Şimdi Ara

driverimi yükleyemiyorm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar eskiden formattan sonra kurabiliodm
    anakartı deiştirdim
    anakartın üzerindede onbord e.k. var
    benim ekran kartı nvidia mx4000 128mb
    herzaman kurduğum driveri kuramıyorm
    bunun sorunu nedir
    bilen biri varsa eklerse msn:ozan3367@mynet.com sevinirim

• Harici ekran kartı kullanmayı tercih ettiğinize göre, anakarta bütünleşik olan ekran kartının kullanımını BIOS ayarlarından devre dışı etmeniz gerekir.
  • onu nası yapcamı anlatırmısın yüzbaşım
    CPU Türü Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200)
    Anakart Adı ECS 661FX-M (Deluxe) / 661FX-M7 / SF2 / Abit SG-72 / Acer E61ML / AOpen s661FXm-US/s661FXm-7US/s661GXm-U
    Anakart Çipseti SiS 661FX/GX
    BIOS Türü Award (06/18/04)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_hacker -- 15 Temmuz 2007; 21:36:37 >
  • Bilgisayarın açılış işlemi sırasında "Press DEL to enter SETUP" iletisi aldığınızda "DEL" tuğuna basarak BIOS yapılandırma aracını çalıştırın.... Buradaki "Integrated Peripherals" seçeneğinin içindeki "Init Display First" ayarını bulun... değerini "PCI Slot" olarak değiştirin... "F10" tuşuna basarak değişiklikleri kaydedin ve çıkın.

Bu bilgileri, anakartınıza (ECS 661FX-M7) ilişkin verdiğiniz bilgiler ışığında ECS'nin resmi sitesinden kullanıcı klavuzunu indirerek aldım. Ancak, anakartınızın iki farklı üretim versiyonu var. Bunlar V1.1 ve V1.2A. Benim itibar ettiğim versiyon ise; V1.1. Şayet size ilettiğim bilgiler ile ilgili ayar menülerine ulaşamaz iseniz, aşağıdaki V1.2A'ya ait olan linkden ilgili kullanıcı klavuzuna ulaşarak, BIOS'unuz için değiştirilmesi gereken ayarı irdeleyebilirsiniz.

ECS 661FX-M7 (V1.1)
    http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?CategoryID=1&TypeID=32&DetailID=476&DetailName=Feature&MenuID=1&LanID=0

ECS 661FX-M7 (V1.2A)
    http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?CategoryID=1&TypeID=32&DetailID=663&DetailName=Feature&MenuID=1&LanID=0

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.