Şimdi Ara

DS 4 L2 TUŞU İLERİ GİTME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ilk kez RDR 2 de karşılaştım, oyunun özelliği sandım sonra Bf4 te de karşılaşınca sorun olduğunu farkettim.

Nişan almak için L2 tuşuna basıldığında karakter ileri doğru hareket ediyor. İşin garibi iki koldan biri orijinal biri 100 liralık çakma. Orijinal olan sıkıntılı olduğu için çakma olanı kullanıyorum iki yıldır ve canavar gibi.

Nasıl çözebilirim , sökmeyi düşünüyorum lakin uygun alet yok vidalar çok küçük, fat kasa ps4 ü sökmek için aldığım t3 uç olmuyor sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saat tornavidası yani küçük yıldız ile açarsın. Ama L2 ile ileri gitmesinin alakasını anlayamadım.

Kolu mümkünse orjinal kablo ile pc ye bağlayıp aşağıdaki siteden tuşları test edebilirsin. 1.0 değeri veren tuşlar sorunsuz demektir. Mesela L2 bastığında analog hareket ediyormu yoksa basmadığın halde analogta genel bir sensör sorunu mu var önce burdan tespit edebilirsin.
    https://gamepad-tester.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiTRocy -- 2 Ekim 2021; 21:33:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NiTRocy kullanıcısına yanıt

Hocam sol analogda drift var sanırım hiç dokunmadığım halde çok küçük hareket var.

L2 ye bastığımda Sol Analog tam ileri yapılmış gibi tepki veriyor.

• Analogların sıfır derecede olmasını bekleyemeyiz ama senin oranlar yüksek biraz. Eğer drift sorunu varsa ds4 analog motoru satın alıp üzerindeki sensörleri sökerek lehimsiz çıkar-tak yaparak değiştirebilirsin.

Ama L2 ile analog arasındaki durum biraz garip. Ben olsaydım kolu söküp L2 nin altındaki silikon, silikonun dokunduğu devre vs temzilerdim ve sol analog sensörlerini kulak temizleyici gibi birşeyle silmeyi denerdim. İkinci ihtimalde sensörü değiştiririm. Daha önce yapmıştım basit işlem sadece kibar davranmaya çalış :) Ama bunlar işe yaramazsa pek aklıma birşey gelmiyor.

• NiTRocy kullanıcısına yanıt

Analog drift şuan oyunda bir harekete sebep olacak kadar değil ama L2 tuşu tam bir baş belası. Yarın uygun tornavida bulabilirsem halletmeye çalışırım, desteğiniz için sağ olun hocam

• 18.Bayezid kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf 4 te kilit sorunu
    17 yıl önce açıldı
    cs 1.6 tuş sorunu lütfen yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.