Şimdi Ara

Driver Sorunu (çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı ekran kartı arızası sebebiyle servise yolladım. Bugün tamir edildiği söylendi ve teslim aldım. Teslim alır almaz format attım ve Windows 7 64 bit kurdum. Ancak kurduktan sonra ekran kartı driver'ı kurulunca bilgisayarın ekran mavi kutucuklar oluştu. İmleç oynadıkça kutucuklar da hareket ediyor. Driver'ı kaldırınca hiçbir sorun kalmıyor ancak bu sefer de ekran kartının bir anlamı kalmıyor. 3-4 farklı kaynaktan kurulum yaptım sorun düzelmedi. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

Bilgisayarım:

TOSHIBA SATELLITE A350-212 NOTEBOOK özellikleri
    İşlemci Intel® Core™2 Duo İşlemci P8700 (2,53 GHz 1066 MHz 3 MB Cache)
    Yongaseti Intel® PM45 Express Chipset
    Sistem Belleği 4 GB 800 MHz DDR2 Bellek
    Ekran Kartı ATI Mobility Radeon™ HD 3650 512 MB dedicated VRAM (up to 2,302 MB total available graphics memory using HyperMemory™ technology with 4 GB system memory)

Sorun Çözülmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock.Lee -- 28 Nisan 2014; 21:39:54 >

• Servise yolladıysan nasıl kontrl edip yollamıs. Dava aç. Pc yi açınca yanında biri varmıydı.?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti dahilinde yollamadim. Ayrıca açtığımda da ne yazık ki yanımda kimse yoktu. Sorun yine ekran kartı kaynaklı gibi geliyor bana. Yarın bilgisayarı tekrardan geri vereceğim sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realtek driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.