Şimdi Ara

driver programları yararlı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA ADIM ALİ KONUYU YANLIŞ YERE ACMIŞ OLABİLİRİM ÖZÜR DİLERİM ÖNCELİKLE ŞUNU SÖLEYİM BU OTOMATİK DRİVER BULMA PROĞRAMI PCYE Bİ ZARARI VAR MI BEN ARAŞTIRDIM VAR OLDUĞUNU SÖYLEDİLER.. SİZLERDENDE BİR BİLGİ ALMAK İÇİN YAZMAK İSTEDİGİM SİZİN DÜSÜNCENİZ NEDİR GERCEKTEN DRİVER PROGRAMLARI PCYE ZARAR VERİYOR MU!?

• Kullanmadım ama önemli olan doğru ve uyumlu sürücüyü yüklemektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı durumlarda tüm cihazlar için tek tek uğraşmaktan kurtarıyor.Ama iyi araştırıp güvenilir olanını kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CEVAPLARINIZ İÇİN TESSEKÜRLER AMA BAŞKA CEVAP VERECEK OLAN VARMİ DETAYLI OLARAK MESELA BAZI PROGRAMLAR İNTERNETSİZ DRİVER BULUYO NASIL BULUYO ? HADİ BULDU DİYELİM BULDUGU DRİVER GÜNCEL Mİ GÜNCEL DEGİL MUHTEMELEN BİLGİSAYARMIZI YAVAŞLATIYOR MU?
  • Driver ararken sağda solda reklam olarak çıkanlara kesinlikle güvenme. Onların pc'ne zarar verme ihtimali çok yüksek. Onun dışında ben bizim üniversitede çalışırken bi tane driver bulma programı kullanmıştım. O gayet iyi çalışıyordu. Ama işten çıkalı 1.5 sene oldu. Dolayısıyla programın adını hatırlamıyorum. O da internetsiz buluyordu. Sanırım o programın içine çok kullanılan driverlar gömülmüştü. İçinde uygun olan var mı diye bakıyodu. Varsa yüklüyodu. Diğerlerini elle yüklemem gerekiyodu. En güncel driverlar için tavsiyem elle yüklemen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Bu program nasıl?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.