Şimdi Ara

Dreambox 800 HD optik ses çıkışı ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Dreambox 800hd ye optik çıkışından jazz de005 decoder ile ses sistemine bağladım.Hd dolby yayın yapan 5+1 destekli kanallarda herhangi bir sorun yok ses son derece müthiş geliyor.Ancak normal ülkem kanallarına geçtiğimde sd stereo yayınlarda tık ses yok.Dreambox üzerinden yapmam gereken bir ayar mı var acaba?bu konuda bilgisi olan tavisiyesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Dolby digital sesi çözüp sesi hoparlöre dağıtan decoder stereo sesi nasıl veremez anlamadım.Decoder üzerinden dolby prologic,streo gibi ayarları seçmiş olsamda ses gelmedi.Sanırım dreamboxta yapılması gereken bir ayar var?

• Ben kumandanın üstündeki audio tuşuna başıyorum çıkan seneçeklerden kapalı açık konumu var A3 ses gibi bişey yazıyor Dolby digital 5+1 izleyeceğim zaman aç kapa yapıyorum normal zamanda db yi kapıyorum sd yayınlarda ses güzel geliyor sinema izlerken açıyorum ses 5+1 den manyak geliyor dene bi istersen kumandadan dreamboxta yapılan ayar bu olsa gerek bende yeniyim araştıyorum selamlar... Cihaz dm800hd pvr ok.
  • Decoderde kullanıyormusunuz? jazz de 005 gibi? tüm ayarları karıştırdım ama 5+1 ses çıkışlı kanallar haricindeki kanallarda optik kablo ile bağlayınca tık yok...
  • aynı sorunu jazz decoder kullanarak bağladım digiturk hd receiverda yaşıyorum. national hd kanallarda ses muhteşem ama diğer hiç bir kanaldan ses gelmiyor fikri olan?
  • derambox'un kumandasından audio tuşuna basın ac3 açıksa kapa yapın dreambox'u tekrar kapatıp açın sesin geldigini göreceksiniz. (eger kumandadan kapatıp açtıgınızda ses yine gelmiyorsa dreambox'un fişini çekin tekrar takın cihazınızı açtıgınızda sesin geldigini göreceksiniz.)

teşekürü hak ettik sanırım degilmi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Optik Ses Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.