Şimdi Ara

DS3 Controller'dan ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bende bi tane ps3 ds3 kol var, az kullandığım 2.kol. Az önce arkadaşla fifa atarken dikkatimi çekti, içinden ses geliyor. Sanki içinde bi parçası çıkmış gibi. Benim aklıma direk bataryası geldi ama çözemedim. Şuan çalışmasında bir sıkıntı yok ama çok gıcık bi ses. Sizce sorun nedir ve açsam içini bir sıkıntı olur mu ?

• İcini acarsan tekrar düzgün kapatamayabilirsin hiç açma bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mercenary.

İcini acarsan tekrar düzgün kapatamayabilirsin hiç açma bence.

Ben çok önceden lisedeyken falan, pc için olanını 1-2 kere açmıştım zar zor toplamıştım ama eskisi gibi olmamıştı. Hatta bi keresinde açtım kapatamadım direk çöpe attım. O zaman olanları bildiğim için açıp açmama arasında gidip geliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Beyler bende bi tane ps3 ds3 kol var, az kullandığım 2.kol. Az önce arkadaşla fifa atarken dikkatimi çekti, içinden ses geliyor. Sanki içinde bi parçası çıkmış gibi. Benim aklıma direk bataryası geldi ama çözemedim. Şuan çalışmasında bir sıkıntı yok ama çok gıcık bi ses. Sizce sorun nedir ve açsam içini bir sıkıntı olur mu ?

Acmamani tavsiye ederim bende ses geliyor diye acmistim icindeki bataryasini banlayarak sabitledim fakat is kapatmaya geldiginde L2 R2 tuslari bozuluyor.Yaylarin dengesi bozuluyor.

• Ben gözüm kapalı dağıtıp topluyorum. DIRT 3 oynarken gerginliği giden L2 ve R2 nin yaylarını az germedim. Ama en çok zoruma giden, toplam 3 kol var ve 2 kol fat kasamın zamanından kalma ve onları dağıtıp topluyorum, sorunsuz taş gibi çalışıyorlar. Ne hikmetse sonradan aldığım slim kasanın içinden çıkan kol daha ilk günden beri sıkıntılı ve ben bu kolun içini, bir gün kendi kendine düzelir diye bir kere bile açmadım. Ama iki senedir düzelmedi gitti, bu da benim zoruma gidiyor.

Sorunu ise, oyun esnasında kendi kendine tuşlara basması, BF3 de silah kendi kendine tek atışa geçiyor, çanta atıyor, defi basıyor. FAT kasanın kolları taş gibiymiş, o kadar içini açmama rağmen daha bir kere sorun çıkamadı.

Sana içini açmanı ve ses yapan şeyi bulmanı tavsiye ederim dostum. Çünkü toplaması çok kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Ben gözüm kapalı dağıtıp topluyorum. DIRT 3 oynarken gerginliği giden L2 ve R2 nin yaylarını az germedim. Ama en çok zoruma giden, toplam 3 kol var ve 2 kol fat kasamın zamanından kalma ve onları dağıtıp topluyorum, sorunsuz taş gibi çalışıyorlar. Ne hikmetse sonradan aldığım slim kasanın içinden çıkan kol daha ilk günden beri sıkıntılı ve ben bu kolun içini, bir gün kendi kendine düzelir diye bir kere bile açmadım. Ama iki senedir düzelmedi gitti, bu da benim zoruma gidiyor.

Sorunu ise, oyun esnasında kendi kendine tuşlara basması, BF3 de silah kendi kendine tek atışa geçiyor, çanta atıyor, defi basıyor. FAT kasanın kolları taş gibiymiş, o kadar içini açmama rağmen daha bir kere sorun çıkamadı.

Sana içini açmanı ve ses yapan şeyi bulmanı tavsiye ederim dostum. Çünkü toplaması çok kolay

Benimde L2 ile R2'yi germem gerekiyor. Kuş tüyü
    değse
    />
    basıyor.
    />

Anlamıyorsan içini açma, uygun fiyata yapan servisler var, oralara götür.
    Batarya kopmuş ise sallayınca anlaşılır, ufak bir parça kopmuşsa o da sallayınca anlaşılır sonuçta.
    Batarya ya da tuş yayı ise tamir et(tir). Ufak tefek önemsiz bir plastik parçası ise takma.

