Şimdi Ara

Dreamweaver E-Kitap ve Uygulama CD'si

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Flash eğitim kitabı ve uygulama cd'lerinden sonra nihayet dreamweaver'ın uygulama cd'sini bulabildim. Buda gerçekten çok yararlı bir kitap. Temeli iyi ve tam öğrenirseniz ileride daha rahat edebilirsiniz. Bu kitapta çok yavaş ve ayrıntılı şekilde temel bileşenleri anlatıyor. İnternet sitesi yapmaya meraklı öğrenmeye meraklı kişilere kesinlikle çok şey katacaktır..

Eğitim Kitabı :http://rapidshare.com/files/264132313/Dreamweaver8-Kitap.rar (**** yerine rapid share yazacağız tabi birleşik olarak)

Uygulama Cd'si :http://rapidshare.com/files/264122831/DWMX2004_Uygulama_Cdsi.rar (**** yerine rapid share yazacağız tabi birleşik olarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanergul -- 5 Ağustos 2009; 23:32:15 >

• indiren arkadaşlar indirdikten sonra yararlı bulurlarsa buraya cevap atarlarsa ondan sonra indirebilecek kişiler için referans olur...
  • arkadaslar indiricem kullanan yada inidirp inceleyen varmı nasıl kaynak?
  • arkadaşım gerçekten çok eşsiz bir kaynak bana güven. eğer işi en temelinden öğrenmek istiyorsan çok süper. zaten temeli çok sağlam öğrenmek önemli . sağlam olmayan temelle hemen çok ileri seviye öğrenmek isteyen arkadaşlar bir süre sonra patlıyor bunu indirsen 1 haftada dreamweaver ın temelini kaparsın ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaLLoWeeN_

arkadaslar indiricem kullanan yada inidirp inceleyen varmı nasıl kaynak?

aynı kaynak bendede mevcut indirip incelemenin kesinlikle faydası olur.
  • Paylaşım için teşekkür ederim. Dreamweaver öğrenmeyi düşünüyordum, bu program beni teşvik eder artık. Saygılar..
  • Dreamweaver 8 miş.Salla CS3 olsa iyidi.

Yinede güzel paylaşım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pdf yi kitap yapma?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • temeli öğrenmede cs3 yada 8 farketmez. sonuçta bunlar yüzde 90 ticari amaçla çıkarılan programlar. temelini sağlam öğrendikten sonra cs ms farketmez. 8 ile cs3 arasında 3 versiyon fark olmasına rağmen belirgin işe yarar değişikliklerin sayısı 7-8 i geçmez...
  • çok teşekkürler arkadaşım. Özellikle cd yi hiç bulamıyordum bu çok iyi olmuş. çalışıyorum umarım güzel bir şeyle kaparım bu kitaptan
  • kardeshim. ben download yapdim amma acha madim.. shifre istiyor.. shifresi ne?
  • uzaktanegitim.meb.gov.tr burda var zaten rapid ile uğraşmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.