Şimdi Ara

DS4 Şarjı Hızlı Bitiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçenlerde sahibinden aracılığı ile ikinci el bir Ps4 aldım.

Ancak Ds ile ilgili problemlerim var.

Şöyle ki, şarjı hızlı bitiyor.

Mesela oyundayken 1 saate kadar az pil uyarısı, ardından usb kabloyla bağlantı. Sonra 3 saat kadar bağlı kalıyor. Çekince aynı döngü tekrar. Aldığım yer 6 ay garantisini sunuyor, güvenilir bir yer. Orayla iletişime geçicem en son da konsolda biraz sonradan görmeyim, yanlış kullanımdan dolayı gönderip rezil olmayayım bir de.

Buna ek olarak samsung şarj aletiyle de şarj oldu. Yaklaşık 3-4 saat. Turuncu yandı yandı, sonra bitti. Ama durum aynı.

Normalde kaç saat gidiyor sizde? Ben ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.el olduğu için normaldir. Artık batarya ömrünü yitirmiş. Yeni bir DS4 almanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

2.el olduğu için normaldir. Artık batarya ömrünü yitirmiş. Yeni bir DS4 almanı tavsiye ederim.

Anladım, teşekkürler

• birde Ds4 ışıgını low a alıp deneyin şarjını.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ds4 için bataryalar var internette alıp değiştirin eliniz yatkınsa
  • Pro dan çıkan ds4 almanı tavsiye ederim, normal ds4 ten daha uzun gidiyor sarjı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki kollarda sıfır sayılır. 6-7 saat anca gidiyor. İkinciel 3 saat gitmesi normal. Pilin ömrü azalmış. İçerisinde yanlış hatırlamıyorsam 1000 mAh batarya var. İnternette veya malum yurtdışı sitelerinden 3-5 dolara 2000 mAh pil alıp değiştirebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone şarjı çabuk bitiriyor!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pro kullanıyorum dualshock V2 var 8-9 saat gidiyor ama ilk üretim dualshock'ların şarjı 5-6 saat felan gidiyor diye biliyorum ilk version'sa ondandır normal bi durum.Ayrıcada samsung şarj aletiyle felan şarj etmeyin kolu pek sağlıklı değil makineyi açık bırakmak istemiyorum diyorsanız şarj istasyonu alın bir çok kişi telefonun şarj aletiyle şarj ediyorum sorun olmuyor der ama siz onlara bakmayın en sağlıklısı cihazdan ya da şarj istasyonundan şarj etmektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeRo3506 -- 5 Nisan 2017; 2:8:2 >
  • Işığını dü?ük moda alırsanız biraz daha fazla dayanır. Bataryayı yeni alacağınız batarya ile çok rahat bir şekilde değiştirebilirsiniz. Telefon şarj aleti ile şarj etmenizde bir sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloud35 -- 5 Nisan 2017; 6:7:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdm

Bendeki kollarda sıfır sayılır. 6-7 saat anca gidiyor. İkinciel 3 saat gitmesi normal. Pilin ömrü azalmış. İçerisinde yanlış hatırlamıyorsam 1000 mAh batarya var. İnternette veya malum yurtdışı sitelerinden 3-5 dolara 2000 mAh pil alıp değiştirebilirsiniz.

Şarj 3 bir kenara 1-1,5 saat gidiyor.

Akşam ışığı düşüğe almayı ve batarya konusunu inceliycem

• Batarya mecbur degişilecek. Ben komple ds4 ün içini degiştim.bataryayı degişmek daha kolay. Elin yatkınsa zor degil.

• Şimdi bu batarya değişikliği için bataryayı nereden temin edeceğim? Orijinallik önemli sanırsam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.