arkadaşlar drone aldım fakat üstünde gelen pil (3,7v 500 mah) 5 dakikada hemen bitiyor. bende kendimce ne yapabilirim diye düşünürken eski nokia telefonumun 3,7v 850 mah pilinin artı ve eksi uçlarını lehimleyerek drone taktım fakat bataryanın içinde sanırım koruyucu bir devre var. aniden yüksek akım çekilmesine müsade etmiyor ve akımı kesiyor bu konuda bir fikri olan varmı ne yapılabilir???
Sizde devreyi çıkarıp kullanın.
Bataryayı koruyan plastik kılıfın altında olması lazım.
ayn o batatyaların içinde küçük bir devre bulnuyo o üsteki siyah plastiği dikkatlice çıkarıp ! devreyi söküm içinde bulunun kabloları kullan ama gerçekten dikkatli ol çünkü en ufak hatada oksijen ile temas ederse yanar , patlar .
bi deniycem bakalım elimde batarya 2600 mah değere sahip s4 bataryası eğer olursa uçuş süreri baya bi artmış olucak
Malesef yine ucurmaz çünki telefon bataryalarının c değeri düşüktür model helikopter uçak ve drone lerin pillerini c düğeri yüksektir ben denedim olmuyor da oyüzden yazıyorum. internetten 1200ma 25c pil sipariş etim geldi onunla çalışıyor fazla ağır oluncada drone havalanamıyor. benimki 30cm lik bir drone. hem kendi orjinal pili hen telefon pili taktım ozaman oluyor. bilginize.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme