Bir kac gundur bu arabayi arastiriyorum aklima takilan bi soru var . 156hp lik Dsport modelinin bazi arabalarinda on izgara altinda citroen logosuna kadar giden bi crom serit var . Ama turkiyede satilan arabalarin hic birinde bu yok. hatta crom citanin gecicegi yer bile yok . yani plakanin takili oldugu plastik parca enine uzun yapilmis. Yabanci sitelere baktim Dsport modelini secince on taraftada crom bi cita var arabada. bi resim yolliyim daha iyi anlicaksiniz .
Mesela bu linkte anlicaksiniz. Ekstradan alinca crom citayi , cita citroen logosuna kadar gitmiyo. ama resimdeki araba normalde ds3 Dstyle modeli olmasi lazim . Dsport ta boyle bi sey olmamasi lazim. Ama turkiyedeki arabalarin on tarafinin hepsi dstyle gibi yapilmis . Resmen kadiriliyoruz . Zaten o kadar citroen bayisine gittim istanbulda bir kiside arabadan anlamadi. Ds3 bilgileri sifir . http://cgi.ebay.co.uk/BNIB-GENUINE-CITROEN-DS3-FRONT-CHROME-GRILLE-/260681931723#ht_500wt_949
merhaba; dediğin çıta 2011 modellerde standart 2010 modellerde gelmiyordu artık tüm 2011lerde var