Şimdi Ara

DS3-CİVİC-LEON_DELTA-RC-Clio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30-35 bin arası temiz bulunup alınabilecek nispeten genç arabalarından sizce hangisi? Ya da bunların dışında ne?

• Delta, Leon ve Civic farklı kategoride. Diğerleri farklı kategoride.

DS3 alınacak tek araç, ufak bir şey bakıyorsan. Diğer üçlü arasında da Delta veya Civic derim. İkisi de çok şık araçlar.

Sıkıntıdan cevap yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Delta, Leon ve Civic farklı kategoride. Diğerleri farklı kategoride.

DS3 alınacak tek araç, ufak bir şey bakıyorsan. Diğer üçlü arasında da Delta veya Civic derim. İkisi de çok şık araçlar.

Sıkıntıdan cevap yazdım.

+1

Focus HB de eklenebilir. ST modifiye falan...

Sıkıntıdan alıntı yaptım.
  • clio'yu seçeneklerden çıkarmanı, sadece leon ve delta arasında bi seçim yapmanı tavsiye ediyorum.

bombalamayın hemen bu benim kendi görüşüm.
  • Clio-DS3-Leon arasından gidip gelebilirsin.
  • Civic-Delta-DS3 arasında gitmek lazım.
  •  DS3-CİVİC-LEON_DELTA-RC-Clio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Delta, Leon ve Civic farklı kategoride. Diğerleri farklı kategoride.

Sıkıntıdan cevap yazdım.

+1

Focus HB de eklenebilir. ST modifiye falan...

Sıkıntıdan alıntı yaptım.

çok sıkıılıodum sıkıntımm geçtiiii

• Delta hepsinden 1-2 tık yukarıda ben olsam onu seçerdim herhalde, ama ds3 te göz kırpmıyor değil
  • Aşırı bir Hondacı olarak üzülerek Leon diyorum. Civicin bu hb kasası hiç hoşuma gitmiyor. Ancak typer olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 25 Ekim 2013; 14:20:50 >
  • ds3 tek kapı üzebilir sizi.. hondanın bu kasası ve delta 2 elde yok denecek kadar az... clıo nun donanım iyi ancak malzeme kalitesi gördüklerimin içinde en kötüsü..
    lean alacaksan kesinlikle manuel alacaksın demektir malum dsg sorunu... pejo için bişey diyemem (ki sanırım o da 2 kapı resimde öyle görünüyor) hiç kullanmadım fransız araçlarından hep uzak durdum yada italyan reno fiat gibi..
    bence önce bi sinifa karar verin b sınıfı ise kıa rıo sporty yada fancye bak sonra honda jazz a bak derim..
    c sınıfı ise bütçen ne kadar bilemem ancak ceed i30 civic güzel araçlar..
    bunlar seni ne 2 elde üzer nede serviste yedek parçada bakımda..
  • ds3
  • delta bence daha şık ve spor bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Aşırı bir Hondacı olarak üzülerek Leon diyorum. Civicin bu hb kasası hiç hoşuma gitmiyor. Ancak typer olması gerekiyor.

Arkadaş fotoda eski kasasını koymuş zaten. Yeni kasaya göz alışması lazım, pek tutmaz ama yine de. Ben de sizin gibi düşünüyorum.
  • Yine de şöyle şahane olabiliyor:

• quote:

Orijinalden alıntı: motherannorthe

quote:

Aşırı bir Hondacı olarak üzülerek Leon diyorum. Civicin bu hb kasası hiç hoşuma gitmiyor. Ancak typer olması gerekiyor.

Arkadaş fotoda eski kasasını koymuş zaten. Yeni kasaya göz alışması lazım, pek tutmaz ama yine de. Ben de sizin gibi düşünüyorum.

ben yeni kasası demedim zaten üstad:) yanlış anlaşıldım galiba. Resimdeki bir önceki kasadan bahsettim. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

Delta hepsinden 1-2 tık yukarıda ben olsam onu seçerdim herhalde, ama ds3 te göz kırpmıyor değil

+1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: motherannorthe

quote:

ben yeni kasası demedim zaten üstad:) yanlış anlaşıldım galiba. Resimdeki bir önceki kasadan bahsettim. İyi forumlar.

Ha tamam anladım demek istediğinizi :) Yine de sizin dediğiniz kasayı güncel kasaya göre daha çok tutuyorum.

Leon'da eski kasa diyorsunuz sanırım. Yeni kasa fena mı? Golf etkisi de var :)

• motherannorthe kullanıcısına yanıt
    Yeni leon bana ibizanın büyük hali gibi geliyor üstad.Bir önceki kasasının kendine özgü bir tasarımı vardı. Bunlar hep göreceli kavramlar tabi yenisinide beğeniyorum ama bir önceki kasa bence daha iyiydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.