Şimdi Ara

Ekran Kartı Driverı Yükleyince Görüntü Bozuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dün yeni pc topladım.GTX760 ekran kartım var,ekran kartının driverı daha kurulmamışken görüntü gayet net ve normaldi ama driver yükleyince renkler bozuldu ve ekran netliği gitti.Aygıt yöneticisinden driverı kaldırdım düzeldi başka bir driver yükledim belki o sürüm bozuktur diye ama yine aynı şey oldu.Driver yükleyince görüntü bozuluyor.Ağzımın tadıyla bir kullanamadım bilgisayarı yardımlarınızı bekliyorum.Ekran kartı bozuk olabilirmi ?

• İşletim sistemine uygun driveri yüklediğinizden emin misiniz?
  • O Sorunun çözümü Masaüstünde Sağ Tık Ekran çözünürlüğü Ordan Sırasıyla Dene Uygun Olanını Bul
    Bilgisayarı Yeniden Başlat Sorun Düzelir
    Ekran Kartıyla ilgili Bişey Değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Merhaba dün yeni pc topladım.GTX760 ekran kartım var,ekran kartının driverı daha kurulmamışken görüntü gayet net ve normaldi ama driver yükleyince renkler bozuldu ve ekran netliği gitti.Aygıt yöneticisinden driverı kaldırdım düzeldi başka bir driver yükledim belki o sürüm bozuktur diye ama yine aynı şey oldu.Driver yükleyince görüntü bozuluyor.Ağzımın tadıyla bir kullanamadım bilgisayarı yardımlarınızı bekliyorum.Ekran kartı bozuk olabilirmi ?

Hocam muhtemelen işletim sisteminize uygun olan sürücüyü kurmadınız.Kendi sitesinden kartın adını ve işletim sistemini seçerseniz sorun ortadan kalkar.Diğer bir olasılığı da zaten arkadaş belirtmiş.Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aga. -- 17 Kasım 2013; 23:23:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aga.

quote:

Merhaba dün yeni pc topladım.GTX760 ekran kartım var,ekran kartının driverı daha kurulmamışken görüntü gayet net ve normaldi ama driver yükleyince renkler bozuldu ve ekran netliği gitti.Aygıt yöneticisinden driverı kaldırdım düzeldi başka bir driver yükledim belki o sürüm bozuktur diye ama yine aynı şey oldu.Driver yükleyince görüntü bozuluyor.Ağzımın tadıyla bir kullanamadım bilgisayarı yardımlarınızı bekliyorum.Ekran kartı bozuk olabilirmi ?

Hocam muhtemelen işletim sisteminize uygun olan sürücüyü kurmadınız.Kendi sitesinden kartın adını ve işletim sistemini seçerseniz sorun ortadan kalkar.Diğer bir olasılığı da zaten arkadaş belirtmiş.Up

işletim sistemine uygun olmayan şey kurulmaz bile dostum nvidia dan indirdiyse anca modlu driver felan olacak sanmıyorum...

ekran kartında sorunda olabilir.

• Çözünürlük yada işletim sistemine uygunsuz driverla alakası yok onları kontrol ettim,anlam veremiyorum driver yükleyince görüntünün bozulmasına.
  • Anakartın onboard desteği varmı, varsa bazen onboarekran karnyazılımını yukleyınce pcı ekran kartı sıkıntı yapabilir. Yada bios ayarlarından olabilir, Güncel bios yuklemeyı dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam aynı sorun var bende de siz çözdünüz mü? 1080p de gayet netti ekran kartı driverini kurdum yine 1080p de bulaniklasti .Ekran kartı hd7850

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bendede başgösterdi ekran kartı driverini yüklemeyince sorun yok çalışıyor ama uygun driveri yükleyince mevcut çözünürlüğü buluyor ama görüntü bozuluyor harici ekran kartını çıkarıp onboard ekran kartı ile denemedim gene aynı sürücü yüklmezsem sorun yok ama driveri yükleyince yine aynı problem oluyor acaba NERESİ BOZULMUŞTUR ÇÖZEMEDİM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.