Şimdi Ara

Driver Booster 2'yi Yükledim Bilgisayar Pert

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc'nin performansını arttırır diye Advanced SystemCare'nin ek programını indirdim, 13-14 güncellenmemiş driver buldu. Güncelle yaptım ve arkadaşlar inanılmas kasarak açılıyor programlar, performans yükselteceğine %75 oranında performans düşürdü resmen. Eski haline nasıl getirebilirim driverları, formattan başka çözüm yok mudur ? Acil yardımlarınızı bekliyorum...

• Programda sürücüye geri don diye bir seçenek vardıronunla yapabilirsin.eeğer yoksa bu tip programlar işlemden önce restore point oluştururlar sistem geri yükleme yaparak programdan önceki haline dondurebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: transmedia

Programda sürücüye geri don diye bir seçenek vardıronunla yapabilirsin.eeğer yoksa bu tip programlar işlemden önce restore point oluştururlar sistem geri yükleme yaparak programdan önceki haline dondurebilirsin.

Restore Point derken sistemde geri yükleme nasıl yapılır peki hocam ? Pek bir bilgim yok bu konularla biraz açık yazarsan sevinirim.
  • ezpz kullanıcısına yanıt
    Hocam başlat-tüm programlar-donatlılar-sistem araçları-sistem geri yüklemeye tıklayın.Yönergeleri izleyin.En son geri yükleme noktası seçin şeklinde bir ekran gelecek.Orada driver booster programını yüklediğiniz tarih ve saat olan noktayı seçip geri yükle diyeceksiniz.Böylece bilgisayar programı yüklemeden önceki haline dönecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: transmedia

Hocam başlat-tüm programlar-donatlılar-sistem araçları-sistem geri yüklemeye tıklayın.Yönergeleri izleyin.En son geri yükleme noktası seçin şeklinde bir ekran gelecek.Orada driver booster programını yüklediğiniz tarih ve saat olan noktayı seçip geri yükle diyeceksiniz.Böylece bilgisayar programı yüklemeden önceki haline dönecektir.

En son 2 tane gereksiz program kaldırmıştım onlar gözüküyor sadece listedehttp://prntscr.com/5dhmlu ... Başka birşey gözükmüyor...

• Güncellemeyi yapan programda restore diye bi seçenek varsa ona basın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezpz kullanıcısına yanıt
     Driver Booster 2'yi Yükledim Bilgisayar Pert

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.