Önemli-önemsiz olduğunu oynarken anlayabilirsin. Tuşlar takılmıyor ya da rasgele basmıyorsa ve bataryanın olmadığına emin olursan problem yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Benimde L2 ile R2'yi germem gerekiyor. Kuş tüyü
    değse
    />
    basıyor.
    />

Çok basit bir işlem kendin yapabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mouse dan ses gelmesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben ds2 kolu, o R2 L2 tuşları yüzünden zor toplamıştım. Hatta birini direk çöpe attım. Youtube'dan baktım bataryadan dolayı ses yapıyor. Şuan normal çalışıyor. Bozulursa artık tekrardan bakarım

• quote:

Çok basit bir işlem kendin yapabilirsin.

Voovv. Yakıyorsun haa İlker reis. Rengarek.

• Acsam mi acmasam mi cok karasizim

• Hocam bir laf vardır çalışıyorsa elleme bozulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Mr.BlackMask*

Aylardır aynı Zoro avatarını kullanıyorum hacu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roinless~

Hocam bir laf vardır çalışıyorsa elleme bozulur.

Bozulurda, sinir edici bir ses hocam. Tıkır tıkır tıkır. Bazen yerine oturuyor heralde 5-10 dk ses gelmiyor, nasıl bi rahatlama geliyor anlatamam

Böyle bi video buldum, aslında çokta bozulucak bir şey yokmuş ama yuvası yok nereye oturucak ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masdera -- 28 Ocak 2013; 16:13:25 >

• quote:

quote:

Bozulurda, sinir edici bir ses hocam. Tıkır tıkır tıkır. Bazen yerine oturuyor heralde 5-10 dk ses gelmiyor, nasıl bi rahatlama geliyor anlatamam

Böyle bi video buldum, aslında çokta bozulucak bir şey yokmuş ama yuvası yok nereye oturucak ki ?

Hocam ben hiç ellemeyin derim ama dikkatimi çeken şey bu sesin sizi nasıl rahatsız edebildiği, yani oyunu gamepadi sallayarak mı oynuyorsunuz anlamadım ki yani elinizde sabit bir şekilde dururken sürekli tıkır tıkır ses mi yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roinless~ -- 28 Ocak 2013; 16:19:38 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam ben hiç ellemeyin derim ama dikkatimi çeken şey bu sesin sizi nasıl rahatsız edebildiği, yani oyunu gamepadi sallayarak mı oynuyorsunuz anlamadım ki yani elinizde sabit bir şekilde dururken sürekli tıkır tıkır ses mi yapıyor.

Sallayarak oynamıyoruzda maç falan atarken illaki pozisyon sonraları falan hareket ettiği zaman ses yapıyor. Ufak bi harekette ses çıkartıyor cihaz. Titreşim olduğu zaman falanda çıkarıyor. Benimde huyum vardır, bir şey olucaksa tam olsun diye.

Neyse 1-2 ay daha idare edelim. Dediğin gibi bozulur falan elimde kalır, tabi sarsıntıdan kendi kendine bozulmazsa

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sallayarak oynamıyoruzda maç falan atarken illaki pozisyon sonraları falan hareket ettiği zaman ses yapıyor. Ufak bi harekette ses çıkartıyor cihaz. Titreşim olduğu zaman falanda çıkarıyor. Benimde huyum vardır, bir şey olucaksa tam olsun diye.

Neyse 1-2 ay daha idare edelim. Dediğin gibi bozulur falan elimde kalır, tabi sarsıntıdan kendi kendine bozulmazsa

İdare edebildiğin kadar et hocam zaten sıkıntı ciddiyse kendi kendine bozulur, sende o zaman içini açar gereken işlemi yaparsın şimdi tıkırtıyı düzeltecem diye gamepadden olma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.