Bildirim
driverları güncelledim ses gitti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ilk önce yüklediğiniz ses driver'ını silin.. ardından anakartınızın kendi sitesi üzerinden indirip kurulumu yapın.. eğer bulamaz iseniz
Anakartın marka ve modelini yazın -
ses çalma sorun giderme raporunda şöyle yazıyor:
sesin düzgün çalışması için hem windows audio hem de windows audio end point builder hizmetlerinin çalışıyor olması gerekir. Bu hizmetlerden en az biri yanıt vermiyor.
ewet arkadaşlar şimdi ne yapmamı önerirsiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: trancelegend
ilk önce yüklediğiniz ses driver'ını silin.. ardından anakartınızın kendi sitesi üzerinden indirip kurulumu yapın.. eğer bulamaz iseniz
Anakartın marka ve modelini yazın
Arkadaş ne yapman gerektiğini yazmış -
arkadaşlar 2 gündür bu sorunu çözmek için nette araştırmalar yaptım ve ne demişlerse uyguladım ama olmadı. Az önce bi yerde 2 tane ses kartı olabileceği ve birbiriyle çakışabileceği yorumunu okudum. Ben de bilgisayarı yönet kısmında ses, video ve oyun denetleyicileri sekmesinin altında 2 tane şey okudum. Acemiliğime verin ama bu ikisi de ses kartı olabilir mi?
1. intel sst audio device (wdm)
2. realtek ı2s audio codec
eğer bu ikisi de ses kartı ise hangisini kaldırmalıyım? -
En basit yöntemi ile driver kurmuşsanız sistem geri yükleme noktası oluşmuştur. O tarihe geri yükleme yapın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
onu da denedim ama yükleme başarılı olmadı :(
yukardaki iletim hakkında bir görüşünüz var mı?
2 tane ses kartı mı onlar?
dxdiag çalıştırdığımda intel sst audio driver wdm yi görüyor. o vakit realteki kaldırmalı mıyım? yannlış bişey yapmaktan da çekiniyorum. acil yardım please... -
İki ses kartına da sağ tıklayarak kaldır deyin. Sürücü yazılımını da kaldır seçeneğini işaretleyerek kaldırın. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
dediklerinizi yaptım, ses yine yok, şimdi ne yapmalıyım? -
quote:
Orijinalden alıntı: lafons
dediklerinizi yaptım, ses yine yok, şimdi ne yapmalıyım?
aygıt yöneticisinde realtek yazana sağ tıkla özllikler de orada eski sürücüye dön tıkla -
quote:
Orijinalden alıntı: zeki1981
quote:
Orijinalden alıntı: lafons
dediklerinizi yaptım, ses yine yok, şimdi ne yapmalıyım?
aygıt yöneticisinde realtek yazana sağ tıkla özllikler de orada eski sürücüye dön tıkla
tıklamama izin vermiyor. -
Sürücü yazılımını da kaldır seçeneği işaretli olarak kaldırırsanız windowsun kendi sürücülerine dönüş yapar. Eğer buda sizin sorununuzu çözmüyor ise üretici adresinden doğru driverleri yükleyin.
işlemcim şu:
intel atom z3735f 1.33 ghz
bunun driverını nasıl bulup yükleyebilirim? -
sorun çözüldü, bütün kardeşlerime teşekkür ederim. eski driverları silmeden sürekli üzerine doğrusunu da yüklesen çalışmıyordu. Çözüm driverları önce silmek sonra doğrusunu yüklemekmiş. acemilik zor iş. -
en başta söylediklerimi yapsaydın sorunun çözülmüştü zaten. benim gibi bir kaç arkadaşta söylemiş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X