soru açık bu günlerdee kafama çok takıldı hangisini alıym?
ds+6
quote:
Orijinalden alıntı: SonArtikBuİsim
ds+6
Öncelikle Classını Belirt Priest İsen Dd Açığını Chitin Veya Paper Helmetler ile Kapatabilirsin Sana Daha Çok Defans Lazım Olacaktır Bu Yüzden Ds +6 Diyorum
quote:
Orijinalden alıntı: TeXaS_StOrM
Öncelikle Classını Belirt Priest İsen Dd Açığını Chitin Veya Paper Helmetler ile Kapatabilirsin Sana Daha Çok Defans Lazım Olacaktır Bu Yüzden Ds +6 Diyorum
Alıntıları Göster
Ds +6 daha iyi bir item
quote:
Orijinalden alıntı: Hey Jude.
Ds +6 daha iyi bir item
Alıntıları Göster
priestim int ciym sizce hangisi?
quote:
Orijinalden alıntı: Hey Jude.
Ds +6 daha iyi bir item
Alıntıları Göster
Arada dağlar kadar fark var. Bir kere kalkandan beklediğimiz genel anlamda defansdır bu 2 kalkan arasında aşağı yukarı 120 defans fark var. Aradaki DD farkını çok rahat kapatabilir bu fark üstüne üstlük diğer anti defansları Dread Shield'in DOL'un verdiği Arrow Defence den daha gerekli diye düşünüyorum. Tabi birde resistancelar var.
quote:
Orijinalden alıntı: L.J
Arada dağlar kadar fark var. Bir kere kalkandan beklediğimiz genel anlamda defansdır bu 2 kalkan arasında aşağı yukarı 120 defans fark var. Aradaki DD farkını çok rahat kapatabilir bu fark üstüne üstlük diğer anti defansları Dread Shield'in DOL'un verdiği Arrow Defence den daha gerekli diye düşünüyorum. Tabi birde resistancelar var.
Alıntıları Göster
Ben de aynı ikilem deyim şu anda. Şu an dol+7 kullanıyorum. Ama araştırmalarımda ds+6 daha ağır basmaya başladı. İkisi de yaklaşık 250M şu an diezde. Fırsat bulabilirsem ds+6 yı alıp bir süre deneyeceğim.
Aradaki farklar şu şekilde aslında: DS+6 +133 def (345-212) DOL+7 +8DD (15-7) DS+6 +25FR +25LR DOL+7 +130 HP +130MP
DOL+7 den DS+6 ya geçilmesi durumunda HP, MP, DD den feragat edip karşılığında 133 defans, FR ve LR almış olunuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Advanced
Ben de aynı ikilem deyim şu anda. Şu an dol+7 kullanıyorum. Ama araştırmalarımda ds+6 daha ağır basmaya başladı. İkisi de yaklaşık 250M şu an diezde. Fırsat bulabilirsem ds+6 yı alıp bir süre deneyeceğim.
Aradaki farklar şu şekilde aslında: DS+6 +133 def (345-212) DOL+7 +8DD (15-7) DS+6 +25FR +25LR DOL+7 +130 HP +130MP
DOL+7 den DS+6 ya geçilmesi durumunda HP, MP, DD den feragat edip karşılığında 133 defans, FR ve LR almış olunuyor.
Alıntıları Göster
DS 7 SS 7 DOL 7 KuLLandım Birazdan ResimLeri Atarım Ama Garanti Veririm +6 DS Daha İyi oLacakdır
quote:
Orijinalden alıntı: Ecstacy of Gold
DS 7 SS 7 DOL 7 KuLLandım Birazdan ResimLeri Atarım Ama Garanti Veririm +6 DS Daha İyi oLacakdır
Alıntıları Göster
DOL +7
quote:
Orijinalden alıntı: lev@
DOL +7
Alıntıları Göster
DS +6...Hem piyasada daha pahalı,hem daha yeni item,hem de cok daha iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: MetalFeeled
DS +6...Hem piyasada daha pahalı,hem daha yeni item,hem de cok daha iyi.
Alıntıları Göster
tabiki DS +6
quote:
Orijinalden alıntı: MeinStoLzPriesT
tabiki DS +6
Alıntıları Göster
fiyat farkı nedir +6ds ile +7 dol arasında
quote:
Orijinalden alıntı: lamarque
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: lamarque
DieS'de +7 D.S(en son gördüğümde)5-6 GB idi.+7 D.O.L ise 3 GB kadardı.Pazarı bu aralar dolaşmıyorumda.Yanlışda olabilirim.Hem D.S ozellikleri daha iyi.Sen dusun artık.
quote:
Orijinalden alıntı: MetalFeeled
quote:
Orjinalden alıntı: lamarque
DieS'de +7 D.S(en son gördüğümde)5-6 GB idi.+7 D.O.L ise 3 GB kadardı.Pazarı bu aralar dolaşmıyorumda.Yanlışda olabilirim.Hem D.S ozellikleri daha iyi.Sen dusun artık.
Alıntıları Göster
MANESTE BU GÜN BAKTIM DS +7 12GB +6DS 5GB AMA +7DOL 4GB
Dread Shield +6 tabiki..
quote:
Orijinalden alıntı: DH | equ*
Dread Shield +6 tabiki..
ama BN DS +7 ALCM 12GB YE DHA İYİ OLACAK SİZCE PRİESTİM NASIL OLCK İTEMLERİ SÖLÜOM
ARDREAM ÇARIDIR KENDİSİ
CİHİTN SET +7 DD 15 KAFALIK BRONZE BELT DUAL CE DUAL RUBY RİNG +1 BİTANE +0 LYCAON PENDANT +2 SMİTE HAMMER +6 DOL +7 AMA (DS +7 OLCK) SİZLE NASIL ÇARIM ?
quote:
Orijinalden alıntı: bah@
ama BN DS +7 ALCM 12GB YE DHA İYİ OLACAK SİZCE PRİESTİM NASIL OLCK İTEMLERİ SÖLÜOM
ARDREAM ÇARIDIR KENDİSİ
CİHİTN SET +7 DD 15 KAFALIK BRONZE BELT DUAL CE DUAL RUBY RİNG +1 BİTANE +0 LYCAON PENDANT +2 SMİTE HAMMER +6 DOL +7 AMA (DS +7 OLCK) SİZLE NASIL ÇARIM ?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: bah@
ARDREAM ÇARIDIR KENDİSİ
Smite Hammerı sat +5 +6 +7 Lobo Hammer almaya çalış ayrıca elemental pendant ayarlaman gerek yapabilirsen
quote:
Orijinalden alıntı: Pantherus IV
quote:
ARDREAM ÇARIDIR KENDİSİ
Smite Hammerı sat +5 +6 +7 Lobo Hammer almaya çalış ayrıca elemental pendant ayarlaman gerek yapabilirsen
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ThePhenoM
quote:
ARDREAM ÇARIDIR KENDİSİ
+1 bencede lycaon iyi değil e.p almalısın.
quote:
Orijinalden alıntı: l ®aP l
quote:
Orjinalden alıntı: ThePhenoM
quote:
ARDREAM ÇARIDIR KENDİSİ