Şimdi Ara

DSC-H2 Kırmızı göz sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forum sitelerindeki uzun bir araştırmadan sonra 2 ay önce DSC-H2 fot. makinamı almış bulunuyorum.
    2 aydır elimden düşmeden kurcalıyorum, fotoğraf çekiyorum, vs... ve çok çok memnunum. (1 şey dışında)
    Arkadaşlar, DSC-H2'nin mönülerinden kırmızı göz giderme fonksiyonunu açıyorum fakat buna rağmen gece çekimlerimde genellikle kırmızı göz sorunu yaşıyorum. Belki yazılımdandır diye son yazılımı yükelemek istedim, fakat benimkisi zaten en son yazılıma sahip olduğundan buna gerek kalmadı.

DSC-H2 gibi süper bir makinada bu problemi nasıl çözeceğimi bilen var mı????

Şimdiden sağolun.

• pek çok makinede kırmızı göz önleme sistemi var. h2 de de var. ama hiç bir makine de çok işe yaradığını söyleyemeyiz. o problemi çözemezsiniz. kırmızı göz önleme açık da olsa kırmızı gözlü insanlar:) karelerde olmaya devam eder.
    yarardan çok zararı var bence, çakan flaş insanların yüzünü geriyor. bence kullanmayın.
    picasa, xnview tarzı basit programlarla elle bu sorunu gidebilirsiniz. çok daha başarılılar bu konuda.
  • Haklısın, onu açmak karşıdakinin gözünü alıyor.
    Bilgisayar programıyla bunu halletmesi kolay (zaten çok önemliyse öyle yapıyorum) ama basit kompakt makinelerde bu sorun daha az oluyor sanki. Neyse, umarım bir sonraki versiyonda bunu düzeltirler de biz de programla uğraşmaktan kurtuluruz.

Saolun.
    İyi akşamlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia 3 Işık Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.