becerinceye kadar.
  • Fast travel diye haritada gösteriyor ama,fast travel olayını yapamıyorum.Var mı böyle bir imkanımız,ordan oraya koşmak biraz can sıkabiliyor?
  • quote:

Oyunu oynayanlar ve anlayanlara bir sorum olacak. Ben takım gelişiminde pek genel özellik olan Strength vs gibi şeylere vermiyorum. Sebebi ise inanılmaz puan götürüyor ve pek getirisi olmadığını düşünüyorum. Genellikle skill'lere büyücülerde büyülere yükleniyorum. Acep yanlış mı yapıyorum. Oyun bazı yerlerde inanılmaz zorluyor. Hard oynuyorum ve bir görevde resmen canım cıktı becerinceye kadar.

Strength savaşçıların vazgeçilmezi biliyorsun ki. İlk Drakensang'de büyüler nispeten zayıf kalıyordu. Ana karakterim savaşçıydı, yanımda da Forgrimm, amazon kadını Rhulana ve Gladys. Yani benim grupta 3 savaşçı vardı, Gladys ise hırsız ve büyücüydü. Ama büyü yeteneği de daha çok destekleme niteliğindeydi. Dolayısıyla benim için strength vazgeçilmez özelliklerden biriydi. Geliştirebildiğin kadar bu temel özelliklere ver, çünkü bunlar pek çok skilli doğrudan etkilediğinden nispeten az bir puanla karakterinde çok farklar yaratıyorsun.

• quote:

quote:

Kotorda yalnız dövüş esnasında birkaç görev ardarda verilebiliyordu,bunda sadece tek görev veriliyor.Kotorun sistemi daha güzeldi,bunda boss dövüşlerinde habire durdurmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetinanowski -- 12 Kasım 2010; 13:38:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetinanowski

quote:

quote:

Kotorda yalnız dövüş esnasında birkaç görev ardarda verilebiliyordu,bunda sadece tek görev veriliyor.Kotorun sistemi daha güzeldi,bunda boss dövüşlerinde habire durdurmak gerekiyor.

Bu oyunda da ardarda komutlar verme olayı mevcut. Komutu verirken ya shift yada CTRL (tam hatırlayamadım) basılı tutarak, ardarda komutlar sıralayabiliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.