Şimdi Ara

Driverları sildim yükleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, windows- ubuntu ikileminde format esnasında driverları sildim. Bu işte daha çok yeni olduğum için ne yaptığımın farkında değildim şimdi windows yüklemek istiyorum ama driver sildiğim için windows yükleyeceğim yer çıkmıyor tek bir disk çıkıyor oraya da yazılamıyor.
    Bilgisayar dell, dell sitesinden acil sürücleri buldum biosa dair bir şeyi silmişim şimdi ubuntudan yükleyemiyorum nasıl yapabilirim?

-ek olarak wine ile yüklemeye çalıştım ama biosa dair sildiğim driverı yüklemiyor hata veriyor sürekli-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahlo -- 18 Mayıs 2019; 3:57:31 >

• Hocam saçmalama wine ile bios mu kurulur sildiğin bi driver falan yok Windowsun bootloaderini silmişsin hepsi bu. Ne heyecan yapmışsın yav

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam allah ne verdiyse silmişim mouse sağ bile tıklamıyor ekran grafikleri falan ne varsa silmişim, yok yok biosu sildim sanıp wine dan yüklemeye çalışmadım cahilliğin de bi sınırı var
    Tez yazıyorum bilgisayar gitse mezuniyet yalan olur ondan heyecan
    Sadece bir sürü şey sildiğim için windowsa çeviremiyorum nasıl çözebilirim önerin var mı dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahlo -- 18 Mayıs 2019; 10:54:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kahlo K kullanıcısına yanıt
    Ben hiçbirşey anlamadım.

USB Flaşbelleğe kurulumuş windowsla

veya

DVD-Writer'e takılmış windows DVD'si ile başlamıyor mu sistem?

Ya da windowslu partisyonu silmediysen, boot onarımı ile windowsu geri getiremiyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiİsteğiyleAyrıldı -- 18 Mayıs 2019; 18:16:40 >
  • Sistemi usbden çalışan kurulumla açın, (yani ıbıntıyı kurduğunuz şey neyse onla başlasın sistem) açıldıktan sonra uygulamalar menüsündeki Utilities klasörüne gir, Disks adlı uygulamayı açıp diski komple biçimlendir sorun kalmayacak. İşlem sonunda ıbıntı ve windows ne var ne yok silinecek haberin olsun.

Not: Ubuntu ile Linux kullanacağına hiç kullanma daha iyi hocam, nasıl olsa bir süre sonra her şeyden soğuyacaktın uygulamaların geç açılacaktı, bilgisayar geç başlayacaktı v.s artı bilgisayarın tam bir çöplüğe dönecekti. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS. -- 18 Mayıs 2019; 18:43:56 >
  • Evet dostum usb'ye kurdum hatta farklı 2 usb ile denedim olmadı, sistem başlıyordu ama driver yok kurulamaz hatası veriliyordu sürekli.

Doğru bir çözüm mü bilmiyorum ama birden fazla ubuntu kurdum sisteme ayrı ayrı sonra tekrar yüklemeyi denedim, farklı diskler çıktı sildim yaptım yanlışlıkla şimdi
  • SerdarS. kullanıcısına yanıt
    Dostum ben senin çözümü uğraşıp hallettikten sonra gördüm

Ben karambole bir şeyler yaptım :D Birden fazla ubuntu kurdum sisteme sonra windowsu tekrar usbden yüklemeye çalıştım ayrılmış alanlar çıktı sildim otomatik bir yer açıldı ona yükledim :D doğru mu sorun çıkarır mı bilmiyorum ama artık yaptık. Acaba senin yöntemle tekrar mı yüklesem sorun çıkar mı sence yav?

Dostum valla katılıyorum illallah ettim Aslında mint deneyeyim falan dedim de spss lazım oldu şimdi ondan mecbur döndük kürkçü dükkanına :DD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    avg pc tuneup yükledim ama ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Disk partisyonları ile çalışmayı öğren.

Geçmiş olsun.
  • Sağol hocam, öğreneceğim
    Umudunu yitirme aradığın güç içinde bul beni

Hocam şaka bi yana canını sıkma, ben en az otuza yakın format atmışımdır Linuxu tam anlamıyla öğrenmek için, nasıl bozarım ne yaparsam bozulur filan gibi deneylerle öğrendim bende. Misal benim ekran kartı yüklemem gerekmiyormuş ben bunu bilmiyordum önceden ekran kartı yükleyeceğim diye bir çok kez bozdum Linuxu :D Meğersem her şey hazırmış ben boşuna yırtınırmışım haberim yokmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.