Şimdi Ara

Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lenovo B50-70 modeline format attım. Cihaz freedos o yüzden kendim Windows 7 64 bit yukledim. Fakat sonrasında bir türlü kablosuz driver bulamadım. Kendi sitesinden indirmeme rağmen çalışmıyor. Ne yapmalıyım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Driverpack Solution sana yardımcı olacaktır.
  • berkay_53 kullanıcısına yanıt
    Kablo ile bağladım internete. Driverpack Solution u çalıştırdım. Tüm driverları buldu ama wirless driver bulamadı
  • Wlan donanımının ne olduğunu öğrenmeli ve daha sonra Sitesinden
    Lenovo B50-70
    O donanima uygun olan Driver ı yüklemelisin. Eğerki yanlış yükleme yaptıysan yeni yüklediğin driver onunsa bile yazılımdaki çakışma yüzünden Görmeyebilir tavsiyem yeniden format ve uygun sürücüleri yüklemek.
  • ugurayranci kullanıcısına yanıt
    Nasıl öğrenirim?

• Hocam driver boster i yükleye bilirsin eksik yada eski olan driverleri bulur ve yeni çıkan driverleri sana bildirir güzel bir program
  • wifi tuşu yada fn kombinasyonunu denedinizmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realtek driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkür ederim. Driver booster sayesinde yukledim.

• atomcu kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam
  • MESAJINIZ

Driver Bulma – Driver Nasıl Bulunur ?

Driver bulma işlemi parçaların donanım kimlikleri yardımıyla internetten bulunabilir. Bilgisayara windows kurduktan sonra driver bulmakta bazen zorluk çekeriz. Çünkü
    bazı notebook firmalarının driverları zor bulunur. Toplama bilgisayarlarda ise kasayı
    açmaya çekinen arkadaşlarımız olabilir. Driver bulma sitesiwww.devid.info adlı sitenin yardımıyla donanım kimlik değerlerini kullanarak driverlar nasıl bulunur resimli anlatacağım. Masaüstünden bilgisayarıma sağ tuş yönete tıklıyoruz.

Buradan aygıt yöneticisine tıklıyoruz ve bulamadığımız sürücüye çift tıklıyoruz. Ayrıntılar sekmesinden donanım kimliklerini seçiyoruz. Bu listedeki gördüğümüz değer kısmındaki bilgilerden birini kopyalıyoruz.

Sıra sitemize girip driverı bulmak oluyor.

Search kısmına donanım kimlikleri kısmındaki kodu kopyalayıp yapıştırıyoruz. Gördüğümüz gibi Realtek driverı bulmuş bulunmaktayız. Aşağıdaki sekmelere bakarak windows 7, vista, xp hatta 2003, 2008 server driverları bile bu sitede çıkabilir.

Arkadaşlar format attıktan sonra tabii ki ethernet driverınızını tanıtmış olmanız gerekiyor. İnternet olmadan driverları bulmamız mümkün değil ama bu site çoğu zaman kurtarıcınız olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.