Şimdi Ara

Driver güncellemesinden sonra ekran kartım HD 7900 series olarak gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AMd nin tüm r9 200 serisi gpu ları için ortak driver ını yükledikten sonra r9 280 olan ekran kartım r9 200 series diye gözüküyor. Bu yüzden sistemimin çok rahat kaldırdığı oyunlarda yetersiz donanım diyerek grafikleri kıstlıyor. Ne yapmalıyım ? Bunu düzeltme yolu varmıdır? (Driver sürümü 14.9 yani son driver)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yüklediğin driveri sil
    Ekran kartın kendi driver yükle
  • Gece772 kullanıcısına yanıt
    zatem amd nin sitesinde bitek bu driver var sadece
  • Ekran kartın cd sinde ki drver yükle
  • Gece772 kullanıcısına yanıt
    o da çok eski 7.xxxxxxx fln
  • ztzxt Z kullanıcısına yanıt
    Ekran kartınızın marka ve modeline göre ekran kartı üreticisinin resmi web sayfasına girerek güncel sürüm ve WHQL imzalı sürücüyü indirip kurmayı deneyiniz.

Not : Sürücüyü indirip, kuruluma başlamadan önce mevcutta yüklü durumda bulunan ekran kartı sürücüsünü kaldırın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
  • spiky2122003 S kullanıcısına yanıt
    Zaten AMD nin sitesinden indirdim driveri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bhasettiğim AMD 'nin sitesinde olan sürücü değil ekran kartı üreticisine ait resmi web sayfasıdır.

Örneğin ; ekran kartınızın markası Sapphire ise onun resimi web sayfasına girip sürücüyü indirmeyi ve kurmayı deneyiniz.
    Ekran kartımı markası Sapphire sitesinden driver i indirdim ama açarken aşağıdaki hatayı verdi bende amd nin beta driver ini indirdim denemek için 14.11 sürümü bu sefer de HD 7900 series olarak gözüküyor diyorumki acaba msi yada asus un driver ini indirsem olumu
     Driver güncellemesinden sonra ekran kartım HD 7900  series olarak gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztzxt -- 5 Aralık 2014; 22:58:18 >
  • Lütfen yardım eder misiniz
    Sapphire 'in sitesinden sürücüyü yeniden indirmeye çalışın çünkü dosya eksik inmiş gibi gözüküyor ya da inen dosyanın arşiv dosyası hasar görmüş olabilir.
    Sapphire ın sitesinden yeni sürücü indirdim kurdum fakt sonuç yine aynı ne yapmalıyım
  • Ama indirdigim seyin uzantisi .exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztzxt -- 6 Aralık 2014; 9:15:28 >
  • Dediginizi yaptim ama suanda R9 200 series olarak gozukuyor

• Yuklemeden once driveri silmemiz gerekiyormu

• r9 280 ekran kartını r9 200 series yazması normal bazı driverler 2xxxx serisi için ortak çıktığı için o şekilde görünüyor.
  • markası sapphire ama bunu seçsem olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztzxt -- 6 Aralık 2014; 18:32:16 >
  • ekran kartının donanım kimliği derken ne demek istiyorsunuz
  • seçtim ama yüklenmedi şu uyarıyı verdi
  • o zaman da bu çıkıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.